Spanje v avtu med dopustom

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 07. Avg. 2010 14:35

Odvisno, kaj se "šteje" pod spanje v avtu. Če sta v avtu dva in gre za VEČJI avto, kjer lahko podreš zadnje sedeže, potem ni panike. Lahko daš na tla še napihljivo blazino in spiš kot dojenček. Mi samo tako prepotovali cel sever Evrope in niti enkrat nismo slabo spali. Lahko se celo kupi neke vrste šotor, ki ga pritrdiš na zadnji konec avta in ga s tem podaljšaš, tako da spiš na tleh v avtu, poleg tega pa imaš še večji predprostor. Ta predprostor postaviš in podereš takoj, kar je super za taka potovanja. Ne gre se za to, da nima človek dovolj denarja, ampak za to, da je tak način potovanja najboljši, kadar je tvoj cilj videti čim več ob raziskovanju okolice. Tako potovanje je (meni) stokrat bolj zanimivo in razburljivo kot spanje po hotelih, ki so dolgočasni in ne v naravi.

Drugo je, če tukaj govorimo o nekem manjšem avtomobilu, kjer bi deset dni štirje ljudje spali na sedežih in bili zjutraj polomljeni.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Avg. 2010 16:47

lorelaj napisal/-a:Lahko se celo kupi neke vrste šotor, ki ga pritrdiš na zadnji konec avta in ga s tem podaljšaš, tako da spiš na tleh v avtu, poleg tega pa imaš še večji predprostor.
Obstajajo tudi taki, ki gredo na avto; men se zdi noro luštna ideja :D (ampak ne pa pretirano varna..).

Slika

Slika
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a foxy.lady » 07. Sep. 2010 9:16

purple_rain napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:Lahko se celo kupi neke vrste šotor, ki ga pritrdiš na zadnji konec avta in ga s tem podaljšaš, tako da spiš na tleh v avtu, poleg tega pa imaš še večji predprostor.
Obstajajo tudi taki, ki gredo na avto; men se zdi noro luštna ideja :D (ampak ne pa pretirano varna..).

Slika

Slika

to imam jaz, in je veliko bolj udobno kot spat v avtu ali v šotoru na tleh :)
pa še ni treba skrbet zaradi kakšnih živali, če si na kakšnih bolj eksotičnih počitnicah. :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 07. Sep. 2010 12:41

^Kje si pa kupla?

Spanje v avtih je zame no go :D Sem že poskusila in bla vsa polomljena in nenaspana. Mogoče, če imaš ogromen avto al pa kombi.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov