smotkica_ napisal/-a:In s kom ti je blo boljš? A majo hude animacije pa žurke pri palmi? Dej mal opiš kaj ti je bilo boljš pri palmi in kaj pri mondialu? Ali ni bistvene razlike?

hmm... tko je to... najprej sm bla s palmo v italiji, pol pa še z mondialom v španiji.. Razlika je OGROMNA!!!
V italiji je blo ful dobr, vodič ni bil neki siten... če smo poslušal smo, če ne ne...

bil je pa dost star... Pr palmi ni norih animacij in žurk... Mi smo šli tam kr v nek diskač pa smo norel not... nobene animacije

pa pustil so nam d smo se zvečer kopal pa to... to je blo pa kul!
španijaaa

hmmm... tam je blo pa res NOROOOO!!! animacija in žurke d-best!!!!! vsak dan zapolnjen do konca! z ogledi in feštami:) od vodičev ful velik zveš (čeprov pravjo d ne), ti pa tut ne težijo neki ful!!! kar je dobr ne! pa vsi so ful mladi... jst mislim da so povprečno stari tam okol 25 let(upam d se ne motim

) pa feštajo z maturanti... kar je tut kul! pa usi pravjo, da smo pr mondialu čist razpuščeni... to sploh ni res ne... ko smo na bus pršl, so nas 100× preštel

3× pa res

-če smo usi ne... v glavnem ful pazijo na vse skup!!

Mi smo šli npr. gledat flamenco,viteške igre, barcelono (na stadionu smo vidl ronaldinhota!!), costa bravo... v glavem veliiiik! vsak večer so pa tut v diskaču ble tematske zabave (red love party, mtv party. be you party, pena party...)!!! pa povsod, kamor smo šli je blo kej za pit

sangria npr...

mmm
tko rečem... men je blo s palmo ful, ful dobr!!! sam to je bla bol ena maturantska ekskurzija, k so bli prfoksi zram ne... v španiji smo bli pa sami... Ne rečem tut s palmo sm uživala!!! sam z mondialom je blo pa res zakon ne!!!!!!!!!!!!!! španija&mondial rules!
Jst sm takga mnenja... Če se hoče kter na maturancu napit se bo tko pr palmi al pa pr mondialu! vem kak je to! Pa lahk se ti kej zgodi, če so profesorji zram al jih pa ni!
Verjetno si razbrala iz mojga "sestavka", kje mi je blo bolš!!
če te pa še kej zanima, pa praši!
čaw***