ČRNA GORA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Bova kar na glavni cesti ostala, tako pot bova ubrala kot smo jo pred kakimi 10 leti z družino, ko smo šli dol v Bečiće. Bo pa že to velik zalogaj, ampak se bova itak parkrat izmenjala pri vožnji in imela seveda daljše postanke vmes.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Bencin je naju prišel kar malo več kot 200 € v obe smeri iz Ljubljane, potem pa cestnina na Hrvaškem, ki tudi ni ravno malo in seveda ekološka taksa - vinjeta ob vstopu v Črno gor, 10 evrov za celo leto
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Bil lani v ČG pa nisem bil navdušen nad njihovo Budvo. Se mi zdi, da če se že gredo neki elitni turizem po cenah, bi lahko tudi tako se obnašali (infrastruktura, smeti, preplačane restavracije, "cigani"...) Nekako se mi zdi na ravni Hrvaške konec 90ih let - velik denarja, malo muzke.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Letos greva z mojim zopet v ČG, ampak greva za dva tedna.. Za en teden v Ulcinj ,za drug pa ponovno v Budvo.
Verjetno bova šla do Dubrovnika po avtocesti, pa me zanima kakšni so stroški do tja, če morda kdo ve?
Verjetno bova šla do Dubrovnika po avtocesti, pa me zanima kakšni so stroški do tja, če morda kdo ve?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Dead_kid napisal/-a:Letos greva z mojim zopet v ČG, ampak greva za dva tedna.. Za en teden v Ulcinj ,za drug pa ponovno v Budvo.
Dva posta in na prejšnji strani imaš že vse napisano o stroških bencina, cestnin itd.
- chesermarko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2011
Hm ,.. joj ... pa kam so poskočle te naše cene. Upam da bo kaj padlo. Z našo poceni slovensko plačo.... Si ne moreš privoščit res 0.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov