Solo dopust

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 17. Avg. 2010 12:35

purple_rain napisal/-a:^^
novapunca napisal/-a:Evo takšne teme še nisem zasledila, bliža pa se moj dopust, in ker ga ne bom imela možnosti preživeti s fantom in ne s kolegicami, ker vse delajo me zanima kaj bi ve počele med dopustom, kako bi ga najbolje izkoristile, če bi ga morale preživeti same. Na dan z idejami :)
Tole men sliči na - karikirano - "boooogaaaa jzzzz, par dni ne bom viiidlaaa fantaaaa, ne vem kaaaaj nej sama s saaabooo :cry:" .. just sayin'. Zato pa te mal postrani gledamo.

Vem, je precej takšnih deklet, ampak jaz sem navajena bit sama, fanta ne vidim tudi po 14 dni, tako da ni to problem. Tudi, če ga sploh nimam znam preživeti sama. Sem rajši sama kot v veliki družbi.
Gre se zgolj zato, da bi teden preživela nekoliko drugače kot običajno, če že koristim dopust, da bo to res moj teden.
Sem se že vpisala k frizerju in na masažo - zdaj ko imam čas se bom razvajala. Včeraj sem pekla slaščice, enkrat bom vlagala sadje, potem grem enkrat si malo oblačil nabavit,...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 17. Avg. 2010 13:02

en dan pojdi v toplice se kopat, pospravi omaro :) , preberi kako knjigo, pojdi na obisk
(s)mej se
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Avg. 2010 14:14

Caki, men se vedno ni jasno...a gres na morje sama samcata, al bos doma sama?

Na morje sama jaz verjetno ne bi rinla. Ce pa ze, pa nekam, kjer se full dogaja in bi itak koga novega spoznala tam.
Ce bi bla pa doma...pa sigurno ne bi doma cepela, ampak bi se sla kopat v toplice, za kak dan na morje ali v hribe...ali pa na potovanje za par dni v kako evropsko prestolnico.
Ce bi bla pa ze doma...pa bi generalko v stanovanju nardila :D
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 17. Avg. 2010 14:25

^^ Pa kaj eni ne znate ali se vam ne da brat, ali kaj? Kar nekajkrat je že omenila, da NE gre na morje (oz. kamorkoli na potovanje ali izlet), pač pa bo ostala DOMA in jo zanima kako si zapolniti čas.
Poleg ostalih predlogov bi jaz na tvojem mestu kolesarila po bližnji okolici, se odpeljala do kakšnih zanimivih točk (jaz recimo rada kolesarim do konjeniškega kluba in se tam malo odpočijem ob konjih :)), si naredim kavico in preberem kakšno revijo, si naredim filmski dan ali večer... skratka, idej je veliko! :wink:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Avg. 2010 14:36

Ce ostanes doma, ne vem zakaj bi mogu met dopust :? Skoda dopusta....razen seveda, ce ne gre za kake zdravstvene tezave. Potem pac pocnes tisto, kar ti koristi za premagovanje bolezni.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Avg. 2010 15:20

^^vsak po svoje preživlja svoj dopust, ni res? Enim pač ni do potepanja po svetu in jim dopust pomeni dejansko to - odklopiti se od vsega, pa tud če to pomeni, da 4 dni skupej ležijo na hladnih ploščicah sredi kopalnice in ne počnejo ničesar drugega.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 17. Avg. 2010 15:32

v-e-s-n-a napisal/-a:Ce ostanes doma, ne vem zakaj bi mogu met dopust :? Skoda dopusta....razen seveda, ce ne gre za kake zdravstvene tezave. Potem pac pocnes tisto, kar ti koristi za premagovanje bolezni.

Zakaj bi pa človek moral iti nekam zdoma, ko ima dopust? Koliko takih poznam, ki se doma enako ali pa še bolj odpočijejo od vseh skrbi, si vzamejo čas zase, opravijo stvari, za katere jim je prej zmanjkalo časa itd. In nisem še slišala od nobenega, da bi tak dopust bil koristen samo v primeru, če imaš zdravstvene težave, sicer pa totalno nekoristen. :?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Avg. 2010 16:33

vsak po svoje pac....100 ljudi 100 cudi.

ampak avtorica prvega posta ocitno ne spada med ljudi, ki bi lahko poležavali na ploščicah v kopalnici 4 dni...ker ce bi to hotela počet (ali kaj drugega podobno neproduktivnega), potem tukaj gor ne bi sprasevala, kako naj preživlja svoj dopust doma.

Drugače pa valda....pejt na kolo, rolat, na obisk h komu, v kino, gledališče, v shopping, preberi knjigo...
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 17. Avg. 2010 16:48

piškotek* napisal/-a:en dan pojdi v toplice se kopat, pospravi omaro :) , preberi kako knjigo, pojdi na obisk

Za toplice se mi zdi že mal čudno, da bi šla sama. Omara ni slaba ideja, samo imam tipi top že pospravljeno :) Knjigo in obisk bi pa lahko izkoristila ja.

V-e-s-n-a Tebe pa ne razumem zakaj misliš, da ne bi mogla biti med dopustom doma?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Avg. 2010 16:58

Meni se pač zdi to čudno oz. škoda dneve dopusta jemat, če si doma (ko ima povprečno zaposlen človek itak tako malo dopusta da... :?) Sama tega nikoli nisem prakticirala, tudi poznam nobenega, ki bi to delal. Zato mi je pač nenavadno.
Da če se pač že vzame dopust, greš nekam in izkoristiš na polno. Ne pa da si doma, potem ko pa se ti 1x pojavi želja it nekam za dalj časa pa ne moreš, ker si že full veliko dopusta porabil, pa čeprav si bil samo doma.

Meni je to pač nenavadno...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Avg. 2010 17:08

^^ S temle se čist strinjam.

Ampak itak vsak sam odloča, kaj bo počel s svojim dopustom (eni pač niso za potovanja in šparanja dopusta za le te).

Hm, kaj počet? Mislim da je Evelyn precej dobro opisala različne možnosti. Lahko greš v šoping, prebereš par knjig, katere nameravaš že celo večnost , igraš rač. igrico :D, obiščeš starše za par dni (še prej jim spečeš kako dobro pecivo in jim ga prineseš), skuhaš fenomenalno kosilo le zase, pogledaš kakšne cmerave filme, ki jih fant nebi hotel gledat, plešeš po stanovanju s kozarcem vina in ob glasni glasbi, sprehod v naravo z digitalcem in poslikaš vse možno, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 17. Avg. 2010 17:25

v-e-s-n-a napisal/-a:Meni se pač zdi to čudno oz. škoda dneve dopusta jemat, če si doma (ko ima povprečno zaposlen človek itak tako malo dopusta da... :?) Sama tega nikoli nisem prakticirala, tudi poznam nobenega, ki bi to delal. Zato mi je pač nenavadno.
Da če se pač že vzame dopust, greš nekam in izkoristiš na polno. Ne pa da si doma, potem ko pa se ti 1x pojavi želja it nekam za dalj časa pa ne moreš, ker si že full veliko dopusta porabil, pa čeprav si bil samo doma.

morda malo OT, ampak vseeno se mi zdi, da tukaj zelo zmotno razmišljaš. se zavedaš, koliko ljudi letos nima denarja za dopust, niti za terme ali pa kopališča. ali naj ti ljudje potem takem sploh letos ne jemljejo dopusta? naj delajo celo leto in vmes izkoristijo samo bolniško, ali naj tudi bolniške ne jemljejo za prehlad in virozo, pa ga šparajo za hude pljučnice, zlome in operacije. daj vprašaj se malo. jaz poznam vsaj 10 zaposlenih odraslih in 20 študentov, ki letos ne bodo videli morja ali bazena, pa znajo vseeno uživati doma na vrtu ali pa pred televizijo v času počitnic ali dopustov.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Avg. 2010 17:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 17. Avg. 2010 18:33

ahaha, go sirovka! :respekt:
Let's swim to the moon .....
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 17. Avg. 2010 19:41

v-e-s-n-a napisal/-a:Meni se pač zdi to čudno oz. škoda dneve dopusta jemat, če si doma (ko ima povprečno zaposlen človek itak tako malo dopusta da... :?) Sama tega nikoli nisem prakticirala, tudi poznam nobenega, ki bi to delal. Zato mi je pač nenavadno.

Ti potem mesec in pol potuješ po svetu? No moram priznat, da se očitno gibljem v drugačnih krogih in med drugačnimi sodelavci, ker povperčno si folk, ki ga poznam vzame za morje en teden dopusta ali pa za potovanje lam na kakšen izlet. Kar precej pa je takšnih, ki hočejo malo oddiha zase, eni pa na žalost tudi za razne obveznosti, ko morajo koga non stop okrog vozit. Nekaj pa je tudi takšnih, ki vsega porabijo za gradnjo hiše in ga jim za nič drugega ne ostane.

No in na žalost se je tudi meni danes že spet začel polom, ker mi je spet crknil avto. Potem naj pa grem kam :(

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov