Nism glih navdušen hribolazec ... sej grem kdaj kam na kako goro (tiste manjše ) ... za kej več me pa še do zdej niso prepričal ... in tut dvomim, da me bodo
Sem velilk raj na morju kot v višavah
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Bila sem na Osovniku 777m n.m.v in je blo res super
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
no jst sm bolj tko, švoh s hribi...če pa že grem pa najrajš an rožnik na kavico (sicer ni hrib ampak vseen), pa v okolici bovca rada pohajkujem po višavah
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jaz poletje preživim v Logu pod Mangartom (3leta zapored že...celo poletje).... in tam vsak dan opazujem te čudovite gore.... kdaj gremo s sodelavki do koče gor na Mangrtu, drgač pa predvsem kar hodim hodim po slapovih tam okrog (dolina tisočerih slapov)... in je zanimivo ker misliš da si vse vidu...pa jih je kar še in še:)
Jest kr rada hodim v gore,če mam kondicijo.Pozimi se bolj s faksom ukvarjam pa še služba,ko pride pomlad pa kondicije ni več nikjer...
Lani sm bla kr precej v hribih najboljše ture pa so mi ble Kriški podi,Jalovec in Sedmera jezera
js mam rada gore in rada grem na kasno turco.... vecinoma grem s fotrom k je alpinist drugac pa ce bi se kasna druzbica najdla bi se pa tut od njega odcepla ja... je pa res da so feste u kocah najbolse, pac zakomplexani zatezeni razvajenci ostanejo na morju
drga pa je meni najlepše v Bovcu...Vsa tista jutra ko se zjutraj zbudim v jasen dan kjer se vse gore lepo vidijo...Res mi je tam prelepo.. še dobro da grem lahko kadar hočem tja
Jaz živim v neposredni bližini Šmarne gore. Poleti se mi zdi prevroče za hojo, jeseni al pa pomladi je pa fajn. Ponavad sem hodila iz smeri Tacen, zdej pa hodim iz smeri Spodnje Pirniče. Grem pa takrat, ko se mi da. čeprav si zmerej delam plane: 1x na teden na Šmarno. Ampak mi potem ne uspe .
Katera pot za na vrh pa je najboljša? Kje si najhitreje gor? Ampak da je pot kolikor toliko varna.... Jaz sem šla vedno iz Tacna; včasih iz Zavrha.... Ampak iz Tacna srečujem ene in iste ljudi in mi ni najboljše....
Živjo.
No, pa da še tu zastavim vprašanje, ker so me čist skenslali, ko sem to spraševala v rubriki Zdravje. Tle so res vsi alergični, če odpreš temo, če je slučajno kje že podobna V glavnem ... Zanima me, če ima katera kak predlog, kam se lahko gre v hribe v okolici LJ. (razen Šmarne, Osovnika in Jošta) Ful grem rada v hribe, sam okolica LJ ne ponuja ravno veliko možnosti oz. vsaj jst ne vem zanje.