Romantične počitnice v dvoje - predlogi

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lonyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lonyka » 16. Jun. 2010 23:27

Ojla,
za moj rojstni dan (konec julija), se s fantom odpravljava na krajše romantične počitnice (najverjetne samo za 3 dni), pa bi vas prosila za kakšen nasvet! Pregledala sem namreč že marsikater forum, pa se še zmeraj ne znam odločit.. :? Opciji sta 2 (lahko pa seveda predlagate še kakšno)...al greva v terme al pa na morje (ker sva doma iz Izole, pride v poštev samo HR obala :cool: ).

Najine ''zahteve'' za:
-terme so da imava svoj apartma in možnost najema savne, jakuzzija (s šampanjcem :oops: ) samo za naju...masažic, pedikur, manikur in podobnih razvajanj, ki vključujejo še koga drugega poleg naju, ne rabiva!! :razz: :twisted:
-za morje so apartma, bližina morja, lepe in ne preveč polne plaže (lahko so divje!)

Zelo zaželen je kakršenkoli predlog in nasvet! :)

p.s.: glede na to, da sva oba študenta je pomembna tudi cena, ki naj bo kokrtolko sprejemljiva :P
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 17. Jun. 2010 14:57

Zakaj pa samo gledaš po forumih? Za kake toplice je najbolje pogledat direktno na njihovi spletni strani. Itak majo skoz kake ponudbe, pa dostkrat majo tud kake vikend pakete za pare. Malo preglej njihovo ponudbo, če maš kake posebne želje jih pokliči/pošlji mail.
Za apartmaje pa tudi najbolje, da pogledaš kar direkt na internetu. Recimo, če hočta it na Brač napiši v google 'apartmaji Brač' pa ti bo itak ful veliko variant vrglo vn in pol malo brskaj.

Malo se boš mogla tudi sama potrudit, da boš našla kako varianto za vajine romantične počitnice :wink:
lonyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lonyka » 17. Jun. 2010 15:11

pa saj ni problem v googel vpisat ''apartmaji brač''...problem je v tem da se mi glede destinacije ne sanja. na HR sem bila samo ene parkrat in ne vem, kateri njihovi kraji so najlepši...iščem pač nekaj romantičnega kot je recimo rt kamenjak pri puli. in sem se obrnila na vas, za še kakšen podoben predlog.

sicer pa iščem po forumih, zato ker je to edini ''kraj'' kjer lahko iz prve roke izvem mnenja različnih ljudi! ponudbe si bom itak pol sama pogledala, morem se pa najprej odločit za lokacijo. in tu ste na vrsti vi z vašimi predlogi.

lp
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 17. Jun. 2010 15:14

Aha. :) Žal ti pa tukaj tudi jaz ne moram kaj konkretnega pomagati, ker tudi jaz nisem še bila nikjer na taki bolj romantični destinaciji v dvoje. Edino kar mi pade na pamet bi bil lahko Zadar ali Dubrovnik-meni osebno dve izmed najlepših hrvaških mest.
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 20. Jul. 2010 21:56

sicer malo mimo predlog - za več dni (14+) in za malo več denarja se imajo slovenski pari zadnje čase izjemno lepo na Baliju - Vila Zala Bali.
jo vodi slovenec , njegova žena je domačinka, in baje da gostom res pripravita nepozaben dopust. cena najemov vile je zelooo poceni (kot 10 dni hrvaške skoraj) , se pa pozna potem cena letalske vozovnice....
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 21. Jul. 2010 6:00

Vajin dopust bo romantičen, če bosta sama poskrbela za romantiko, ne pa kraj kamor hočeta it.

Sicer pa imajo skoraj vsake toplice savne in vse ostalo, ker iščeš.
(s)mej se
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Jul. 2010 8:25

mogoče tole v Mengešu?

http://www.harmonija.eu
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica