Pritožbe na delo potovalnih in turističnih agencij

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 30. Jul. 2007 16:14

Pri nam je blo lani podobno za novo leto v Beogradu. Podobno so nas okoli prenesli kot vas. Sem jih dala na un seznam varstva potrošnikov Slovenije :cool: .
A je mel/a kdo vodičko LILI?
Neprofesionalna, nesposobna pa še vsak dan se ga je napila :roll: .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
callista
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a callista » 31. Jul. 2007 7:45

Ja, midva sva tudi imela vodičko Lili. :) Ni bla ravno primerna za kakršnokoli vodičko, se strinjam.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 31. Jul. 2007 16:19

Mi smo šli marca preko supra travel smučat v francijo, na srečo smo mel svoj prevoz. Dobil smo ubistvu tist kar smo plačal, s tem, da imajo pa oni firmo totalno neorganizirano. Tut voucherje smo dobil šele dan pred odhodom, pa še to je tisti, k je bil od nas zadolžen za organizacijo, non stop klicaru, da so mu sploh poslal. Informacije so pa tko al tko samo njemu posredoval. Pomoje z njimi ne bomo več hodil, čeprou načeloma smo se mel fino.

Kar se pa Collegiuma tiče, pred 3 leti smo šli z njimi na Krf in je blo vse ok. So me pa mal razočarali lan na absolventskem izletu. Glede na to, da že 10 let organizirajo absolventske izlete, smo pričakovali boljšo organizacijo. Tako pa so najprej spremenil program že takoj, ko smo prišli na Kreto. Naš vodič je šepal, smo imel obljubljeno nastanitev v centru mesta, na konc pristal v apartmajih pol ure peš iz mesta. Vsak večer smo potem moral peš v center, ker nam niso organiziral prevoza. Najprej nej bi meli večerje v centru mesta, no pol zvečer nam pa sporočijo, da mamo v enem drugem hotelu, bližje nam. No sej, na konc je blo kul, da smo mel te apartmaje, ker smo zadnji dan lahko bli not do 7h zvečer, ostali so pa moral spokat iz hotelskih sob in apartmajev že ob 11h dopoldne :) Aja, pa kao smo meli 10 dni program, ampak zadnji, 10. dan je bil dan odhoda, s tem da smo šli mi že 9. dan zvečer ob 11h domov. Tko da tistega 10. dne sploh ni bilo.
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya86 » 31. Jul. 2007 17:32

barby* napisal/-a:Pri nam je blo lani podobno za novo leto v Beogradu. Podobno so nas okoli prenesli kot vas. Sem jih dala na un seznam varstva potrošnikov Slovenije :cool: .
A je mel/a kdo vodičko LILI?
Neprofesionalna, nesposobna pa še vsak dan se ga je napila :roll: .

kako pa si dala na seznam varstva potrošnikov? sem šla na njihovo spletno stran (od urada za varstvo potrošnikov)pa nisem našla. bi ful lepo prosila za nasvet ker bi isto naredila tudi jaz, ker verjetno se da posodobit...

hvala vnaprej!

lp
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 31. Jul. 2007 18:58

Na levi strani maš napis AKTUALNO; no in pomakni malo dol(za kakšno tretino) in je kmalu vprašalnik ;)
(bi dala link sam se ne spremeni, samo tole je vedno http://www.zps-zveza.si/ )
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a papaya86 » 01. Avg. 2007 14:40

barby* napisal/-a:Na levi strani maš napis AKTUALNO; no in pomakni malo dol(za kakšno tretino) in je kmalu vprašalnik ;)
(bi dala link sam se ne spremeni, samo tole je vedno http://www.zps-zveza.si/ )

res najlepša hvala! sem že izpolnila. :respekt:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 27. Avg. 2007 11:32

Koko ste pa z Iliriko kej zadovolni? Ker nameravam prek Ilirike jit v Španijo al pa v Grčijo, last minute v kratkem... Nism se še nč odločila, ampak predvsem te ponudbe spremljam...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 27. Avg. 2007 12:45

...
Zadnjič spremenil softTouch, dne 28. Dec. 2010 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 27. Avg. 2007 20:41

Dagi napisal/-a:Koko ste pa z Iliriko kej zadovolni? Ker nameravam prek Ilirike jit v Španijo al pa v Grčijo, last minute v kratkem... Nism se še nč odločila, ampak predvsem te ponudbe spremljam...

sigurno je vsaka agencija mnogo boljša kot razne "študentske" agencije, je pa vseeno fajn, da hotel, ki ga izbereš, preveriš še na netu, ker velikokrat ni vse tako kot ti obljubijo v agenciji. pri tem mislim predvsem oddaljenost hotela od centra mesta/drugih pomembnih dejavnikov. se je zgodilo ene 3 leta nazaj, da je ilirika in še nekaj drugih naših agencij prodajala last minute turčijo in sicer hotel, ki je bil od centra mesta oddaljen kar 12km, oni pa so ga promovirali kot "le nekaj korakov" od centra in zabave, fajn je tudi, da si na netu pogledaš mnenja turistov, ki so v tem hotelu že bili nastanjeni (tega najdeš na googlu ogromno), ker tako izveš tudi veliko o hrani, prijaznosti, čistoči...

no, pa da se ne oddaljim preveč od teme...s collegiumom sem bila samo enkrat in sicer za novo leto v beogradu-prvič, zadnjič in nikoli več! hotel poden od podna, pa sej nismo ne vem kaj pričakovali, ampak soba ni bila niti počiščena, pod posteljo si našel vse od pomfrija, nogavic do flaš, vodička je bila milo rečeno nesposobna, naš bus je zmeraj za vse izvedel zadnji, da o raznih doplačilih sploh ne govorim. za silvestrski večer so prodajal karte za 25 eurov, dobil pa si neko halo, recimo da se lahko primerja z ljubljanskim kmš-jem in to je bilo vse kar si plačal. privoščili ti niso niti šampanjca ali kake druge gratis pijače. pijani slovenčki so seveda hotel razdejali v nulo, zato se je collegium odločil, da čisto vsak potnik prispeva neko malenkost v obliki denarja-naš bus je to ponudbo seveda jezno zavrnil, ker so bili večinoma sami parčki in mirnejši ljudje, ki prav zagotovo niso naredili nobene škode.
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 27. Avg. 2007 21:37

jst sm bla pa s kolegiuomom 3x naokol, pa je blo zmeri ok. enkrat v bratislavi za novo leto; na maturancu v bolgariji in letos v albaniji na počitnicah. pa je blo zmeri ok. edin v bolgariji je bil vodič mal slabši predvsem zato ker je bil ful egocentričen, ampak ni blo večje krize. tko da za tit keš: thumbs up :top:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Avg. 2007 22:02

Jst bi opozorila še na eno turistično agencijo-Intelekta.Je v zadnjem Žurnalu prov članke o tej problematiki z nategovanjem ljudi, pa so omenili, da turistična agencija Intelekta pobira "ostanke" potovanj od drugih turističnih agencij in jih ponuja po nizkih cenah, v bistvu je pa vse skupaj res en crap!no, verjetno velja to bolj za last minute potovanja, ampak previdnost ne bo odveč :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Avg. 2007 22:40

ga..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 9:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 27. Avg. 2007 23:40

Supra travel bo pomoje kmalu imel novo ime, ker 2 leti nazaj je bil BoBo tours
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanja__ » 28. Avg. 2007 7:55

Punce, denar zahtevat nazaj!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 28. Avg. 2007 9:22

No, tole z Intelekto bi še js komentirala - se čist strinjam da je mal nateg tole.
Mi smo dve leti nazaj preplačal maturantski izlet na Malto ( 120 tisoč bivših sit), za ne vem, mislim da osem dni, hotel bolj crap (sicer nas je devet dobil en ogromn apartma s kuhinjo, a ostali pa navadne sobe ane (se pravi je blo to čisto naključje), nismo bli v centru mesta kokr so nam rekl, vodenje je bilo v ceni, pol so nam pa rekl da v Valleti ne pustijo zunanjih vodičev in nam je v hotelu vse povedala!!! A loh no :roll: Škoda besed. Animatorko smo mel pa eno k se je še uvajala in posledično je blo za en k***c. :evil: K jo zdej vidm na faksu bi jo najrajš prbila nekam.
Sej smo se pol prtožl in mislm da smo neki dobil povrnjeno (od izleta v glavno mesto).
Nikamor več z Intelekto!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov