Sanjsko potovanje??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Okoli sveta za vsaj 2 leti. Začela bi v Južni Afriki, čez zahodni del celine gor, malo še vzhodni del, čez Bližnji vzhod in centralni del Azije, Indija, Kitajska, JV Azija in preko Nove Zelandije do Južne Amerike, od juga proti severu, čez Srednjo Ameriko, od zahoda ZDA do New Yorka in od tam domov
Kje lahko srečam tega neznanca in ali me samo vpraša, kam bi šla, ali mi tudi plača potem?
Kje lahko srečam tega neznanca in ali me samo vpraša, kam bi šla, ali mi tudi plača potem?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sanjsko (v roku parih let realno) potovanje: Kuba, 3 tedni
(bi pa komot naštela še kombinacijo vseh možnih stvari, lokacij k jih želim vidt in naredimo konkretno potovanje po svetu, cela J Amerika, Tokio, New York, par evropskih prestolnic&mest)
(bi pa komot naštela še kombinacijo vseh možnih stvari, lokacij k jih želim vidt in naredimo konkretno potovanje po svetu, cela J Amerika, Tokio, New York, par evropskih prestolnic&mest)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- .jADE.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2012
_patchouli_ napisal/-a:Okoli sveta za vsaj 2 leti. Začela bi v Južni Afriki, čez zahodni del celine gor, malo še vzhodni del, čez Bližnji vzhod in centralni del Azije, Indija, Kitajska, JV Azija in preko Nove Zelandije do Južne Amerike, od juga proti severu, čez Srednjo Ameriko, od zahoda ZDA do New Yorka in od tam domov
Kjer najmanj pričakuješ. In seveda plača ti ga tudi upam, da naletim kdaj na njega
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Verjetno bi najprej hotela pobegnit v Avstralijo, za čim dlje. Tam pa razmišljat naprej
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mene so enkrat v neki telefonski anketi vprašali, kam bi šla na potovanje, če se moram zdaj takoj odločit. Pa sem rekla na Kubo. No na Kubo bi vsekakor šla, ampak če malo premislim, bi še raje šla na eno res dolgo raziskovanje Italije (aja, iščem interesente, če katero zanima)
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- .jADE.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2012
Peterca18 napisal/-a:Mene so enkrat v neki telefonski anketi vprašali, kam bi šla na potovanje, če se moram zdaj takoj odločit. Pa sem rekla na Kubo. No na Kubo bi vsekakor šla, ampak če malo premislim, bi še raje šla na eno res dolgo raziskovanje Italije (aja, iščem interesente, če katero zanima)
Kdaj pa maš v mislih to raziskovanje?
- deja.pipi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2013
Moje sanjska potovanja: - Komori, Maldivi
- Avstralija
- Kanada
- Argentina-Čile tura
- Mehika
- Avstralija
- Kanada
- Argentina-Čile tura