španija-maturantski izlet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 144 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
- mary_ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2006
smotkica_ napisal/-a:In s kom ti je blo boljš? A majo hude animacije pa žurke pri palmi? Dej mal opiš kaj ti je bilo boljš pri palmi in kaj pri mondialu? Ali ni bistvene razlike?
hmm... tko je to... najprej sm bla s palmo v italiji, pol pa še z mondialom v španiji.. Razlika je OGROMNA!!!
V italiji je blo ful dobr, vodič ni bil neki siten... če smo poslušal smo, če ne ne... bil je pa dost star... Pr palmi ni norih animacij in žurk... Mi smo šli tam kr v nek diskač pa smo norel not... nobene animacije pa pustil so nam d smo se zvečer kopal pa to... to je blo pa kul!
španijaaa hmmm... tam je blo pa res NOROOOO!!! animacija in žurke d-best!!!!! vsak dan zapolnjen do konca! z ogledi in feštami:) od vodičev ful velik zveš (čeprov pravjo d ne), ti pa tut ne težijo neki ful!!! kar je dobr ne! pa vsi so ful mladi... jst mislim da so povprečno stari tam okol 25 let(upam d se ne motim ) pa feštajo z maturanti... kar je tut kul! pa usi pravjo, da smo pr mondialu čist razpuščeni... to sploh ni res ne... ko smo na bus pršl, so nas 100× preštel 3× pa res -če smo usi ne... v glavnem ful pazijo na vse skup!! Mi smo šli npr. gledat flamenco,viteške igre, barcelono (na stadionu smo vidl ronaldinhota!!), costa bravo... v glavem veliiiik! vsak večer so pa tut v diskaču ble tematske zabave (red love party, mtv party. be you party, pena party...)!!! pa povsod, kamor smo šli je blo kej za pit sangria npr... mmm
tko rečem... men je blo s palmo ful, ful dobr!!! sam to je bla bol ena maturantska ekskurzija, k so bli prfoksi zram ne... v španiji smo bli pa sami... Ne rečem tut s palmo sm uživala!!! sam z mondialom je blo pa res zakon ne!!!!!!!!!!!!!! španija&mondial rules!
Jst sm takga mnenja... Če se hoče kter na maturancu napit se bo tko pr palmi al pa pr mondialu! vem kak je to! Pa lahk se ti kej zgodi, če so profesorji zram al jih pa ni!
Verjetno si razbrala iz mojga "sestavka", kje mi je blo bolš!!
če te pa še kej zanima, pa praši!
čaw***
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Ok, hvala. No sej mene je predvsem to zanimalo kako je kej z žurkami pri palmi, ker mi je to kr ena ne poznana agencija, s katero pa naša šola že skos hodi na maturanca, ker ima pač veze z ravnatalco
Tko, da upam, da bo ql, kljub temu, da nimajo tolk hudih animacij.
Tko, da upam, da bo ql, kljub temu, da nimajo tolk hudih animacij.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
ja jst sm lansko leto mela možnost it na siofok.Šli so pa moji sošolci.Pravjo da so se mel res d best ne.Tko da folk pejte tja.Res mau mau cajta traja v primerjavi z maturancom.Za siofok s emorš prjavt do tja enkrat maja.Sam to vam povem,če zamudite maturanca zamudite velik!!!
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
um naš klas oz. 4je klasi gim in en klas vzgojiteljice gremo pa letos prvi teden septembra z mondialom v španijo - costa brava. ja in že vemo da bo čist d'best super. komaj čakam.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
oleander - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
- Kraj: In My World
no mi gremo letos in sicr 6.7. oz 9.7. (nism še sigurna keri datum ) u španijo s palmo...in me zanima če gre še kdo takrat u španijo s to alpa z drugo agencijo...in če je morda kera oz. keri že biw u španiji s to agencijo in kašne izkušnje maste...
mejte se fajn
mejte se fajn
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
OT
MI smo bli lani s Palmo, pa kar se ogledov tiče je blo kul, kar se pa žuranja tiče smo si mogl pa čist vse sami uštimat .. Mislm so kao une "igrce" nam prpravl, sam smo vsi sam čakal, da bo tega konec, da se lah po svoje nekam ob obalo butnemo pa je ..
Žurk v diskačih ni blo, ker na Siciliji tega kao ni (s tem da je lastnik hotela reku sošolki, če gre z njim v en diskač 15min stran, ampak uradno diskačev tam po besedah vodičke nej ne bi blo). Za ladjico smo mel obljubljen diskač pa tut ni blo nič od tega .. Animacije kakršnekoli pa tut bl ne, k ja ..
Tko da ni primerjave tega pa mondialovih/jupitrovih žurk, pa tut ne more bit ubistvu, ker je uno tok bl množično, tok več folka.
/OT
Drgač pa upam, da mi rata it letos v Španijo s prjatlco, tko mal tripa, hostlov ..
smotkica_ napisal/-a:MEne pa zanima, če je katera že bila s Palmo na maturancu? Na naši šoli so ponovno izbrali to agencijo pa me malo zanimajo izkušnje.
MI smo bli lani s Palmo, pa kar se ogledov tiče je blo kul, kar se pa žuranja tiče smo si mogl pa čist vse sami uštimat .. Mislm so kao une "igrce" nam prpravl, sam smo vsi sam čakal, da bo tega konec, da se lah po svoje nekam ob obalo butnemo pa je ..
Žurk v diskačih ni blo, ker na Siciliji tega kao ni (s tem da je lastnik hotela reku sošolki, če gre z njim v en diskač 15min stran, ampak uradno diskačev tam po besedah vodičke nej ne bi blo). Za ladjico smo mel obljubljen diskač pa tut ni blo nič od tega .. Animacije kakršnekoli pa tut bl ne, k ja ..
Tko da ni primerjave tega pa mondialovih/jupitrovih žurk, pa tut ne more bit ubistvu, ker je uno tok bl množično, tok več folka.
/OT
Drgač pa upam, da mi rata it letos v Španijo s prjatlco, tko mal tripa, hostlov ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Sicer se moje vprašanje ne nanaša na maturantski izlet, ampak samo na Španijo, pa bom vseeno vprašanje zastavila v tej temi, da ne bom po nepotrebnem odpirala nove.
Torej, zanima me ali se lahko jaz in še dve (mogoče več) moji prijateljici odpravimo same na morje v Španijo, natančneje v Lloret de Mar? Trenutno smo še vse stare 17, ampak do avgusta bomo že vse 18. Zanima me, kako je s polnoletnostjo v tujini - je meja 18 ali 21 let? In kako je z alkoholom? Sicer nobena od nas ne pije dosti, ampak včasih se bo pa vseeno pilo alkohol na morju, zato me zanima. Tudi vaše izkušnje v Španiji me zanimajo - če ste bile punce kdaj same tam? Kakršnikoli nasveti ipd. so dobrodošli!
Torej, zanima me ali se lahko jaz in še dve (mogoče več) moji prijateljici odpravimo same na morje v Španijo, natančneje v Lloret de Mar? Trenutno smo še vse stare 17, ampak do avgusta bomo že vse 18. Zanima me, kako je s polnoletnostjo v tujini - je meja 18 ali 21 let? In kako je z alkoholom? Sicer nobena od nas ne pije dosti, ampak včasih se bo pa vseeno pilo alkohol na morju, zato me zanima. Tudi vaše izkušnje v Španiji me zanimajo - če ste bile punce kdaj same tam? Kakršnikoli nasveti ipd. so dobrodošli!
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
a je bil že kdo na maturancu z agencijo condor travel?...no mi gremo zdj v loret de mar, pa pač oglede bomo mel po barceloni...agencija ma super drago ponudbo, vlk ogledov ni dodanih v ceno...zabav pa en bomo mel, mogoče bojo v hotelu organiziral salsa večer za vse obiskovalce, drgač mamo pa vsak dan zvečer okol 8 al pa 9 vrnitev v hotel, večerjo pa spat...men je to smešn, sploh ne bo nek maturanc pa nč...kr neki...
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Jaqueline napisal/-a:Gre kdo v Lloret de mar 28. aprila?
Jst vrjamem, da se bomo mel ful fajn, sam skrbi me vreme. Če bo skoz oblačno pa dež bom popi*****.
wiiiu wiiu xD .. js grem xD .. mi vsiiii gremo xD
ti greš 28.? potlej greš verjetno z avionom, ker mi gremo že kr 26. z busom
Prvi neprebran prispevek • 144 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov