Skandinavija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
- Kraj: Sweden
Si kdaj želite it pogledat skandinavijo in vse lepote teh držav?:D
Je bol hladno podnebje a vseeno SUPER DRUPER
Je bol hladno podnebje a vseeno SUPER DRUPER
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jap, bla sem že na Švedskem, Finskem in v deželi Danski . Men je blo res zelo všeč, velik za videt, prekrasna pokrajina, folk neverjetno skuliran - nobenga teženja, živčnosti, naglice....
Sploh pa Finska - relaksacija na polno, mir, itd... Zlo uredu.
Sploh pa Finska - relaksacija na polno, mir, itd... Zlo uredu.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Anja321 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
jz sem prepotovala celo skandinavijo s starši, smo šli z avtodomom...je pa reees lepa narava gor, raj za fotkanje mesteca in vasice so ful zanimiva, z barvitimi hiškami, pol maš najhujše fjorde na norveškem pa tisoč jezer na finskem (edino komarji so lahko nadležni ker je vse tko vlažno ), uglavnem narava je zakooon...pa zanimivo je doživet tut to polnočno sonce...
Zadnjič spremenil Anja321, dne 27. Mar. 2006 17:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jaaa, pa te hiške spedenane... Narava je pa ers bajna . In točno tko kot si rekla - raj za fotografe.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
Frenkie napisal/-a:Jst bi šla edino na Švedsko.
Sweden RULS vsaj za mene... čeprau je danska tut full fajna... sam problem je da so na danskem preveč f... narod :D
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Moji starsi so tud bli 2 leti nazaj z avtodomom... Ful nauduseni, posnetki so cudoviti in so tud mene naudusl. Sploh pa vasica Napapiri (ne vem, ce sm prov napisala), to je Božičkova vasica in je vse v tem stilu...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
_kocka_ napisal/-a:Moji starsi so tud bli 2 leti nazaj z avtodomom... Ful nauduseni, posnetki so cudoviti in so tud mene naudusl. Sploh pa vasica Napapiri (ne vem, ce sm prov napisala), to je Božičkova vasica in je vse v tem stilu...
na finskem ne? cool je ja
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
najbol se ti splača če greš v skandinavijo da si nardiš en plan in greš lepo po vrsti... danska-švedska-norveška-finska... sam problem je da za to potrebuješ minimalno 3 tedne ker je težko bit na enem placu samo dan ali dva, je prelepo
Sm že študiral da bi organizeral izlet na švedsko... izlet bi trajal cerka 10-14 dni ker švedsko dobro poznam, sploh malmö in bi se dala lepa turica nardit do stockholma, ki je 600km stran
Sm že študiral da bi organizeral izlet na švedsko... izlet bi trajal cerka 10-14 dni ker švedsko dobro poznam, sploh malmö in bi se dala lepa turica nardit do stockholma, ki je 600km stran
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
klik - Finnair naslednje leto tut z Brnika. Povezava: Ljubljana - Helsinki
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
_kocka_ napisal/-a:Moji starsi so tud bli 2 leti nazaj z avtodomom... Ful nauduseni, posnetki so cudoviti in so tud mene naudusl. Sploh pa vasica Napapiri (ne vem, ce sm prov napisala), to je Božičkova vasica in je vse v tem stilu...
Jaz sem slišala, da je Rovaniemi Božičkova vas ...
(Sicer pa navijam za dedka Mraza iz Rusije )
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov