Skandinavija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ČrnaSenca » 09. Feb. 2007 14:52

S prijatelji se avgusta odpravljamo do Nordkappa. Sicer ne vem, če nam bo uspelo, saj bomo imeli časa le 16 dni, tako da moramo sestaviti še celoten plan potovanja. Gremo pa z avtodomom. Verjetno bo zelo zanimivo, saj smo do sedaj hodili na dopust le v južne kraje.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 09. Feb. 2007 19:35

Kdaj avgust pa greste, začetek al konc? Dej če mate možnost pejte raj prej, julija npr., avgusta zna bit že slabo vreme, dost dežja ipd.
zarnica88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a zarnica88 » 18. Jan. 2012 21:30

Živjo punce!

Sem nova na forumu :D

S fantom nameravava poleti potovati po Skandinaviji (3 tedne) in sicer s šotorom. Zanima naju, če je katera izmed vas že to poskusila in če priporočate kakšne dobre kampe? Plan je Danska, Švedska in Norveška, noben od naju še ni bil tam in zato naju zanimajo vaše izkušnje in priporočila, nasploh glede šotorjenja.

Lp,

Petra
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mojca88 » 19. Jan. 2012 18:01

Sama sicer še nisem bla, ampak ideja o šotorjenju po skandinaviji se mi zdi super, poletne počitnice malo drugače in verjetno tud malo bolj poceni (baje zna bit skandinavija kar precej draga) ;)
drugače pa mislim, da ravno nekaj takega organizira tud ena turistična agencija, malo poguglaj in boš verjetno našla kar dosti podatkov. :D
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mojca88 » 19. Jan. 2012 18:03

aja skor pozabla - dobrodošla na forum!! :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 20. Jan. 2012 10:19

Priporočam ti, da vključiš še finsko, tam lahk postaviš šotor skor kjerkoli, legalno :D Ne kot pri nas, ko dobiš kazen, če šotoriš na nekem travniku usred ničesa.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
zarnica88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a zarnica88 » 20. Jan. 2012 15:25

Živjo!

Kaj dejansko obstaja tud takšna varianta, da greš šotorit z agencijo? Še nikol čula :D kak se pa reče agenciji če se spomneš? bom mal pobrskala :D

hmm sva razmišlala prvotno tud o finski, sam nevem kak bo s časom za vse to, na voljo mama izključno sam 3 tedne, midva pa rada potujema bol počasi da česa ne sfalima :P čeprov to, da lahko šotor postaviš kjerkoli je pa super stvar! :wink:

lp

Petra
Uporabniški avatar
mojca88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mojca88 » 20. Jan. 2012 22:47

Turistična agencija Nasmeh ma to čez, pa mislim da kr dost ugodno in tud vredu organiziran. Poglej si, sej majo na spletni strani vse napisan :wink:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov