Stockholm/Copenhagen 1 teden
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
helou, junija grem za en teden na dopust, in sicer letin direktno v Stockholm, pol grem v lastni režiji do Copenhagena in iz tam letim po enem tednu domov.
Verjetno ni noben imel identične ture...skratka, namen sem imela prileteti v Uppsalo (to je univerzitetno mestece bližje letališču kot Stockholm), tam prespati, nasl dan iti z vlakom v Stockholm, biti tam par dni, potem z vlakom v eno vmesno mestece (mogoče Jonkoping, ne vem, kok je do Gotheborga - to sme zdej ziher narobe napisala haha), bit tam kakšen dan pa en giro okol, pol pa nekaj dni Copenhagena. Šla bi še mal v Malmo za en dan, pa na kakšne celodnevne izlete, pa tko.
Torej, kakšne so vaše izkušnje z omenjenimi mesti, da je ful drago, itak vem
, kaj moram nujno videti, a je kdo probal couchsurfing, itd.
Zelo bom vesela vaših mnenj

Verjetno ni noben imel identične ture...skratka, namen sem imela prileteti v Uppsalo (to je univerzitetno mestece bližje letališču kot Stockholm), tam prespati, nasl dan iti z vlakom v Stockholm, biti tam par dni, potem z vlakom v eno vmesno mestece (mogoče Jonkoping, ne vem, kok je do Gotheborga - to sme zdej ziher narobe napisala haha), bit tam kakšen dan pa en giro okol, pol pa nekaj dni Copenhagena. Šla bi še mal v Malmo za en dan, pa na kakšne celodnevne izlete, pa tko.
Torej, kakšne so vaše izkušnje z omenjenimi mesti, da je ful drago, itak vem

Zelo bom vesela vaših mnenj

-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Jochie, sem slišala, da niso tok zelo dragi, če jih rezerviraš vnaprej...?? Moram si mal pogledat...nujen mi je samo vlak Stockholm-Copenhagen, če bom mela še vmesne postaje, ni še 100%...iz letališča so itak shuttli. In nobenega piva v barih hahaha...mogoče kakšen happy hour
Nesanica?? Kaj točno si hotla povedat, ne štekam čist...organiziranje prepust meni, če te zanima točen plan po dnevih, ti lahko povem zaenkrat samo približno, lahko se seveda spremeni...prihod v nedeljo zvečer, pon najkasnej do 14h bit v Stockholmu, tor, sre Stockholm, čet nekje do 15h najkasnej bit v Copenhagenu (ene 6 ur je vlak) in odhod domov v ned zvečer...nimam namena žurat, ker če bom hotla prespat pol dneva vsak dan, bo pa res premal časa za vse... če maš kakšne izkušnje&nasvete, si zelo dobrodošla

Nesanica?? Kaj točno si hotla povedat, ne štekam čist...organiziranje prepust meni, če te zanima točen plan po dnevih, ti lahko povem zaenkrat samo približno, lahko se seveda spremeni...prihod v nedeljo zvečer, pon najkasnej do 14h bit v Stockholmu, tor, sre Stockholm, čet nekje do 15h najkasnej bit v Copenhagenu (ene 6 ur je vlak) in odhod domov v ned zvečer...nimam namena žurat, ker če bom hotla prespat pol dneva vsak dan, bo pa res premal časa za vse... če maš kakšne izkušnje&nasvete, si zelo dobrodošla

-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
To se sliši ful bolš. Sm si omenjala še dodatna mesta pa se mi je zdelo ful natrpano za en teden. Jz bi raje letela (scandinavian pokriva to področje).
Pa da ne bom nezanimiva:
http://www.virtualtourist.com/travel/Eu ... -BR-2.html
Pa da ne bom nezanimiva:
http://www.virtualtourist.com/travel/Eu ... -BR-2.html
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]