Spanje v avtu med dopustom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Odvisno, kaj se "šteje" pod spanje v avtu. Če sta v avtu dva in gre za VEČJI avto, kjer lahko podreš zadnje sedeže, potem ni panike. Lahko daš na tla še napihljivo blazino in spiš kot dojenček. Mi samo tako prepotovali cel sever Evrope in niti enkrat nismo slabo spali. Lahko se celo kupi neke vrste šotor, ki ga pritrdiš na zadnji konec avta in ga s tem podaljšaš, tako da spiš na tleh v avtu, poleg tega pa imaš še večji predprostor. Ta predprostor postaviš in podereš takoj, kar je super za taka potovanja. Ne gre se za to, da nima človek dovolj denarja, ampak za to, da je tak način potovanja najboljši, kadar je tvoj cilj videti čim več ob raziskovanju okolice. Tako potovanje je (meni) stokrat bolj zanimivo in razburljivo kot spanje po hotelih, ki so dolgočasni in ne v naravi.
Drugo je, če tukaj govorimo o nekem manjšem avtomobilu, kjer bi deset dni štirje ljudje spali na sedežih in bili zjutraj polomljeni.
Drugo je, če tukaj govorimo o nekem manjšem avtomobilu, kjer bi deset dni štirje ljudje spali na sedežih in bili zjutraj polomljeni.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Obstajajo tudi taki, ki gredo na avto; men se zdi noro luštna ideja (ampak ne pa pretirano varna..).lorelaj napisal/-a:Lahko se celo kupi neke vrste šotor, ki ga pritrdiš na zadnji konec avta in ga s tem podaljšaš, tako da spiš na tleh v avtu, poleg tega pa imaš še večji predprostor.
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
purple_rain napisal/-a:Obstajajo tudi taki, ki gredo na avto; men se zdi noro luštna ideja (ampak ne pa pretirano varna..).lorelaj napisal/-a:Lahko se celo kupi neke vrste šotor, ki ga pritrdiš na zadnji konec avta in ga s tem podaljšaš, tako da spiš na tleh v avtu, poleg tega pa imaš še večji predprostor.
to imam jaz, in je veliko bolj udobno kot spat v avtu ali v šotoru na tleh
pa še ni treba skrbet zaradi kakšnih živali, če si na kakšnih bolj eksotičnih počitnicah.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov