Solo dopust

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Avg. 2010 21:45

Jaz nikoli ne grem sama v kino. Sicer se mi ne zdijo tisti, ki gredo, nič kaj posebej čudni, ampak meni osebno je škoda petih evrov.
Grem pa brez problema sama na kavo.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 23. Avg. 2010 22:48

Jz rada hodim sama v kino. Ne hodim v kino samo zaradi družbe(če pa, se pa nerada pogovarjam med filmom z izjemo parih besed al vzdihov). V kino grem zaradi boljših audio/video efektov, ker je nekatere filme veliko lepše gledat na velikem platnu. Nikol me ni blo sram niti me ni zanimalo, kaj si ljudje misljo..sm pa že dobivala pripombe od tistih, ki pobirajo karte "a kr sama greš.." :roll: ja, so?
za razliko od Julie pa nerada hodim na kavo sama, na koncu sam srkam tisto in neki wannabe brskam po mobitelu. Se že raje usedem na klopco nekje in opazujem mimoidoč folk.
It was forever..but it didnt last long..
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 24. Avg. 2010 13:23

V kino ni nič čudenga, če greš sam. Za dve uri tišine res ne rabiš nikogar ob sebi. Na kavo pa ne bi šla sama. Še v McDonalda, ko sm šla sam sm se kar mal čudno počutila.

V kinu je pa tema :D in te ne bo nihče gledal. - šala
Velja zgoraj napisano.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Avg. 2010 13:30

Odkar sem bila sama v tujini mi ni problem jit v kino, na pijačo, na kosilo sama. Ponosna nase :D (je pa res da v Slo še nisem šla sama v kino, ostalo pa večkrat).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Nnia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nnia » 25. Avg. 2010 17:22

jz tud vrjetn nebi šla nikol sama v kino raj pogledam film doma dons itk dobiš na netu vse kar hočš niti razmišlal nism še nikol o tem da bi šla
pa tud na kavo vrjetn že k smo se zmenle s kolegicami da se dobimo pa sm jz pršla 5min prej k one sm jih zmer rajš zuni počakala kt da bi sedela sama zamizo nevem zakaj sam en tak čudn občutk me zagrab takrt
tko k je že ena napisala se raj usedem na klopco na opazujem folk k hod mem

nism pa nikol obtožvala al pa se smejala tistim k to delajo oz. gledala čudno v kinu koga k je sam šou oz. sploh opazila nism nikol nobenga k to ni moja stvar vsak dela tisto k mu paše in če ti je sedl it sama v ino prou važn da si se ti dobr počutila kaj so ostali misll je vseen

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov