Rogla
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Jaz sem bila gor v četrtek na nočni pa je blo kr kolko tolko no. Snega je še kr nekaj. V petek pol so ble proge dopoldan tud OK. Se še gre nasmučat
Nočna gor je pa sam četrtek - nedelja od 17-21h, študetnska stane 13€. Mas vse na spletni strani napisan..
Nočna gor je pa sam četrtek - nedelja od 17-21h, študetnska stane 13€. Mas vse na spletni strani napisan..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Pa mislim, da bi po 15.že znalo kaj padit.
Za kak dolgo pa greta?
Tak na hitrco, v hotelu imajo bazen in savno, v Koči se ob vikendih včasih kaj dogaja, lahko greta na sprehod do Stolpa pa do Peska, na Pesku imajo konje in huskye (vsaj včasih so imeli)...peljeta se lahko s sankami na Zlodejovem, lahko si pogledata cerkvico, če bo odprta, pa tudi športna dvorana je, v kateri lahko počneš marsikaj, fitnes...predvsem pa veliiiiko sprehodov, če še ne bo snega, lahko tudi do Lovrenških jezer.
Za kak dolgo pa greta?
Tak na hitrco, v hotelu imajo bazen in savno, v Koči se ob vikendih včasih kaj dogaja, lahko greta na sprehod do Stolpa pa do Peska, na Pesku imajo konje in huskye (vsaj včasih so imeli)...peljeta se lahko s sankami na Zlodejovem, lahko si pogledata cerkvico, če bo odprta, pa tudi športna dvorana je, v kateri lahko počneš marsikaj, fitnes...predvsem pa veliiiiko sprehodov, če še ne bo snega, lahko tudi do Lovrenških jezer.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- jst885
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2011
Pozdravljeni,
sama sem nova na forumu. Prav luštno je prebirat vaše teme...
Sama se z družino odločam za smučanje in sicer v Sloveniji.
Premišljevali smo o Rogli ali Kaninu?
O Rogli sem prebrala kar nekaj dobrih mnenj. Kaj pa Kanin? Imate kakšno izkušnjo?
Hvala za pomoč
sama sem nova na forumu. Prav luštno je prebirat vaše teme...
Sama se z družino odločam za smučanje in sicer v Sloveniji.
Premišljevali smo o Rogli ali Kaninu?
O Rogli sem prebrala kar nekaj dobrih mnenj. Kaj pa Kanin? Imate kakšno izkušnjo?
Hvala za pomoč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov