Sanjsko potovanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Tanzanija,tahiti,kambodža,maldivi,šrilanka,bali,velikonočni otoki,cookovi otoki,polinezija,mikronezija,avstralija,šejšeli,egipt,južna amerika,bahami,aljaska,kalifornija,florida,zelenoortski otoki,tibet,tajska,mongolija,filipini,bora bora beach resort,jamajka,martinique,....
LP
LP
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
hawaii tam po peščeni plaži....jaoooooooooo slikce:
(v tem hotelu bom stanovala )
(tu sem bom kopala )
(se mi kdo pridruži?? )
(v tem hotelu bom stanovala )
(tu sem bom kopala )
(se mi kdo pridruži?? )
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Al pa sploh ne, k ni lih on topic.
Hm, jz bi rada toook stvari še vidla, pa če jih bom pol tok, kukr bi jih rada, bom čist vesela
Letos bi mi blo sanjsko, če mi bo ratalo it polet kako last minute varianto, s kakim vredu osebkom, al v Grčijo al pa Španijo al pa kej.. Tko mal izležavat
Drgač pa na splošno bi mi blo najboljše, če bi lah šla za en let po celem svetu (je šel en znanec, in je blo konc hudo), k pa vidiš res fuul stvari. Drgač pa enkrat bi res rada vidla Kitajsko, Japonsko, Avstralijo, Kuba bi bla zanimiva, Brazilija tut, Egipt, Afrika na splošno (kšn safari po Keniji, Madagaskar, ... ) ipd.
Drgač pa za izležavat je pa itak miljon lepih otokov, lepih deželic .. Bali, Borabora, Jamaica (kok bi šla mal te ljudeke z dreadi gledat tja ), Dubaj, ipd.
No ja, sam pomojm bom najprej kr Evropo mal obdelala, pol pa še drgam, ko bo dnar
Hm, jz bi rada toook stvari še vidla, pa če jih bom pol tok, kukr bi jih rada, bom čist vesela
Letos bi mi blo sanjsko, če mi bo ratalo it polet kako last minute varianto, s kakim vredu osebkom, al v Grčijo al pa Španijo al pa kej.. Tko mal izležavat
Drgač pa na splošno bi mi blo najboljše, če bi lah šla za en let po celem svetu (je šel en znanec, in je blo konc hudo), k pa vidiš res fuul stvari. Drgač pa enkrat bi res rada vidla Kitajsko, Japonsko, Avstralijo, Kuba bi bla zanimiva, Brazilija tut, Egipt, Afrika na splošno (kšn safari po Keniji, Madagaskar, ... ) ipd.
Drgač pa za izležavat je pa itak miljon lepih otokov, lepih deželic .. Bali, Borabora, Jamaica (kok bi šla mal te ljudeke z dreadi gledat tja ), Dubaj, ipd.
No ja, sam pomojm bom najprej kr Evropo mal obdelala, pol pa še drgam, ko bo dnar
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Brazilija, Dubaj, Kitajska, Jamajka, Havaji, Avstralija (da končno že obiščem sorodnike), Egipt, Kuba, New York, Indija, Tibet, Tajska, Portugalska....
Pa jst bi povsod šla....Sej ne rečem, da ne bom
Pa jst bi povsod šla....Sej ne rečem, da ne bom
Let the good times roll.
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
jest pa takoj na bora boro, kanarske otoke, florida, mehika, španija, ...tko bl eksotični otoki. drgač pa bi šla v francijo, italijo, švico, švedsko, ...v bistvu lohk naštevam. če bi mela dnar bi šla kr povsod.a sm edina?
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Himalaja..
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Obalni spoti, vedno in pousod... Itak tropi (bl so odročni, raj jih mam)... pa Hawaii pa California pa Mehika in seveda Avstralija, za spremembo pa še skandinauske dežele, predusm Švedska.
Nekje mislm kasnej tut ostat, kr nism js za debele cune in deset pod nulo
Nekje mislm kasnej tut ostat, kr nism js za debele cune in deset pod nulo
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov