Tajska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
*barby* napisal/-a:ful zanimivosti, budo morš lt pogledat k je mensezdi velka tm ene 10 metrou baje iz zlata...
Zadnjic sem bila na predavanju o Tajski in nam je popotnica povedala, da so kipi Bude na vsakem vogalu. Da sicer ni slikala vsake, a ze tistih, ki jih je, je za nekaj ur gledanja slik/diapozitivov.
Za tiste, ki jih zanima, je tu njena spletna stran.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Imajo malo morje cyber caffe-jev, tko da to ni problem. Se je pa storitev mal podražila od takrat, ko sem bila jaz tam - očitno so zavohali biznis Ti pa priporočam, da CD-jev oz DVD-jev ne kupuješ na kraju, kjer boš prenašala fotke, ker jih mastno zaračunajo (kupi jih drugje, kjer so še vedno ceneje kot pri nas).
-
@ - Kofetarica
Z 200 jurčki boš žvela kot kraljica Jst sem šla konec februarja, pa sem v slabem mesecu dni zapravila okrog 120 jurčkov (pa je tu poleg nočitev in hrane vštet še šooooping, letalska karta do Krabija - notranji let in teden dni na Phi Phi-ju, ki je bil res drag), tko da mislim, da boš z 200 jurčki lohk zapravlala do onemoglosti
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
tinatina napisal/-a:Ce govoris o notranjih letih (znotraj Tajske)... meni se je zdel cisto navaden avijon, tak kot vsi ostali. S to razliko, da so bile stevardese vsaj lepe
Kam si pa letela? Koliko je bila karta?Jaz nameravam leteti iz Chiangmai-a na Phuket.
Za dežjem pride blato...
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Mene je pa strah it na Tajsko. Kaj če bi nevede nrila kaj prepovedanega in me vržejo v un grozen tajski zapor iz katerga verjetno ne pridem živa Mal čudno je to, sj vem
Meni pa ni panika. Ravno zaradi tega, ker vem, kaj vse se dogaja, bom bolj pozorna. Pred odhodom na letalisce bova s kolegico sigurno dobro pregledale prtljago.
Za dežjem pride blato...
-
@ - Kofetarica
Čebela19 napisal/-a:tinatina napisal/-a:Ce govoris o notranjih letih (znotraj Tajske)... meni se je zdel cisto navaden avijon, tak kot vsi ostali. S to razliko, da so bile stevardese vsaj lepe
Kam si pa letela? Koliko je bila karta?Jaz nameravam leteti iz Chiangmai-a na Phuket.
Mi smo pa leteli iz Bangkoka do Krabija, pa je bla karta clo za jurja in še en drobiž dražja od karte za vlak, tko da ni blo dvoma s katerim prevoznim sredstvom smo šli
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
Ma na Tajsko itak da morte it...js sem ravnokar prišla od tam domov, sem bla cel mesec, pa bi rabla vsaj še enkrat tolk tk fajn je. Res se splača...vse je tk poceni, ljudje noro prijazni, pokrajina taka, da se ti zmeša, otoki so itak raj na zemlji. Noro, noro, noro...
Js sem letla iz munchna na dubaj pa pol iz dubaja v bangkok. karta me je prišla 135 jurjev, čeprav mi blo mal žal pol, da sem jo tok hitr kupla, ker bi jo ene 3 tedne pred odhodom dobila za 100 jurjev (najboljš jih je kupvat na odklopu, k so najbolj ugodne).
Drgač smo pa pol mi bli najprej 2 dni v Bangkoku, pol smo šli za en tedn v Kanchanaburi, kjer je blo men res najbolš...živeli mo v takih slamnatih hiškah v sožitju z vsemi okoliškimi živalcami, tk da blo super:) Tam v Kancanaburiju maš ful fine trekinge, pa slapove, pa slončeke, ki so nas navdušeno pometali v vodo:) Pol smo pa iz BKK leteli na phuket...notranji let je bil čist normaln, prav nč švoh letalo ni blo, stala nas je pa karta cca 2000 bathov (10jurjev). Na Phuketu smo sam prespali, ker je ful preveč skomercializiran in mi nismo iskali tega. Tako da smo šli na Phi Phi, kjer je itak raj na zemlji - noro...pa tut tam niso prenočišča kaj extra draga...maš od 300 bathov (1500sit) naprej, sam mal morš pogledat naokoli. S Phi-phija smo člo na Koh Lanto, kjer smo meli pravi mali dopust...je dost turistična in hkrati še tok naravna, da lahk ful uživaš. Bli smo pa še na Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Muuk...raj na zemlji vam rečem.
Hotli smo it še na drugo stran...natančneje na Koh Tao(blizu Koh Panghana, vendar še veliko bolj naraven in lep), ampak žal zarad velikih valov ladje tja niso vozile. Tako, da nam je to še ostalo za drugo leto
KEr sma mela s fantom še kak teden časa sma skočla še na Koh Samet, ki je sam 3 ure stran od BKK, tk da sma še tam uživala.
Zadnje dneve pa itak šoping šoping šopin...na Tajsko sma prišla z dvema malima rukzakoma, nazaj pa sma šla s 6 ogromnimi Se ful ful FUL splača.
Za en mesec na Tajski (prenočišča, hrana, masaže, prevozi itd.) sem zapravla 600 eur + letalska karta 400 eur...ostalo blo pa za šoping
V glavnem ja...na Tajsko itak da morte it...nujno. Js grem naslednje leto spet...mam še tolk za videt...od severa in Chiang maia, do mnogih rajkih otočkov, ki so mi ostali skriti,pa seveda obiskati vse prijatelje, ki smo jih spoznali na poti...res neverjetni spomini in odlična izkušnja.
Slikic tu gor ne znam prilepit...lahk pa jih prečekirate na mojem blogu, ki sem ga skos pisala s poti: http://lena.rebootcomic.com
Aja, pa kar se interneta tam tiče...povsod maš dostop do neta, pa še čist poceni je. Največkrat okoli 200 sit za eno uro, sem pa pol odkrila tut en plac, kjer si mev za 50 sit neomejen dostop do neta. Smešno res.
Js sem letla iz munchna na dubaj pa pol iz dubaja v bangkok. karta me je prišla 135 jurjev, čeprav mi blo mal žal pol, da sem jo tok hitr kupla, ker bi jo ene 3 tedne pred odhodom dobila za 100 jurjev (najboljš jih je kupvat na odklopu, k so najbolj ugodne).
Drgač smo pa pol mi bli najprej 2 dni v Bangkoku, pol smo šli za en tedn v Kanchanaburi, kjer je blo men res najbolš...živeli mo v takih slamnatih hiškah v sožitju z vsemi okoliškimi živalcami, tk da blo super:) Tam v Kancanaburiju maš ful fine trekinge, pa slapove, pa slončeke, ki so nas navdušeno pometali v vodo:) Pol smo pa iz BKK leteli na phuket...notranji let je bil čist normaln, prav nč švoh letalo ni blo, stala nas je pa karta cca 2000 bathov (10jurjev). Na Phuketu smo sam prespali, ker je ful preveč skomercializiran in mi nismo iskali tega. Tako da smo šli na Phi Phi, kjer je itak raj na zemlji - noro...pa tut tam niso prenočišča kaj extra draga...maš od 300 bathov (1500sit) naprej, sam mal morš pogledat naokoli. S Phi-phija smo člo na Koh Lanto, kjer smo meli pravi mali dopust...je dost turistična in hkrati še tok naravna, da lahk ful uživaš. Bli smo pa še na Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Muuk...raj na zemlji vam rečem.
Hotli smo it še na drugo stran...natančneje na Koh Tao(blizu Koh Panghana, vendar še veliko bolj naraven in lep), ampak žal zarad velikih valov ladje tja niso vozile. Tako, da nam je to še ostalo za drugo leto
KEr sma mela s fantom še kak teden časa sma skočla še na Koh Samet, ki je sam 3 ure stran od BKK, tk da sma še tam uživala.
Zadnje dneve pa itak šoping šoping šopin...na Tajsko sma prišla z dvema malima rukzakoma, nazaj pa sma šla s 6 ogromnimi Se ful ful FUL splača.
Za en mesec na Tajski (prenočišča, hrana, masaže, prevozi itd.) sem zapravla 600 eur + letalska karta 400 eur...ostalo blo pa za šoping
V glavnem ja...na Tajsko itak da morte it...nujno. Js grem naslednje leto spet...mam še tolk za videt...od severa in Chiang maia, do mnogih rajkih otočkov, ki so mi ostali skriti,pa seveda obiskati vse prijatelje, ki smo jih spoznali na poti...res neverjetni spomini in odlična izkušnja.
Slikic tu gor ne znam prilepit...lahk pa jih prečekirate na mojem blogu, ki sem ga skos pisala s poti: http://lena.rebootcomic.com
Aja, pa kar se interneta tam tiče...povsod maš dostop do neta, pa še čist poceni je. Največkrat okoli 200 sit za eno uro, sem pa pol odkrila tut en plac, kjer si mev za 50 sit neomejen dostop do neta. Smešno res.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Evo pa sta šli za en mesec na Tajsko Cebela19 s prijateljico. Komaj čakam, da se javita da sta varno prispeli v Bangkok. Potem pa maximalno uživanje . Hehe jaz pa bom odštevala ta mesec
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov