ryanair
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ah, kakšen fen boš to vlekla. A ni škoda placa? Skoraj vedno je bla možnost, al da je bil tam fen, al pa da je bil za sposodit. Rajš za kej druzga prišparej plac
Js bi si kar mal z rezervo vzela in vsaj ob 7ih bla že tam (no, js še frej, ker pač nikol ne veš, kaj če je kakšna nesreča, gužva bi že težko bla). Kdaj pa od doma je pa odvisno kje živiš.
Js bi si kar mal z rezervo vzela in vsaj ob 7ih bla že tam (no, js še frej, ker pač nikol ne veš, kaj če je kakšna nesreča, gužva bi že težko bla). Kdaj pa od doma je pa odvisno kje živiš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Mah lani nisem vzela fena s sabo in pol sem bla cela živčna, ker so se mi lasje tok časa sušili. Drgač pa ja, dobr da si me spomnila, se bom pozanimala, če je fen slučajno za sposodit. V Easy hotelu bova drugače.
Živim pa blizu Ljubljane, najbrž bova štartala med 17h-17.30, da bo vse potekal brez živčnosti.
Živim pa blizu Ljubljane, najbrž bova štartala med 17h-17.30, da bo vse potekal brez živčnosti.
-
*mala* - Cosmopsiho
V easyHotelu prosi na recepciji za fen. Midve sva ga zdej julija dobili brez problema in ne samo enkrat
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Hej hej! (:
Čujte, a je mogoče kdo na tekočem, kdaj objavljajo ponudbe za season breake? Na primer, jaz sem dobila mail 1.10. za autumn break [rezervacije november - januar]. Bolj natančno me zanima, kdaj bodo ponudbe naslednji break.^^
Čujte, a je mogoče kdo na tekočem, kdaj objavljajo ponudbe za season breake? Na primer, jaz sem dobila mail 1.10. za autumn break [rezervacije november - januar]. Bolj natančno me zanima, kdaj bodo ponudbe naslednji break.^^
- Neja.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2012
No tukaj se oglaša še ena zelo zadovoljna (za tisto ceno je blo super!) ki je že potovala z Ryanairom. (:
Z očetom sva bila 16. - 20. maja v Londonu za 24€ na osebo (povratna) iz Trsta na Stansed.
Nimam se kaj za pritoževat. (: Pa glede tega s kufri sva mela pač 2 ročni prtljagi ki sta bili ravno pravšnje mere. Ni so nič komplicirali, razen tega, da je moral oče na Stansedu zvagat kovček ker pač so zbirali random osebe pa je lih on prišel, ampak ni blo preveč. So pa komplicirali glede tiste vrečke za tekočine, ker nismo vedeli da mora biti taka, da se jo zapre ampak so tam prodajali po 1 funt tako da ni blo kakšnega večjega problema.
Zdej pa že iščemo naslednji cenejši let v London. (;
Z očetom sva bila 16. - 20. maja v Londonu za 24€ na osebo (povratna) iz Trsta na Stansed.
Nimam se kaj za pritoževat. (: Pa glede tega s kufri sva mela pač 2 ročni prtljagi ki sta bili ravno pravšnje mere. Ni so nič komplicirali, razen tega, da je moral oče na Stansedu zvagat kovček ker pač so zbirali random osebe pa je lih on prišel, ampak ni blo preveč. So pa komplicirali glede tiste vrečke za tekočine, ker nismo vedeli da mora biti taka, da se jo zapre ampak so tam prodajali po 1 funt tako da ni blo kakšnega večjega problema.
Zdej pa že iščemo naslednji cenejši let v London. (;
-
*mala* - Cosmopsiho
Na tisto glede vrečk itak Ryanair nima vpliva, to je pač strogo londonsko letališče. Ker takrat, ko tekočine posebi itak vse letalske družbe skupen check-in.
- Neja.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2012
Ja sej vem. Ampak na strani od Rynaira ni nič pisalo da je to potrebno - pač je pisalo samo vrečka. Dobro da so nam pokazali kje se jih da kupit. Pa dosti jih je kupovalo te vrečke. (:
Trenutno gledam relacijo Trieste - London 25.-29. marca. Karta je 13€ ampak bomo še videli. So pa nabili neke druge takse, tako da karta pride ubistvu 20€.
Trenutno gledam relacijo Trieste - London 25.-29. marca. Karta je 13€ ampak bomo še videli. So pa nabili neke druge takse, tako da karta pride ubistvu 20€.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hjooooj, to je pa men en večjih nategov, 1€/GBP za te vrečke!
Sej vem, če ni druge možnosti, jo je žal treba kupit, ampak ponekod jih imajo pa zastonj - resda naj se jih ne bi celih kupov odnašal, ampak jz pa si jih po kakšne 3 vzamem vsakič, ko jih vidim
(drgač pa vsaka stran ima obvestilo o tekočinah v ročni prtljagi, tudi Ryan)
Sej vem, če ni druge možnosti, jo je žal treba kupit, ampak ponekod jih imajo pa zastonj - resda naj se jih ne bi celih kupov odnašal, ampak jz pa si jih po kakšne 3 vzamem vsakič, ko jih vidim
(drgač pa vsaka stran ima obvestilo o tekočinah v ročni prtljagi, tudi Ryan)
-
shinee - Debatorica
Zadnje čase sva s prijateljico razglabljali, da bi šli v Anglijo k bivši sošolki in postavili okvirne datume.
In potlej, a veš tisti občutek, ko te zagrab veselje ob pogledu na ceno (povratna 32.98eur) in ko te zagrab panika v isti stotinki sekunde, ko opaziš, da so samo še štirje sedeži prosti in s svetlobno histrostjo rezerviraš karte.
Torej, Anglija, here we come!
In potlej, a veš tisti občutek, ko te zagrab veselje ob pogledu na ceno (povratna 32.98eur) in ko te zagrab panika v isti stotinki sekunde, ko opaziš, da so samo še štirje sedeži prosti in s svetlobno histrostjo rezerviraš karte.
Torej, Anglija, here we come!
-
shinee - Debatorica
28.2.-4.3. (:
Mah, mal čekiraš nekaj časa. Prijavi se na Ryanairove novice, ker pošiljajo, kdaj so kake akcije in potlej pogledaš.
Mah, mal čekiraš nekaj časa. Prijavi se na Ryanairove novice, ker pošiljajo, kdaj so kake akcije in potlej pogledaš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov