Skandinavija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
S prijatelji se avgusta odpravljamo do Nordkappa. Sicer ne vem, če nam bo uspelo, saj bomo imeli časa le 16 dni, tako da moramo sestaviti še celoten plan potovanja. Gremo pa z avtodomom. Verjetno bo zelo zanimivo, saj smo do sedaj hodili na dopust le v južne kraje.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
- zarnica88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Živjo punce!
Sem nova na forumu
S fantom nameravava poleti potovati po Skandinaviji (3 tedne) in sicer s šotorom. Zanima naju, če je katera izmed vas že to poskusila in če priporočate kakšne dobre kampe? Plan je Danska, Švedska in Norveška, noben od naju še ni bil tam in zato naju zanimajo vaše izkušnje in priporočila, nasploh glede šotorjenja.
Lp,
Petra
Sem nova na forumu
S fantom nameravava poleti potovati po Skandinaviji (3 tedne) in sicer s šotorom. Zanima naju, če je katera izmed vas že to poskusila in če priporočate kakšne dobre kampe? Plan je Danska, Švedska in Norveška, noben od naju še ni bil tam in zato naju zanimajo vaše izkušnje in priporočila, nasploh glede šotorjenja.
Lp,
Petra
-
mojca88 - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
Sama sicer še nisem bla, ampak ideja o šotorjenju po skandinaviji se mi zdi super, poletne počitnice malo drugače in verjetno tud malo bolj poceni (baje zna bit skandinavija kar precej draga)
drugače pa mislim, da ravno nekaj takega organizira tud ena turistična agencija, malo poguglaj in boš verjetno našla kar dosti podatkov.
drugače pa mislim, da ravno nekaj takega organizira tud ena turistična agencija, malo poguglaj in boš verjetno našla kar dosti podatkov.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Priporočam ti, da vključiš še finsko, tam lahk postaviš šotor skor kjerkoli, legalno Ne kot pri nas, ko dobiš kazen, če šotoriš na nekem travniku usred ničesa.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- zarnica88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Živjo!
Kaj dejansko obstaja tud takšna varianta, da greš šotorit z agencijo? Še nikol čula kak se pa reče agenciji če se spomneš? bom mal pobrskala
hmm sva razmišlala prvotno tud o finski, sam nevem kak bo s časom za vse to, na voljo mama izključno sam 3 tedne, midva pa rada potujema bol počasi da česa ne sfalima čeprov to, da lahko šotor postaviš kjerkoli je pa super stvar!
lp
Petra
Kaj dejansko obstaja tud takšna varianta, da greš šotorit z agencijo? Še nikol čula kak se pa reče agenciji če se spomneš? bom mal pobrskala
hmm sva razmišlala prvotno tud o finski, sam nevem kak bo s časom za vse to, na voljo mama izključno sam 3 tedne, midva pa rada potujema bol počasi da česa ne sfalima čeprov to, da lahko šotor postaviš kjerkoli je pa super stvar!
lp
Petra
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov