Solo dopust

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Solo dopust

Neprebrana objava Napisal/-a novapunca »

Evo takšne teme še nisem zasledila, bliža pa se moj dopust, in ker ga ne bom imela možnosti preživeti s fantom in ne s kolegicami, ker vse delajo me zanima kaj bi ve počele med dopustom, kako bi ga najbolje izkoristile, če bi ga morale preživeti same. Na dan z idejami :)
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Zapolnitev za dva dni sem že našla s sajenjem rož, vlaganjem sadja in zelenjave. Mogoče obiščem še frizerko, se prijavim na masažo,... grem v kak nakupovalni center in si kupim kaj novega. Kaj še?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Aja :?, jz sem mislila, da se kam odpravljaš sama, ubistvu pa ne veš kako si zapolnit čas v domačem kraju (?), brez fanta & kolegic..

Vsedi se v avto/na vlak/bus in pejd kam, raziskuj Slovenijo, če maš denar tud bližnjo tujino.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Isto. Ker drugače ne vem kaj ima presajanje rožic vezo s potovanji (glede na to, da je v tem podforumu).

Js bi šla sama na kak vikend odmor v tujino.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

:eek: Ne vem kako se je ta tema znašla med potovanji? Jaz sem jo odprla pod splošno in vem, da je tam tudi bila, zdaj pa sem jo komaj našla.

Ne gre se za potovanje, ampak preživljanje prostega časa doma. Nimam želje po potovanju, ampak kako doma zapolniti čas, da ne bo samo zbežal mimo. Kaj bi ve počele, če bi bile na mojem mestu in kaj bi si privoščile?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Verjetno je moderatorka temo prestavla? Predvidevam...

Sicer pa sem tud jaz mislila, da se gre za potovanje in da sama nekam potuješ. Če si pa doma se pa ja marsikaj najde za delat. Men je to mal tak vprašanje no, kaj pa drugače čez vikende delaš in ob prostem času?
Yada, yada, yada...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Sm premaknila temo v Splošno(mogoče je kakšna moderatorka ponesreči premaknila tja). kaj bi si jz privoščla popolnoma sama doma.. Hmmm.. šter ure dolge kopeli s svečkami in glasbo, ogled mojih desetih naljubših filmov, mela kak maraton najlubše nanizanke, kuhanje novih jedi po receptih in jasno peka piškotkov, muffinov ipd, whatever, pač bi eksperimintirala. Preurediš lahko kak prostor ali pospraviš(sam ne preveč, da ne bo to clean up vikend). Greš kupit barve za steklo in eno prečudovito steklenico alkohola, alkohol en večer spiješ, drug dan pa stekleničko spremeniš v lepo vazico. :D And so on :D
It was forever..but it didnt last long..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

letos sem imel kakšnih 14 dni dopusta...hodil sem v službo, bil v službi po 12-16 ur...in se ful spočil....

istočasno je bila moja žena na morju, sama...jaz sem imel pa dopust.... :D :D :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ja, I'm the one to blame.Po prvem postu sem nekako predvidevala, da misliš dopust kot potovanje, ne pa preživljanje časa doma.Se opravičujem, glavno da je zdaj spet med splošno, ker je potem sama več nisem mogla prestaviti.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Od Evelyn predlogi so mi všeč!

Drugače pa malo smešno, da ne veš kako si zapolnit čas. Ok se tudi meni zgodi, da mi je kdaj dolgčas, da pa več dni skupaj neb vedla kaj počet to se pa mi še ni zgodilo.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Se mi zdi da ene punce brez fantov sploh več ne znajo "živet". Gre fant za nekaj časa na dopust brez vas (ali pa kaj podobnega) in ste že takoj panične kaj počet brez njega. Kaj pa misliš, da počnemo v prostem času tiste, ki smo samske? A kolegice delajo 24/7? Kakšen dan v tednu bojo ja našle čas da greste skupaj na kavico/v kino/karkoli že delate tudi ob običajnih dneh. Drugače pa ja, sprehodi, športanje, ustvarjanje, branje knjig, filmi, računalniške igrice, ... milijon možnosti imaš!
Ampak nevem no, da prideš na forum spraševat, kako naj preživljaš TVOJ prosti čas .. hmm ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Bravo :gut: :gut:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Libido. napisal/-a:Se mi zdi da ene punce brez fantov sploh več ne znajo "živet". Gre fant za nekaj časa na dopust brez vas (ali pa kaj podobnega) in ste že takoj panične kaj počet brez njega. Kaj pa misliš, da počnemo v prostem času tiste, ki smo samske? A kolegice delajo 24/7? Kakšen dan v tednu bojo ja našle čas da greste skupaj na kavico/v kino/karkoli že delate tudi ob običajnih dneh. Drugače pa ja, sprehodi, športanje, ustvarjanje, branje knjig, filmi, računalniške igrice, ... milijon možnosti imaš!
Ampak nevem no, da prideš na forum spraševat, kako naj preživljaš TVOJ prosti čas .. hmm ..

Nikjer nisem omenjala fanta. In sploh ni problem preživeti čas, ker lahko bi skoz hodila na kavice, ali pa pospravljala, kuhala,... ampak jaz iščem idejo kako sama - ne v družbi kakovostno preživeti čas, si nekaj privoščiti zase, storiti nekaj kar običajno ne počnem, se razvajati, delati za dušo. Nočem družbe, hočem biti sama. In poanta je prav v tem, da sem rada včasih sama in ne vedno v družbi. Torej kako ve preživite te srečne samske trenutke?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Re: Solo dopust

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^
novapunca napisal/-a:Evo takšne teme še nisem zasledila, bliža pa se moj dopust, in ker ga ne bom imela možnosti preživeti s fantom in ne s kolegicami, ker vse delajo me zanima kaj bi ve počele med dopustom, kako bi ga najbolje izkoristile, če bi ga morale preživeti same. Na dan z idejami :)
Tole men sliči na - karikirano - "boooogaaaa jzzzz, par dni ne bom viiidlaaa fantaaaa, ne vem kaaaaj nej sama s saaabooo :cry:" .. just sayin'. Zato pa te mal postrani gledamo.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

to kar si ti citirala, še ne pomeni, da fant nekam gre, ampak se lahko tudi razume kot da nima fanta.

v glavnem... jas te razumem, ker se tudi sama ponavadi nimam kam dat. in verjemi, da tudi punce, ki so pisale pred mano nimajo tak bujne domišljije, da tudi njim ne bi postalo tečno. predlagam obisk videoteke, naroči si masažo na dom, dostavo hrane, ne pomivaj posode, naredi zalogo sladkarij, poišči nove FB prijatelje in komentiraj njihove slike, najdi si 4 nove teme na Cosmoforumu in začni v njih aktivno sodelovati, kupi lep okvir in naredi čudovito sliko za v njega, poišči stare slike in obujaj spomine, idej je mnogo...

upam, da ti ne bo preveč dolgčas. če si pa iz MB, pa grema lahko midve na pijačo...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Odgovori