španija-maturantski izlet

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 23. Okt. 2006 21:12

hmmm.... to pa je ljubezen! sej lepo to!!!! sam ne vem no... jst sm takga mnenja, da ga ne smeš prkrajšat za maturanca... vrjamem, da je hudo in vse!!!!!! hja, ej jst ne vem... To je res, da te lahko bilo kje z bilo kom prevara.. Sam če te ma pa res rad je pa tut vseen kje je, kuk lepih bab bo vidu in kaka bo žurka, pa te ne bo prevaru!!!! Ti bi mogla slišat izjavo našga vodiča... :D :D varite, ko ste na maturancu, sej to bo itak v španiji ostal... Zdj si pa vsak svoje misl, ne? :) ka pa češ... nekateri majo pa tako mnenje! Moja kolegica ma tut tipa in je šla v španijo, pa ga ni prevarala, čeprav sta jo dol DVA BIVŠA "napadla"!!! :D eeeh, tak je lajf...

fsm pa lepo pančkite
:***
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 23. Okt. 2006 21:15

ja sej mi smo mogl zaprisešt da kar se je v španiji dogajal ostane dol. ja veš jst ga mam preveč rada da bi ga spustila. pa mi vsi pravjo da ga bom prikajšala za maturanca. sploh ni res..lahko gre..sm gre samski, k prevaral me je že itak enkrat pred mojimi očmi(je blo oproščeno ;D)..k vem kaj bo dol če ga pustim. je pa velik odvnisno od karakterja človeka!

btw..ker je bil vaš vodič :D
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 23. Okt. 2006 22:35

**SiMoN@** napisal/-a:postavla sem ga pred dejstvo..al jst al španija. ker nočem da gre v španijo.

Samo... da ne bos potem presenecena/razocarana, ce se slucajno ne bo odlocil zate ;)
Sicer pa ja, valda bi bilo tudi meni bad, ce bi me ze prej prevaral... :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 24. Okt. 2006 11:29

EJ Simonca nism jest misnla da si Petra iz bara..pač mary_ka je napisala da pejta narazn za en tedn-k sm to prebrala sm se koj na Petro spomnla..nisi pa ti nobena Petra zj kle, si stokrt boljša od nje....

Sj vem znašla si se v res zoprni situaciji...vem da ga maš rada, pa da ga ne bi kr tko pustila, po en stran si se prov odločila da si mu dala na izbiro, sam res tko kot prav Mucka bod prpravlena na vse..ker ne vem če bo tko kr tko lahko prenesel..

Drgač mu pa predlagaj da greta namest da gre on na maturanca, pol polet nekm na podobne skupne počitnce al pa kej tazga..

Pa še enkrat-ne primerjm te z uno Petro :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 24. Okt. 2006 15:45

hjooooj :) kake težave mate to... :) eh, vse se bo dal nekak rešt, vse... sam razumno! :wink: hja, una petra iz bara je bla pa tut taprava, ja :D hjao
Joj, jst komi čakam na Siofok... :D :wink:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 24. Okt. 2006 16:14

sej vem da tisto o Petri niste misnli dobesedno :D
||MuCkAa jst sm prepričana da se bo zame odloču ker mu ni vseeno zame..če bi mu blo, ne bi jokal pred mano že ker me je prizadel...ker ga predober poznam in vem da ma prava čustva.

itak sva rekla da greva nekam skup na morje poleti, sm njemu je itak vseen kar se dnarja tiče k ga ma tulk da ne ve kam z njim :) in on bi itak maksimalno užival. sm poznam jst njegove sošolke že od prejt in vem kaj nama prvoščjo-vse najslabše..in vem da bi ziher mu kej prpravle!

itak je pa zdej že men čist ravno al gre al ne gre..in tega me je strah..ker tko čutm...
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 24. Okt. 2006 20:29

vidiš, to je mnde razlog za to, da si ga ne upaš pustit v španijo---> da te je že prevaru enkrat... hm... to je pa vrag ja... eeeh, kukr se bota odločla bo ok!
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 29. Okt. 2006 10:53

eh jst takrt k sm bla v spaniji sm sla dol ful zalublena cist uno nikol sploh ne bi pomisnla da bi bla z drugim....sam fora je da je dost alkota dol in pol so pizdarije.....hehe...kuj sranje s sosolci!!!....tko da tuki ni tega kok mas enga rad pa da ga nocs prevarat in tko....pac se nardi....pa da navte zdej mel une fore ja alko ni izgovor....vrjemte da je...ce si ful pjan je res da delas tist kar bi delu tud trezn sam k se streznes pa vids kera je bla tista oseba te vse mine :D ...haha....tko da jst sigurn ne bi pustila svojga tipa dol....nop...dol je itak tok bejb da bi sigurn s petimi zasral...ce ne se kj vec!!....tko da nvem simona...hmmm....je fajn za premislt:)...hehe....
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 29. Okt. 2006 11:47

am bo šu dol..zarad mene lahko gre..ker nisva oz. sva še skup..kaj vem...sva se ful skregala..neve kaj bi rad, ma premal časa, ugotovu je da ni za resno zvezo, pol pogrunta da me ma ful rad pa te fore....odkar je nazaj pršel k ga 3 tedne ni blo je čist drugi...in verjamem da me je tam prevaral..še v oči se mi ne upa pogledat...in vem kaj bi blo v španiji..nej gre pa nej tm dela kar če če že mora...ma prosto pot!!!!!!
glede madžarske pa še nevem kako bo..sm vseen računala da bi šla..will see
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 04. Nov. 2006 20:44

aha... pol si se že odločla... upamo, da si prov nrdila ne, pa da nisi preveč nas poslušala, k mamo tko ful različna mnenja... :)

hej folk, ka vas tut kej zajebavajo v šoli? Hjoo, jst komi čkam, da se rešmo te mature pa da gremo spet feštaaaaaaat v Siofok!!! :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 08. Nov. 2006 21:05

ma nej dela kr hoče jst pravm..nej uživa, nej se dol zgoni(grd izraz, sm resničen) ker nevem če bova spet skupi..če bi blo po njegovem bi bla že..ampk jst se ne dam...uglavn...glede madžarske pa nevem..smo se s sošolkami menile če gremo-k itak v španiji smo ble sm 4, pa 2 cincajo k majo tipe resne pa se bojijo it, tretja pa prav da če grem jst gre tut ona...sm mislm da ni fore da gremo same 2...kaj pa vem.nikol se ne ve kaj mene pič..mogoče se bom zadn cajt prjavla :D
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 08. Nov. 2006 21:52

hehe :D no super! ti se kr odloč! pomoje bo noro na madžarskem :)
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 21. Nov. 2006 15:19

MEne pa zanima, če je katera že bila s Palmo na maturancu? Na naši šoli so ponovno izbrali to agencijo pa me malo zanimajo izkušnje.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 21. Nov. 2006 18:51

jap jst sm bla z mondialom in s palmo... :) tak da upraš, če te kej zanima! :)

lp
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 23. Nov. 2006 14:45

In s kom ti je blo boljš? A majo hude animacije pa žurke pri palmi? Dej mal opiš kaj ti je bilo boljš pri palmi in kaj pri mondialu? Ali ni bistvene razlike?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov