Rim
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maru - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2005
Konec oktobra se odpravljam na nek dogodek v Neapelj in ker imam še nekaj dni prosto, bi si ogledala še Rim. Ker pa se odpravljam sama, bi prosila za kakršnekoli nasvete, vsaj glede hostlov. Sem že prečekirala na googlu in našla nekaj ugodnih, vendar seveda vsi obljubljajo čudovito lokacijo in ne vem kaj še vse. Če mi katera lahko priporoči kakšen hostel, bi bila zelo hvaležna.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Midva sva bila letos za prvomajske praznike en teden v Rimu in sva bila nastanjena (v bungalovčkih) v tem kampu. Bungalovi imajo klimo, ogrevanje, lastno kopalnico in so lepo urejeni. Poleg tega je pri vhodu v kamp avtobusna postaja, nedaleč stran tudi podzemna, tako da si v samem centru mesta zeeeeelo hitro Jaz tita kamp res priporočam, ker je poceni in zelo urejeno
- miskolinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
freestyle hostel...zraven termini...jst sm bla lani in je biu ful poceni...13 eurov in si meu zajtrk in vecerjo...sam ni pa lih luksuz.men je biu vsec, sm spoznala ogromno ljudi...
-
maru - Sramežljivka
miskolinka napisal/-a:freestyle hostel...zraven termini...jst sm bla lani in je biu ful poceni...13 eurov in si meu zajtrk in vecerjo...sam ni pa lih luksuz.men je biu vsec, sm spoznala ogromno ljudi...
Tale zgleda kar nice, ful hvala.
Me samo zanima še to, koliko je oddaljen od centra, ker jih večina obljublja 5 minut do tja pa tja, pa 10 minut hoje do ne vem česa, ampak jim nekako ne zaupam najbolj.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
- miskolinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
ni daleč...peš ene 10 mogoče 15 minut...midva sva ogromno hodila...sej nakonc dobiš kr kondicijo:). drugač je pa zraven železniške postaje kjer je metro (stane 1 euro)...pa avtobusi...midva sva se kr mal švercala (k karto dol kupš in pol jo nej bi štemplov na avtobusu)...sej če te dobijo ni lih kul...sam naju niso:)
-
maru - Sramežljivka
miskolinka napisal/-a:ni daleč...peš ene 10 mogoče 15 minut...midva sva ogromno hodila...sej nakonc dobiš kr kondicijo:). drugač je pa zraven železniške postaje kjer je metro (stane 1 euro)...pa avtobusi...midva sva se kr mal švercala (k karto dol kupš in pol jo nej bi štemplov na avtobusu)...sej če te dobijo ni lih kul...sam naju niso:)
Ja sej to s temi busi sem že v Firenzah prakticirala. Če te dobijo je 50 EUR kazni, pa se pč izgovoriš, da nimaš tok keša, dokumente pa nimaš pri sebi in baje, da ti potem dajo kazen, vendar te v tvojo državo sigurno ne bodo šli iskat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz grem pa čez 24ur z vlakom...komi čakam!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Karta je 71€ v eno smer (20€ do Benetk(iz Lj), pa 51€ do Rima - direktna povezava, da se ne bom zgubljala na postajah ).
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js se odpravljam v Rim enkrat konec septembra (če bo ker kandidat za zravn ), pa ne vem, a se bolj splača it z vlakom al letalom? Ko se mi zdi, da vlak ni neki velik cenejši. No sam res pa je, da je fajn, ko si lahk še mal pokrajino ogledaš pa tak. Pa glede prenočišča - mi lahk kdo kerga fajnega predlaga? Kaj pa sicer, kak se najbolj splača po mestu prevažat?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
najcenejši je biu let z ryanairom iz celovca v rim (mislm da sm za v obe smeri plačala vse skupej 10.000 SIT).. sam če se ne motm so to linijo skenslal..vlak je dost drag biu takrat (dražji od aviona!!), pa 16 ur potuješ.. kar je za mojo nemirno rit čist preveč..
rim je pa fenomenaln.. za spanje nmorm nč priporočat k sm bla pr enih družinskih zadevah.. bla sm pa dvakrat.. prvič 10 dni, drugič en tedn.. pa še bi lah šla raziskovt nove stvari.. aja.. pa taprvič sm šla z avtom.. tko mal po italiji, ne sam direktiva v rim.. in morm rečt, da še dobr d sm mela s sabo laptop in gor en navigacijski program, ker drgač nikoooool u stoletih ne bi najdla une bajte, k sm jo mogla.. že zarad cest k so tko k v trstu same enosmerne..
če boš mela čas si v nedeljo oglej tm k majo bolšjaka.. je ful stvari za kupt.. čevli, torbice, cunje, pa še miljon zadev.. vse kokr kopije znanih znamk.. sam pazi da te polcaji ne dobijo stistim k so kazni kr hude.. tut 3000€..
Angie
rim je pa fenomenaln.. za spanje nmorm nč priporočat k sm bla pr enih družinskih zadevah.. bla sm pa dvakrat.. prvič 10 dni, drugič en tedn.. pa še bi lah šla raziskovt nove stvari.. aja.. pa taprvič sm šla z avtom.. tko mal po italiji, ne sam direktiva v rim.. in morm rečt, da še dobr d sm mela s sabo laptop in gor en navigacijski program, ker drgač nikoooool u stoletih ne bi najdla une bajte, k sm jo mogla.. že zarad cest k so tko k v trstu same enosmerne..
če boš mela čas si v nedeljo oglej tm k majo bolšjaka.. je ful stvari za kupt.. čevli, torbice, cunje, pa še miljon zadev.. vse kokr kopije znanih znamk.. sam pazi da te polcaji ne dobijo stistim k so kazni kr hude.. tut 3000€..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov