španija-maturantski izlet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Jaqueline napisal/-a:Ja avio-avio mamo. Fak tak se že veslim, da se kr tresem lool.
Iz kod pa ste vi?
MI mamo pa bus-bus, sploh nam ni uspelo dobiti termina z avionom.. malo smo se preksno spomnli da bi šli z letalom, ker smo praktično z eno nogo bli že v Grčiji ..
IZ kod pa si ti drgač?
Zadnjič spremenil Jess°, dne 24. Dec. 2011 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jess° - Komunikatorka
. Pa eno par takih osebic je, ki so naduvane same sebe in oh in sploh .. za pizdarijo pa niso baš kej preveč, so preveč pridni .. za pizdarije, bi mogla prit v naš bus xD ..
Morda se pa še kje srečava
Morda se pa še kje srečava
Zadnjič spremenil Jess°, dne 24. Dec. 2011 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Eh sej takrat se ne mislim obremenjevat z naduvanimi ljudmi, tk da, jih bom z lahkoto ignorirala (če se izkaže da so res taki).
V našem classu (vsaj med tistimi ki gremo) ni nobenga kej preveč naduvanga. Vsi za zajebancijo in žur .
Hehe ja mogoč se pa res kje srečava, sam itak se ne bo vedl kera je kera .
V našem classu (vsaj med tistimi ki gremo) ni nobenga kej preveč naduvanga. Vsi za zajebancijo in žur .
Hehe ja mogoč se pa res kje srečava, sam itak se ne bo vedl kera je kera .
-
Jess° - Komunikatorka
Al pa so se ćez noč še mau spremenile?
http://weather.weatherbug.com/Spain/Llo ... lang_id=sl
Ma upajmo, da se španski meteorologi tud motijo tko kot naši
Cicco , od kje si pa kej ti? xD
http://weather.weatherbug.com/Spain/Llo ... lang_id=sl
Ma upajmo, da se španski meteorologi tud motijo tko kot naši
Cicco , od kje si pa kej ti? xD
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Hehe vrjetno bodo mogli drugi meni pomagat. Sicr gre pa z nami prof. ki je hkrati zdravnica tk da ni panike hehe.
Ja samo vi greste vrjetno z busom tja. Tk da smo nekot na istem. Samo vi se boste furali tja 24 ur, med tem ko se bomo mi tja udobno pripeljali nekje v sredini dneva hehe .
Upam, da se srečamo kje. Gorenjce ni težko prepoznat, saj so ti ponavadi tisti, ki nočejo častit (HEC!)
Ja samo vi greste vrjetno z busom tja. Tk da smo nekot na istem. Samo vi se boste furali tja 24 ur, med tem ko se bomo mi tja udobno pripeljali nekje v sredini dneva hehe .
Upam, da se srečamo kje. Gorenjce ni težko prepoznat, saj so ti ponavadi tisti, ki nočejo častit (HEC!)
- Cico
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
ne sj baje nej bi tut kr neki zdravnikou zravn slo..mislm taki k se spoznajo na to stvar..
ja sam mi bomo ze v avtobusu uzival..medtem k se bote vi se doma dovgocasl:D pa se en dan preh pridemo ke k vi..pa en dan kasnej pridemo nazaj..ceprou nazaj se bo mal tezko vozt..sam usenn bomo ze prezvel:D
heh:D no ja recmo da se tko prau..
p.s. a si to na sliki?(avatar)..mogoc se pa ke srecamo..
ja sam mi bomo ze v avtobusu uzival..medtem k se bote vi se doma dovgocasl:D pa se en dan preh pridemo ke k vi..pa en dan kasnej pridemo nazaj..ceprou nazaj se bo mal tezko vozt..sam usenn bomo ze prezvel:D
heh:D no ja recmo da se tko prau..
p.s. a si to na sliki?(avatar)..mogoc se pa ke srecamo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov