Ena mojih ljubših tura je bil Triglav čez Vrata, čeprav sem bila na Triglavu tudi še iz več drugih smeri (čez Krmo, čez Komarčo). Osebno mi Triglav sploh ni tako zahtevna tura, ker je zelo dobro označeno vse, poleg tega pa je na vsakem še tako banalnem mestu klin, zajla, ipd., res se potrudijo, ker vejo, da gre tu čez folka še pa še. Razgled je pa v lepem vremenu fantastičen.
Potem sem bila navdušena še nad Kočno (če je kaj zafrknjeno je pa tisto melišče, ko greš dva koraka naprej in enega nazaj in ko se bojiš. da bo zdaj zdaj kak kamen priletu v tvojo glavo) in Skuto čez Dolgi hrbet, kjer so res nevarni prepadi. Btw, zanimivo mi je blo, ko smo bli na Kočni samo 3-je, medtem ko je bilo čez, na Grintavcu, videti celo procesijo ljudi

Sicer sem pa obdelala predvsem Kamniško-Savinjske Alpe (Kočna, Skuta, Kalški greben, Grintavec, Storžič, ipd.) in nekaj Karavank (Stol). Julijske Alpe so pa iz moje strani še bolj ko ne neodkrite (razen Triglava), pa si želim v prihodnosti malo več še tja it pogledat. Imate kakšen predlog za kako res lepo, malo bolj zahtevno turo tja??
In še, kako nekoga, ki mu hribi ne dišijo preveč prepričat, da bi šel kam s tabo? HEHE. Jaz tudi česa ne maram, pa sem probala, in mi je zdaj všeč.