Pritožbe na delo potovalnih in turističnih agencij
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
jowko napisal/-a:Večja agencija pomeni: več ljudi z njimi potuje, težje vsakemu ugoditi, večja organizacija....
ter posledično:
- določene napake agencije... (logično)
- določeni osebki, ki se pritožujejo nad njimi in blatijo njihovo ime...
Ne bo držalo. Kvalitete potovanja je v prvi vrsti odvisna od organizacije in nima nobene veze da z dotično agencijo potuje veliko ljudi;
Pomembno je kvalitetko organiziranje - da se sodeluje z kvalitetnimi partnerji (hoteli, lokalci, vodniki) - če bo vse to štimalo, potem je večja verjetnost da se bodo gostje zadovoljni vrnili s potovanja. Torej, če ima agencija dobre poslovne partnerje, ki ponujajo kvalitetne storitve (seveda v razmerju s ceno) potem nima it kaj narobe.
Seveda so kiksi možni čisto v vsaki agenciji (marsikaj neplaniranega gre lahko narobe), je pa seveda bistvena razlika;
1. Če z agencijo potuje 1000 ljudi in imajo 1% pritožb
2. ali pa če z agencijo potuje 10.000 ljudi, pa imajo ravno tako 1% pritožb.
Katera agencija je torej bolj zanesljiva??
Zapomnit pa si je treba; Če gre karkoli narobe, je treba probleme reševat na licu mesta in prit zadevi do dna kolikor je pač to mogoče! Nobena agencija ne bo sprejela pritožbe šele potem ko pridete z dopusta/potovanja, če na licu mesta niste niti s prstom mignili.
Dobro je treba prebrat tudi drobni tisk u katalogu, saj se glih tam skriva marsikateri catch
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
Sj tudi če je kvalitetno potovanje in kvalitetna organizacija itd. itd. itd.
in če potuje 1000 folka a misliš da bodo vsi zadovoljni? in da ne bo pritožb?
Ta debata se ne bo nikoli končala... samo v prepir se lahko sprevrže... kot ponavadi...
tko da se umikam iz teme... svoje sem pa povedal!
in če potuje 1000 folka a misliš da bodo vsi zadovoljni? in da ne bo pritožb?
Ta debata se ne bo nikoli končala... samo v prepir se lahko sprevrže... kot ponavadi...
tko da se umikam iz teme... svoje sem pa povedal!
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
Bom vseeno pokomentirala - ne pravim, da če je kvalitetno potovanje, da ni pritožb. Itak se vedno nekdo najde, ki mu kaj ni ušeč.
In kot sm že zgoraj napisala - marsikaj neplaniraneg gre lahko narobe!
Ni bil moj namen se kregat - ampak povem tko k dejansko je. Sem insajder kar se turističnih potovanj tiče, tako da tole pišem dobesedno iz prve roke
In kot sm že zgoraj napisala - marsikaj neplaniraneg gre lahko narobe!
Ni bil moj namen se kregat - ampak povem tko k dejansko je. Sem insajder kar se turističnih potovanj tiče, tako da tole pišem dobesedno iz prve roke
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja kašne fore majo to! Še dobr da si vztrajala pa se skregala! Ker marsikdo bi reku...ah sej je vredu... une svinje bi pa služile s takim goljufijam!!
Tud tukej na Gorenjskem v bližini Bleda (Lesce) je bla ena turistična agencija, ne vem kako se je imenovala....
Uglavnem tut pri tej turistični agenciji so se dogajale take stvari....k sreč men ne ker si nism prek njih nikol rezervirala počitnic ampak ostalim.... vem samo da je lastnica veliiiiik denarja dolžna folku...je pa tko blo ze da je mogla zapret agencijo....edin prov!!!! pa tut folk sploh ni meu nč rezerviran, sploh tm u hotelu vedl niso da kdo pride pa take scene....
Ma da služjo na tko grd način kradljivci.
Tud tukej na Gorenjskem v bližini Bleda (Lesce) je bla ena turistična agencija, ne vem kako se je imenovala....
Uglavnem tut pri tej turistični agenciji so se dogajale take stvari....k sreč men ne ker si nism prek njih nikol rezervirala počitnic ampak ostalim.... vem samo da je lastnica veliiiiik denarja dolžna folku...je pa tko blo ze da je mogla zapret agencijo....edin prov!!!! pa tut folk sploh ni meu nč rezerviran, sploh tm u hotelu vedl niso da kdo pride pa take scene....
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
kiny napisal/-a:Ja kašne fore majo to! Še dobr da si vztrajala pa se skregala! Ker marsikdo bi reku...ah sej je vredu... une svinje bi pa služile s takim goljufijam!!
A to una agencija tm dol pod stopnicam, bliz slaščičarne ežek? Sm šla dostkrat mem, pa so mel skoz kao neke akcije, pa useen je blo ful dražje kot drugje.
- mrs.speechless
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2008
ok, js mam tud zlo slabe izkusnje s supra travel... nism pa sla na potovanje, pac pa sm vec kot dva meseca nazaj pri njih delala preko studenta in sm jim celo delala reklamo z deljenjem letakov. denarja nism dobila placanega do danes in se sprasujem, ce ga bom sploh kdaj dobila.
kadarkoli jih poklicem, se mi nekdo izgovori,da naj poklicem naslednji teden, ker trenutno: /ni tistih ljudi, ki se ukvarjajo s tem/ ni sefa/sploh ni nikogar v pisarni/ker je sef trenutno na dopustu/...
no in danes sm se spet odlocila,da jih poklicem, pa se sploh noben vec ne javi. ker sem hotla poklicat na stacionarn telefon, sm v iskalniku vpisala ime agencije in kaj mi prvo vn vrze?? tale forum! sm kr po konc skocila in se takoj vclanla, da se js povem, kako so to eni nesramni ljudje.
tud studentski servis, ki ima pisarno poleg agencije in sm si pri njih mogla zrihtat napotnico, se obnasa nesramno. najprej mi je blo cudn ze to, ker mi napotnce niso dali v roke, ampak so rekli, da jo bojo ze oni odnesli h sosedom. ker ne kompliciram rada, se pac nisem obremenjevala s tem.
seveda se mi dozdeva, da so oboji povezani, saj so mi na servisu rekli, da oni ne morejo nic narest, ampak da morem gnjavit supri. ne vem pa, kako ji naj gnjavim, ce se ne oglasajo na telefon niti ne odgovarjajo na mail....
ce mi ne bojo kmalu izplacali denarja, jim zelim, da cimprej propadejo!
kadarkoli jih poklicem, se mi nekdo izgovori,da naj poklicem naslednji teden, ker trenutno: /ni tistih ljudi, ki se ukvarjajo s tem/ ni sefa/sploh ni nikogar v pisarni/ker je sef trenutno na dopustu/...
no in danes sm se spet odlocila,da jih poklicem, pa se sploh noben vec ne javi. ker sem hotla poklicat na stacionarn telefon, sm v iskalniku vpisala ime agencije in kaj mi prvo vn vrze?? tale forum! sm kr po konc skocila in se takoj vclanla, da se js povem, kako so to eni nesramni ljudje.
tud studentski servis, ki ima pisarno poleg agencije in sm si pri njih mogla zrihtat napotnico, se obnasa nesramno. najprej mi je blo cudn ze to, ker mi napotnce niso dali v roke, ampak so rekli, da jo bojo ze oni odnesli h sosedom. ker ne kompliciram rada, se pac nisem obremenjevala s tem.
seveda se mi dozdeva, da so oboji povezani, saj so mi na servisu rekli, da oni ne morejo nic narest, ampak da morem gnjavit supri. ne vem pa, kako ji naj gnjavim, ce se ne oglasajo na telefon niti ne odgovarjajo na mail....
ce mi ne bojo kmalu izplacali denarja, jim zelim, da cimprej propadejo!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Obedve enako(99% procentno zanesljive, 1% moznosti da te zajebejo). Mogoce bi bil boljsi primer ce bi v obeh primerih rekla 100 pritozb in ne 1%.Sweet Princess napisal/-a:Seveda so kiksi možni čisto v vsaki agenciji (marsikaj neplaniranega gre lahko narobe), je pa seveda bistvena razlika;
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Kje je inšpekcija? Zapret jim agencijo, majkemi
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Mahagonij napisal/-a:Obedve enako(99% procentno zanesljive, 1% moznosti da te zajebejo). Mogoce bi bil boljsi primer ce bi v obeh primerih rekla 100 pritozb in ne 1%.Sweet Princess napisal/-a:Seveda so kiksi možni čisto v vsaki agenciji (marsikaj neplaniranega gre lahko narobe), je pa seveda bistvena razlika;
Haha sej vrjetno je mislila prav, pa narobe napisala
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
a_pikica_a napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Obedve enako(99% procentno zanesljive, 1% moznosti da te zajebejo). Mogoce bi bil boljsi primer ce bi v obeh primerih rekla 100 pritozb in ne 1%.Sweet Princess napisal/-a:Seveda so kiksi možni čisto v vsaki agenciji (marsikaj neplaniranega gre lahko narobe), je pa seveda bistvena razlika;
Haha sej vrjetno je mislila prav, pa narobe napisala
ne, pomojem je pa mislila prav ...
v prvem primeru se pritoži 10 ljudi - kar je 1% ..
v drugem primeru se pritoži 100 ljudi ... kar je tudi en procent ...
samo pri drugem primeru zgleda da se pritožuje ful več ljudi kot pri prvem ... ubistvu pa je isto - pri obeh 1% ljudi ki so potovali z določeno agencijo ...
Let's swim to the moon .....
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
urszika napisal/-a:No, tole z Intelekto bi še js komentirala - se čist strinjam da je mal nateg tole.
Nikamor več z Intelekto!
Pod to se podpišem-so nam čist isto naredili na našem maturancu.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
a ma kdo sploh dobre izkušnje z jupitrom? ker mi gremo čez dva tedna z njimi na maturanca ... ampak jst do zdej nism še slišala nobenih pritožb, vsi ki so bli z njimi so rekli da je blo ful dobro in da so bli animatorji boljši kot od mondiala ... zdej pa tukaj berem, pa vidim da se ful pritožujete čez jupiter
Let's swim to the moon .....
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
^^ Mi ko smo sli na maturanca smo se unim od jupitra samo smejali.. so meli res bedno narjeno vse skupaj.. mi z mondialom vse zrihtano v nulo..
Nevem, mogoce so se v zadnjih letih kej spremenili
Nevem, mogoce so se v zadnjih letih kej spremenili
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Libido. napisal/-a:a ma kdo sploh dobre izkušnje z jupitrom? ker mi gremo čez dva tedna z njimi na maturanca ... ampak jst do zdej nism še slišala nobenih pritožb, vsi ki so bli z njimi so rekli da je blo ful dobro in da so bli animatorji boljši kot od mondiala ... zdej pa tukaj berem, pa vidim da se ful pritožujete čez jupiter
Moj fant je šel z Jupitrom, pa je bil čist zadovoljen. Je pa res, da on se prej zadovolji. Mi smo šli z Mondialom, pa smo imeli več ponudbe in bolj organizirano. Ne vem, boš vidla sama, ampak pritožb ni bilo.
Je pa res, da je ta Jupiter varianta Wannabe Mondial
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov