˝ruleta˝ HOTELI

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

evaeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a evaeva » 15. Jun. 2007 14:56

Živijo, zanima me, ali ima kdo kakšno izkušnjo z izbiro hotelov ˝RULETA˝-se pravi da tam izveš ime hotela? Se malo bojim, da te vržejo v luknjo, ki je še fraj-se pravi slabe sobe, brez klim, brez pogleda na morje...ali pa sem preveč črnogleda? :oops:
Bi bila zelo vesela vsakega odgovora. :D :D :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 16. Jun. 2007 16:07

eni majo ful pozitivne izkušne..nekje pa pravjo da dobiš hotel 5 zvezdic blalba..dobiš pa lukno..plaču si pa ful..pol se pa tko tožjo :) tko da to je čist tko..k ruleta - ENKRAT DOBIŠ, DRUGIČ NE.. (nej bi se pa skos dobil dobr, ampk sej veste..mau dnara mau muske)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 17. Jun. 2007 9:44

Jaz na tvojem mestu ne bi šla na te ruleta variante. Sploh v kakšnih takih državah kot so Turčija, Egipt, Tunizija ko včasih tudi 4 zvezdice znan hotel ni tisto kar si pričakoval, si sploh ne upam pomisliti, kaj bi bilo z ruleto... Res ej, toplo odsvetujem.
Aka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2005
Kraj: Štajerska-MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Aka » 19. Jun. 2007 10:29

Z ruleto je takole:
idealna za dopust pred ali po sezoni. Takrat nimaš kaj izgubit, kvečjemu lahko ogromno pridobiš. Jaz potujem vedno junija in vzamem ruleto, pa še nikoli nisem bila razočarana!

V top sezoni pa te res lahko namestijo v kakšno luknjo, četudi plačaš npr. hotel 4* ali 5*.

LP

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov