Šri Lanka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
mi smo šli na lastno roko. Za 3 tedne z nahrbtniki in bolj pocen vrjanto.
Sj drugač pa je ta "golazen" samo če hodš bolj v gozdove in te zadeve, drugač jst nimam slabih izkušenj. Da bi bli v kkšni sobi, busu...
Sj drugač pa je ta "golazen" samo če hodš bolj v gozdove in te zadeve, drugač jst nimam slabih izkušenj. Da bi bli v kkšni sobi, busu...
Don't worry, be happy!!
-
ubistvu ne vem točno ampak pomoje da ene 1200€ z vsem (letalo, avto do munchna, tm parkirišče, hrana, hoteli, vstopnine, masaže in tut nakupi spominkov in stvari za domov)
Mislm da smo dal 580€ za karto iz Munchna do Dubaja in potem do Colomba in vse nazaj + takse.
par slikc:

Mislm da smo dal 580€ za karto iz Munchna do Dubaja in potem do Colomba in vse nazaj + takse.
par slikc:

Don't worry, be happy!!
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
Šrilanka je super.
Vse je dokaj poceni, mi smo z družino skoraj pobrali vse iz ene trgovinice z oblekami in mislim da plčali 100€.
Hrana mene ni preveč navdušila, okej, saj kmalu sem ugotovila, da ne smem pretiravat z omakami, ker so za moj okus preveč pekoče. Drugače pa na tone riža in brez pribora
)
Lepa dežela, precej drugačna. Na Šrilanki sem v toplem morju namakala 1. januarja, videla veliko Budinih templjev, kjer je najbolj zanimivo to, kaj vse ljudje tja prinesejo, kako častijo in molijo. Srečali smo ogromno malih luštnih otrok, ki bi vse naredili za bombon ali kuli. Videli smo reklame za kreme, ki posvetlijo kožo in tablete ki ti pomagajo pridobiti kilograme. Res, narobe svet, bi lahko rekli. Zato je Šrilanka vredna ogleda in meni je ostala res v lepem spominu.
Vse je dokaj poceni, mi smo z družino skoraj pobrali vse iz ene trgovinice z oblekami in mislim da plčali 100€.
Hrana mene ni preveč navdušila, okej, saj kmalu sem ugotovila, da ne smem pretiravat z omakami, ker so za moj okus preveč pekoče. Drugače pa na tone riža in brez pribora

Lepa dežela, precej drugačna. Na Šrilanki sem v toplem morju namakala 1. januarja, videla veliko Budinih templjev, kjer je najbolj zanimivo to, kaj vse ljudje tja prinesejo, kako častijo in molijo. Srečali smo ogromno malih luštnih otrok, ki bi vse naredili za bombon ali kuli. Videli smo reklame za kreme, ki posvetlijo kožo in tablete ki ti pomagajo pridobiti kilograme. Res, narobe svet, bi lahko rekli. Zato je Šrilanka vredna ogleda in meni je ostala res v lepem spominu.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joj, jaz sem bila tam v drugem letniku srednje (6 let nazaj) pa še to ne turistično, tako da kar se tiče ogledov, so mi imena mal zamagljena. Definitivno pa priporočam tampelj budinega zoba (v Kandy-ju), rafting na reki kjer so snemal Bridge over the river Kwai pa kraljičine vrtove.
Drugače sem med tednom delala v Colombu, je super poceni kar se šopinga tiče in živahen "nightlife". Prečudoviti ljudje so tm!!!
Drugače sem med tednom delala v Colombu, je super poceni kar se šopinga tiče in živahen "nightlife". Prečudoviti ljudje so tm!!!
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
jst za spanje priporočam tole... http://www.ganeshgarden.com/
Mi smo smo se tu ustavili za eno noč a zaradi prekrasne peščene plaže s sipinami, visečimi mrežami ostali kar 4 noči.
Če ma pa kdo kako vprašanje na katerega bom znala odgovorit pa lahko vpraša.
Mi smo smo se tu ustavili za eno noč a zaradi prekrasne peščene plaže s sipinami, visečimi mrežami ostali kar 4 noči.
Če ma pa kdo kako vprašanje na katerega bom znala odgovorit pa lahko vpraša.

Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov