ryanair

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 23. Feb. 2010 21:45

purple_rain napisal/-a:Prtljaga, ki jo pa čekiraš in oddaš, je pa lahko do 32 kg (v največ dveh kosih).

Do 15 kg.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Feb. 2010 0:27

^^mislš en kos do 15, ane?
Ja, to nisem bla zihr, ker sem na njihovi strani oboje zasledila - :stupid:? Verjetno je typo.

For health and safety reasons Ryanair does not accept for carriage any individual item exceeding 32 kilos or with combined dimensions of more than 81cms (height), 119cms (width) and 119cms (depth). This weight limit does not apply to mobility equipment.

Each passenger is permitted to check- in up to a maximum of 2 bags with a maximum weight of 15 kilos per bag (subject to the payment of the applicable checked baggage fees).

vir
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Jul. 2011 14:58

Meni normalno dela. Mogoče linijo ukinjajo/zmanjšujejo lete?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 10. Jul. 2011 13:58

buubbika napisal/-a:A se komu sanja, kaj se dogaja s tem Ryanaiurom?!?! Sploh ni letov... Mogoče naletiš na kakšnega tu pa tam. Jim stran nagaja ali...?

To se tudi meni dogaja, ko čekiram za Benetke-Barcelona. Sploh ni povratnih letov! Sem mislila, da je že vse bookiran ...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Jul. 2011 15:08

^^dejta mi povedat, a slučajno tole gledata in vaju "zmoti"?

To je zarad enih ne-vem-detajlov pravil, ki veljajo samo za UK iiin..skratka, krneki; rešitev je v tem, da se na naslovni strani desno zgoraj izbere drugo državo, pa bo potem spet kazalo obstoječe lete s cenami.

Če ne, bi se tud men zdelo, da pač ukinjajo destinacije (zakaj, kdobivedu) ali so pa pač res vsi zasedeni.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 10. Jul. 2011 20:45

Tenksiččč purple_rain, prešaltala na nemško stran in kaže ok! :freude:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Jul. 2011 20:55

^^ :tach: sam da se bo lahko potovalo. :)

buubbika napisal/-a:purple_rain, to se mi je pokazal pr Ryanairu ja, Easyjet normalno delal. Sicer pa (zaenkrat) vseen, sem že bookirala karto pri Adrii, bo pa bedno, če bodo ukinli linijo s Celovcem!! :/
Kaj ma pa easyJet s tem, da RyanAir-ova stran ne dela? Sabotaža? :D
(ne, sej razumem..)
Sicer pa tule mal spremljaj za novice glede ukinjanje destinacij in podobno oz. konkretno tole temo. Lih s tole tvojo relacijo je nekdo že imel težave.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 11. Jul. 2011 12:13

Punce, ki ste že potovale z Ryanairom (po možnosti v bližnji preteklosti), kolk so kej striktni glede dimenzij ročne prtljage? Če je katera naletela še na kak seznam omejitev (npr. britvice, vžigalniki, kako je že s tekočinami ipd.)? Študiram, če bi s fantom vseeno dokupila še en kufr skupi, al bo za tiste 3,4 dni dovolj ročna.
Pa za nazaj me skrbi ... Kaj če preveč nabavim? :) Sicer sem brala, da lahko 4 ure pred letom, še spremeniš booking (dodaš npr. prtljago), ampak ne vem kako je to urejeno s povratnimi leti.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 11. Jul. 2011 14:22

Pred dvema tednoma sem letela na relaciji Celovec - London. Imam mali kovček (standard za ryanair). Na obeh letih so ga stehtali pred vkrcanjem. Obakrat sem imela malo čez 10 kg (naprej grede res malenkost več, nazaj pa skoraj 11 kg). Šlo je brez problemov. Tekočine moraš imeti v plastični vrečki, v flaškah največ 100 ml, skupaj ne več kot 1 liter. Vžigalniki niso problem. Oba s fantom sva ga imela (on, mislim, da ga je dal še iz žepa, jaz v kovčku) in nihče ni nič rekel. Britvice imam vedno s sabo (v kovčku) - ni problema. Sem pa šele zdaj videla, da imaš lahko nože in škarjice z max rezilom 6 cm. Prej sem mislila, da so čisto prepovedani.
Jaz imam vedno samo ročno prtljago, pa je bilo do zdaj še vedno dovolj. Pa si vedno kar veliko nabavim (večino svojih šopingov nasploh opravim v Londonu). Malo se je treba znajdt. Vzamem kakšno staro brisačo, ki jo potem vržem stran. Tudi, če je vroče, imam jakno na sebi (oz v roki). Itd
Mislim pa, da ne moreš ničesar več spreminjati, ko opraviš on-line check in. Jaz se za obe smeri čekiram doma, da imam tam mir. Lahko pa še vedno na letališču plačaš prtljago, pride pa malo dražje.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Jul. 2011 8:31

LuvDancin napisal/-a:Pa za nazaj me skrbi ... Kaj če preveč nabavim? :)
:D Če greš s takim namenom, poskrbi, da boš res minimalno stvari s sabo nesla ali pa, za bit bolj zihr, pač enega oddajta, pa boš bolj mirna.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 12. Jul. 2011 10:34

Po moje je odvisno, od kod letiš. Na Malti me niso več kot enkrat pogledali in bi lahk celega boga na letalo nesla, ne glede na dimenzije :) Medtem ko so bili v Trevisu kar strogi. Vsi smo morali dat kovčke v tisto košaro in sem videla ljudi, ki so potem puloverje nase vlekli, ker ni šlo skozi. Niso pa komlicirali glede pravila "en kos prtljage," ker je fant imel celo vrečo prigrizkov v roki. So mu pa po drugi strani komplicirali na varnostnem pregledu in mu zaplenili kremo za sončenje, ki je sicer bila v 100ml flaški, ampak na flaški ni nikjer pisalo, da je 100ml.
Aja, to je bilo maja.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 13. Jul. 2011 13:20

Hvala, hvala vsem za info! Barcelona booked! :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Jul. 2011 19:35

Meni so enkrat na Stanstedu zmerili (pač da šlo v tist okvir) in stehtali, nazadnje pa ne. Čist odvisno od sreče :D

Sicer pa hodim skor sam še z praznim osebnim kovčkom, dovolj sp. hlač, res nujne stvari (skoraj prazne mini embalaže, testerji); da se čimveč znebim. Plus če ne gre v kovček, se oblečem k medved.
Sem škrta :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble. » 14. Jul. 2011 20:16

buubbika napisal/-a:Medtem, ko se smejiš ti in uslužbenka, ko se oblačiš, reče, da ni panike, da ko bom šla mimo nje, se lahko slečem. In res, se prestaviš 6m stran, daš cunje nazaj v potovalko, torbico nazaj v roke in to je to.
Mislim???!? :stupid:

:D

:lol: :lol:
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 12. Avg. 2011 11:13

me smo šle skor 2 leti nazaj s puncam v London,..pa so nas tako v Grazu kot na Stansendu (al kaj je že ) zvagal, tko da smo tiste kufre prepakirale, tko da smo mele na koncu use skp 10 al do 15kg...ampak mislm da je blo do deset takrat,..vem da si je kolegica kupila neko stekleno reč pa so se jebale s tem....
pa tko bom rekla , glede na to, da so kolegice plačale 10e use skp za let tja,..okai jaz sm 20, kr sm bla en dan kasnej...okaj to pač za tisto urco, urco pa pol že preživiš, pa je dost pocen,...sm tko bom rekla, jaz sm takrt prvič letela in kam dalj s tem Ryanairom neb več,...placa med sedeži je absolutno premal, jaz mam dolge noge in hvala bogu da sva z kolegico mele frai umes en zic, da sva normalno sedele, če ne bi jaz mela noge na uni potki:) vse se drma, trese, bobni,..men je blo slabo za umret,..vem bla sm prvič in še živci in to...ampak na kaj daljšga oz. če res ni mus, raj prišparam še kak evro več pa hajd na udobno letalo.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov