španija-maturantski izlet

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 24. Sep. 2006 12:21

uf loret.. bla sm, sicer ne kot maturantka ;) party do konca!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 24. Sep. 2006 17:39

sej ti pravim, da sem bla z mondialom v španiji za 1. maj :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 27. Sep. 2006 16:44

mary_ka napisal/-a:ka zdej polet ste bli v lloretu? s ktero agencijo pa? jst sm bla za 1. maj z mondialom- tut v lloretu :D blo je norooooooo! :D :D jst bi šla nazaaaaj! ka gre kdo drugo leto na after matura party v siofok (madžarska)??? upam, da bo vsaj pol tuk dobr kot je blo v španiji!!!! eni pravjo, da je še bolš! monidal je zakoooon! ne da?? :razz: Zdej bojo spet mondialovi žuri po sloveniji. komi čakaam! :D spet bomo vidl te vodiče&animatorje :D res so kul!

ti si bla tut..nas je kr neki tuki gor, k smo ble :D zakon smo se mel, ni tko? od kje pa sI' ste pršli v tork al v sredo?
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 17. Okt. 2006 11:15

angel_girl napisal/-a:
mary_ka napisal/-a:ka gre kdo drugo leto na after matura party v siofok (madžarska)???

am jst najbrž bom šla...a ti greš tudi??? :D no pol pa bom le eno cosmo bejbo spoznala v real...zakon ;)

ja jst grem tud....ma dej res nas je velik :D ...haha ja upam da se bomo vidle dol....pa simona ti tud prides ane???
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 17. Okt. 2006 14:59

ooo, super! jst komi čakam, da gremo! baje je ful ful fuuuuul noro! se bomo spet ornk zdivjal pa še mal pozabl na maturo :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 17. Okt. 2006 16:12

maria18 napisal/-a: ja jst grem tud....ma dej res nas je velik :D ...haha ja upam da se bomo vidle dol....pa simona ti tud prides ane???

:D simona ni več za take stvari...hecam se...itak da bi šla, sm nevem kako bi to izpeljala...najraj bi lubija s sabo vzela, sm ona gre kao(proti moji volji) v španijo maja..k je let mlajši od mene..pa nevem kako se bova midva to dogovorla. če mi rata da gre z mano grem zagotov :D
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 19. Okt. 2006 13:22

**SiMoN@** napisal/-a:
maria18 napisal/-a: ja jst grem tud....ma dej res nas je velik :D ...haha ja upam da se bomo vidle dol....pa simona ti tud prides ane???

:D simona ni več za take stvari...hecam se...itak da bi šla, sm nevem kako bi to izpeljala...najraj bi lubija s sabo vzela, sm ona gre kao(proti moji volji) v španijo maja..k je let mlajši od mene..pa nevem kako se bova midva to dogovorla. če mi rata da gre z mano grem zagotov :D

ja ja to ga pa tud jst nebi pustila dol...hehe....sej obe dobr veva kake scene so ble...haha....tko da al pejd z njim al pa nej on ostane doma!!al pa pejta narazn za tist tedn...hehe....ja a on te bo pa pustu it za vikend na madzarsko??...hehe...nevem al je varno tebe pustit samo dol a???....hehe....hecam se!!!ja jst upam da se vidmo dol ane:)...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 19. Okt. 2006 16:16

mene itak da je varno spustit :D sm tko pridna kot nobeden. ja jst ga ne pustim dol. že zdej sem ga spustila da je za 3 tedne šu deleeeeeč stran(ampk ok, se je prjavu še preden sva začela) maja pa ne bo šu dol...z mano bo šu za tist vikend :D da bom že prepričala. k res, ja predobr vem kaj se dol dogaja, maš pro :D u!
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 19. Okt. 2006 19:51

sam to pa ni fer, da ga ne boš dol pustila, veš :D :D sej ti si tut bla na maturancu... pa čeprov nista bla skup, ni lepo, dab ga prkrajšala za maturanca... :D ne vem no, ampak tako je moje mnenje.. :) sama ne vem ka bi nrdila, k sm samska... :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 19. Okt. 2006 20:35

ja veš kaj...je prou da sem ga pustila da je za 3 tedne šu zdej v un konc? na drugo stran evrope jst sm pa sama tle? mislm da so mu trije tedni čist dost..da ne rab zdej še v španijo jit. kaj vem..mislm da bo zarad tega še zlo velik krega med nama, sm ne zdi se mi fer da bi on sm okol hodu...ne rečem da mu ne zaupam, sm sm pa že slišala preden sva začela hodet da bo njegovo bando in njega kurbarija pobrala...in se bojim vseen...čerpou mu zaupam. in če ne gre z mano na madžarsko tut v španijo ne gre. al pa gre ja..sm bo bil samski...mu bom prosto pot pustila..k predobbr vem kaj je španija in hvalabogu da sm šla jst dol samska!!!
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 20. Okt. 2006 11:07

**SiMoN@** ti kr pejt z nemu, ga bota pa še enkrat skupej žurala...drgač jest mojga bi pa pustila da gre, sej vem kaj se dogaja (sm sama vdila), ampak še zmer mislm da so mal manj hujše stvari kot pa na absolventu :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 23. Okt. 2006 2:14

Dogaja se toliko, kolikor hoces da se. Zdaj pa ce se bo hotel skurvati, se bo itak in ti tega, da mu nekaj prepovedujes, ne bos preprecila. ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
mary_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mary_ka » 23. Okt. 2006 16:09

Ja, se strinjam s tabo MuCkAa!!!! :) Pa pejta narazn za tist tedn, če lahk to nrdiš... :) Jst ne vem, če bi :) ampak vseen
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Okt. 2006 17:03

mary_ka napisal/-a:Ja, se strinjam s tabo MuCkAa!!!! :) Pa pejta narazn za tist tedn, če lahk to nrdiš... :) Jst ne vem, če bi :) ampak vseen

To me mal spominja na Petro...jest mislm da tip niti slučajn ne bi hotu, da gre kr narazn za en tedn..men to sploh ni ok, bolš da mu daš konc..nvem jest ne bi kr tko prenesla dejstva, če bi vedla da bo pršu iz maturanca nazaj poln enih seks doživetij al pa kej druzga...

Ma itk, če te ma rad te nau varal, sam itk se lahk tm marskej zgodi, če pa tko pogledaš te lahko prevara tut tukej v sloveniji, kamot, brez problema :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 23. Okt. 2006 18:00

am kaj? da bi šla narazen za tisti teden? k mislte da sm jst total brez čustev, oz. kukr prav blue eye da sm Petra iz bara. ni šans! sm če me zdj ni prevaral k ga 3 tedne ni blo nevem zakaj bo me v španijii.mislm da nima tega namena. postavla sem ga pred dejstvo..al jst al španija. ker nočem da gre v španijo. vem da sem žleht in da mogoče na ravnam prav, sm vseen ga mam prveč rada...odloč nej se! že zdej je šu za 3 tedne, še 1 teden ga pa ne spustim stran od sebe!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov