Rogla
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
S kolegi gremo februarja za en teden tja smučat, mamo en apartma najet. Js še nisem bla nikol tam, me pa zanima, kakšno je smučišče, kaj vse se da še poleg smučanja tam počet (sm slišala za eno sankanje), predvsem pa kako je kej s feštanjem tam okol...
Always look on the bright side of life!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Majo en diskač na rogli, sam je bl tko .. simboličen?
Drgač pa če ni preveeeč nabito je smučišče kul. Počet? Maš une motorne sani, lah greš na uno da te huskyji en krogec naokol pelejo, ja uno "adrenalinsko sankanje" kao bob na tirih al neki tazga, lah greš na kak sprehodek, pa v Zreče .. Pa fitnes pa športno dvorano maš, pa bazenček, pa včasih je bil še en plac z biljardem pa namiznim fuzbalom pa fliperji pa takim, sam se mi zdi, da so to skenslali?
To je to, kukr mam jz to v spominu. Sem bla pa nazadnje dve leti nazaj tm med počitnicami februarja, tko s familijo.
Drgač pa če ni preveeeč nabito je smučišče kul. Počet? Maš une motorne sani, lah greš na uno da te huskyji en krogec naokol pelejo, ja uno "adrenalinsko sankanje" kao bob na tirih al neki tazga, lah greš na kak sprehodek, pa v Zreče .. Pa fitnes pa športno dvorano maš, pa bazenček, pa včasih je bil še en plac z biljardem pa namiznim fuzbalom pa fliperji pa takim, sam se mi zdi, da so to skenslali?
To je to, kukr mam jz to v spominu. Sem bla pa nazadnje dve leti nazaj tm med počitnicami februarja, tko s familijo.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
js sm bla 2x tam..in grem tui februarja z fantom tja...
glede zuranja je pomembna dobra druzba ker da bi se ksove kaj dogajalo ni..mislim da je ena kao diskoteka al bar...sam je tko..newem nič posebnega..
drugace so pa fajn smucusca...mogoce malo ožja od smučišc v italiji...sam so pa dobro pripravljena..če seweda je dovolj snega
js sm vesela da grem letos zopet tja..lani sm šla probat v italijo sam moram priznat da se v naši dezilici bolje pocutim..bolj domače je nekak vse skp
glede zuranja je pomembna dobra druzba ker da bi se ksove kaj dogajalo ni..mislim da je ena kao diskoteka al bar...sam je tko..newem nič posebnega..
drugace so pa fajn smucusca...mogoce malo ožja od smučišc v italiji...sam so pa dobro pripravljena..če seweda je dovolj snega
js sm vesela da grem letos zopet tja..lani sm šla probat v italijo sam moram priznat da se v naši dezilici bolje pocutim..bolj domače je nekak vse skp
-
tammyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
jeee ... naša rogla - jst živim 'pod njo' in mi je v primerjavi z ostalimi slovenskimi smučišči zelo všeč (pa ni to patriotizem ). glede zabave je pa tak, da morš v dolino, če hočeš kej bolj konkretnga, sam sej, če greš s kolegi oz. fantom, ni lepšga od večerov preživetih v koči al pa kakšen sprehod ali pa savna prideta v poštev
-
Dagi - Kofetarica
Smo preživeli pol dopust gor, pa je blo ful ful luštn... Tud enkrat nismo šli v dolino, smo mel skos fešte v apartmaju... Kar me je zmotil je blo edin to, da so se en dan sred največje gužve z ratraki spravl na smučišče, pa še nek umes je en model vrtu musko pr žičnc da sm mislla da sm na kašnmu balkan partyu, pa nimam nč proti, prov paše včasih, sam na smučišče pa res ne... Drgač pa osebje gor tud ful prjazno, sm pižamo pozabla pod povštrom, pa so mi jo zastonj dam poslal...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dagi napisal/-a:Kar me je zmotil je blo edin to, da so se en dan sred največje gužve z ratraki spravl na smučišče
Ubistvu se vsak dan med 11:30h in 12h spravjo z ratraki na smučišče.
-
Dagi - Kofetarica
purple_rain napisal/-a:Dagi napisal/-a:Kar me je zmotil je blo edin to, da so se en dan sred največje gužve z ratraki spravl na smučišče
Ubistvu se vsak dan med 11:30h in 12h spravjo z ratraki na smučišče.
Vrjetn sm tist dan prezgodej vstala, ampak vem, da me je fejst zmotil... Kje jim pa ta logika no...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*purple bitch* napisal/-a:me je pa dobr, k potem ni tolk veklih kupov ker mal steptajo...
lih zrd tega rada na roglo hodm..ne pa krvavc, ko ma že ob enajstih dopoldne pol metrske kupe na smučišću
No ja, do 3pm je potem spet ista situacija, kar je blo men enako moteče.
- -rožca-
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: dolenjska
hej hej!
pa dejmo spet kako rečt o rogli.rabm kašno konkretno mnenje, kako je trenutno na rogli?
in sicer... s kolegicami gremo smučat v ponedeljek, 28. 1. in me zanima kakšne so kj proge, glede na to da je zadnje času bolj toplo vreme?!vem,d na netu piše d je do 90cm snega itd., sam mi je mami dans rekla, d so eni njeni kolegi bli gor in da ni nč od nč skratka očitn so bl slabe proge in da se ne da poštenu smučat.
bi prosila kakšen odgovor, kr me zanima realno stanje na rogli.
hvala
pa dejmo spet kako rečt o rogli.rabm kašno konkretno mnenje, kako je trenutno na rogli?
in sicer... s kolegicami gremo smučat v ponedeljek, 28. 1. in me zanima kakšne so kj proge, glede na to da je zadnje času bolj toplo vreme?!vem,d na netu piše d je do 90cm snega itd., sam mi je mami dans rekla, d so eni njeni kolegi bli gor in da ni nč od nč skratka očitn so bl slabe proge in da se ne da poštenu smučat.
bi prosila kakšen odgovor, kr me zanima realno stanje na rogli.
hvala
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
90 cm snega zdaj po moje ni, ker ga je blo tolko mogoče konc leta ko sem bla jaz gor cel teden - pa je blo takrat full mrzlo pa snežilo je prej Merijo očitno tam ko se največji kup umetnega snega nabere..
Jaz grem ju3 spet gor pa ti javim kak je kaj stanje.. Glede smuke pa je tak ponavadi tak da dopoldan do kakih 11h še gre, potem pa je bolj bogo.. Pa nočna je men tud OK. V bistvu na Roglo grem najraje na nočno, ker so proge OK, pa ponavadi (vsaj kolk sem jaz bla gor) ni neke pretirane gužve..
Glede čage pa.. Si jo bote mogli sami naret Diskač je, tako kot je ena rekla - simboličen.
Unga biljarda pa tega nimajo več ne.. Sanke so, ko se po tirih spuščaš, sam so drage k žafran - če se prav spomnim je blo ok 4€ za osebo za en spust.. Pol pa maš še vožnjo z motornimi sankami, s psi (sam to je na Pesku, kako urco smo mi peš do tja hodli)
Drgač pa je men full všeč na Rogli, grem rada gor..
Jaz grem ju3 spet gor pa ti javim kak je kaj stanje.. Glede smuke pa je tak ponavadi tak da dopoldan do kakih 11h še gre, potem pa je bolj bogo.. Pa nočna je men tud OK. V bistvu na Roglo grem najraje na nočno, ker so proge OK, pa ponavadi (vsaj kolk sem jaz bla gor) ni neke pretirane gužve..
Glede čage pa.. Si jo bote mogli sami naret Diskač je, tako kot je ena rekla - simboličen.
Unga biljarda pa tega nimajo več ne.. Sanke so, ko se po tirih spuščaš, sam so drage k žafran - če se prav spomnim je blo ok 4€ za osebo za en spust.. Pol pa maš še vožnjo z motornimi sankami, s psi (sam to je na Pesku, kako urco smo mi peš do tja hodli)
Drgač pa je men full všeč na Rogli, grem rada gor..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
V soboto smo šli na nočno. Pri nočni je fajn to, ker je pocen in ker ni gužve. Sneg je biu pa južen, tak da se sploh ni dalo dobr smučat. Na začetku je še šlo, ko je bla proga steptana. Sam pol so ble pa same lukne in je mojga fanta pošteno vrglo. Sej tak nismo bli pol do 21.ure, ker je biu sneg preveč južn. 90 centi ga pa zihr ni.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
gregalina, kok pa stane nočna? Pa od kolke ure naprej je? Pa ka to je sam ena proga odprta (če ja, ktera?)? Na nočni še nism nikdar bla tam, pa bi ful šla.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- -rožca-
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: dolenjska
cat85-->no kr pejt mal gor,pa sporoč kak je.drgač pa glede feštice nbenga problema.4 odpulene babe,pa mal cvička... bolš nam ne more bit na kj druzga->sanke,pa nimamo namena jit...
drgač bomo šle pa tud kj na nočno.jz sm že bla na rogli,pa vem d je nočna res ful fajn no angel->mislm d je nočna smuka od 17ih do 21ih pa stane 13eurou.če je pa kak drgač nj me pa gregalina poprav.
have fun pa že unaprej tnx za use informacije
drgač bomo šle pa tud kj na nočno.jz sm že bla na rogli,pa vem d je nočna res ful fajn no angel->mislm d je nočna smuka od 17ih do 21ih pa stane 13eurou.če je pa kak drgač nj me pa gregalina poprav.
have fun pa že unaprej tnx za use informacije
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov