Skriti kotički
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
A je že katera kdaj razmišljala, da bi bla raziskovala po svetu, kokr tale Lara Croft. Al pa, da bi pač potovala po takih skritih kotičkih kot so recimo El Dorado, džungla v Amazoniji....
jest sm si to zmeri želela ko sm bla majhna. A ma kera kakšne izkušnje s tem....al si je kdaj to želela?
jest sm si to zmeri želela ko sm bla majhna. A ma kera kakšne izkušnje s tem....al si je kdaj to želela?
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jaz bi šla pa v Afriko. Pa ja v take odročne kraje/vasice. Pomojem bi bilo zelo zanimivo.
Sam je pa res, da je lahko to reči, si želeti, kot pa se dejansko spraviti k temu .. In pol tut bivati v takem ne udobju pa recimo na momente brez vode, hrane ..
Edit: Sem gledala prvi del, ja .. Sam željo po Afriki sem mela tko že od zdavnaj, mi je bla vedno zanimiva. Po tej seriji mi je blo pa mal .. K sta hodila tko mim levov brez česarkoli za obrambo. Ojej. Pa k sta nekje skor dehidrirala .. Kriza. Sam pa vsaka čast, da mata tok poguma pa želje.
Sam je pa res, da je lahko to reči, si želeti, kot pa se dejansko spraviti k temu .. In pol tut bivati v takem ne udobju pa recimo na momente brez vode, hrane ..
Edit: Sem gledala prvi del, ja .. Sam željo po Afriki sem mela tko že od zdavnaj, mi je bla vedno zanimiva. Po tej seriji mi je blo pa mal .. K sta hodila tko mim levov brez česarkoli za obrambo. Ojej. Pa k sta nekje skor dehidrirala .. Kriza. Sam pa vsaka čast, da mata tok poguma pa želje.
Zadnjič spremenil miikena, dne 28. Maj. 2006 0:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Ja ne....a si ti moogoče gledala tisto oddajo peš po afriki al neki tazga?
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov