prihodnost VS preteklost

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Če bi lahko, bi potoval/a v

daljno preteklost
10
22%
bližnjo preteklost
13
28%
bližnjo prihodnost
10
22%
daljno prihodnost
13
28%
Skupaj glasov : 46

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2005 8:05

Jest bi definitivno potovala v preteklost - najprej v bližnjo. S tem mislim šestdeseta leta :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 20. Avg. 2005 10:46

Po mojem bi odpotvala v bližnjo preteklost, poskušala popravt določene stvari, se poslovit od ljudi, ki jih ni več z mano....
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 20. Avg. 2005 10:54

Če bi res mogla, bi šla nazaj v zgodnje otroštvo, takrat mi je blo resnično še najlepše.Brezkrbnih dni, igranja, vsega dovolj, oja tja bi pa res šla še enkrat.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a žblj » 20. Avg. 2005 11:11

izitanči napisal/-a:Če bi res mogla, bi šla nazaj v zgodnje otroštvo, takrat mi je blo resnično še najlepše.Brezkrbnih dni, igranja, vsega dovolj, oja tja bi pa res šla še enkrat.

Jaz tud (poleg tistga, kar sm že naštela). To je res daleč najlepše obodbje v življenju :D
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 20. Avg. 2005 11:12

izitanči napisal/-a:Če bi res mogla, bi šla nazaj v zgodnje otroštvo, takrat mi je blo resnično še najlepše.Brezkrbnih dni, igranja, vsega dovolj, oja tja bi pa res šla še enkrat.

enako :D
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 20. Avg. 2005 12:10

opium napisal/-a:sicer pa mi je anketa kr neki, vsaka od opcij mi je všečna.

Jp men tud. Tko da nism glasvala sploh :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Renny » 20. Avg. 2005 12:29

šla bi v daljno prihodnost (tko ene miljon let naprej :D ) da bi vidla kako se bo tehnologija in ostalo razvilo. bližnjo prihodnost bom pa itak dočakala, pa bom pol vidla kako bo :)
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 20. Avg. 2005 13:56

roxy* napisal/-a:Če bi le imeli možnost, kam bi raje potovali? V prihodnost ali v preteklost?

v preteklost ni sans :? , pol ce ze morm zbirat bi potovala v prihodnost :D
zakaj? iz cite radovednosti kaj bo... :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 20. Avg. 2005 18:34

jst bi šla pa raj v prejšnja življenja... pol bi mi blo vse jasno zakaj se mi kakšne stvari dogajajo v tem življenju....
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 20. Avg. 2005 21:11

u preteklost bi šla...daljno preteklost... 60 leta :)
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 20. Avg. 2005 23:22

Jaz sem si včasih full želela odpotovat v daljno preteklost, v čase gradov, dvorcev, kraljev, kraljic, ogromnih oblek. Bi rekla, da sem bla pod vplivom romanov kakšne Victorie Holt in njej podobnim. No ampak zdaj ko razmišljam bol realno in vem, da resnica ni samo v prelepi romantični ljubezenski zgodbi in lepih oblekah, gradove, ki me kljub vsemu še vedno navdušujejo, raje občudujem z današnjega časa in mi je čas v katerem živim čist všeč! Dejstvo pa je, da če bi že zbirala, bi šla raj na obisk v preteklost, kot v prihodnost. Prihodnosti nikakor nebi hotela vidt. Prihodnost se bo zgodila in to da bi vedla, kaj se bo zgodilo, bi me samo obremenjevalo, pa naj bo dobro al pa slabo. Mogoče bi šla mal v bližno preteklost podoživet kak lep trenutek, nikakor pa ne nič spreminjat. Tud tistga, kar se mi zdi, da bi spremenila v resnici nebi. V vsaki slabi stvari najdem nekaj dobrega.
pa pa
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 21. Avg. 2005 1:50

Dalila napisal/-a:Jaz sem si včasih full želela odpotovat v daljno preteklost, v čase gradov, dvorcev, kraljev, kraljic, ogromnih oblek. .

Hehe jaz tudi :D

sAdie napisal/-a:v preteklost ni sans :? , pol ce ze morm zbirat bi potovala v prihodnost :D
zakaj? iz cite radovednosti kaj bo... :D

Enako :D V preteklost ne bi sla (studiram zgodovino).. :D bi pa sla v bliznjo (da bi vedela kaj slabega spremeniti :)) in daljno (zgolj iz radovednosti :D) prihodnost.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 04. Sep. 2006 17:24

Uh, zbrala bi dva dni in bi enkrat šla v daljno prihodnost, enkrat pa v preteklost :) ja js bi tudi šla v tisti čas ko so živeli na gradovih, pa ko so nosile ženske tiste hude obleke. Prihodnost pa ib pogledala kakšni bodo kaj izumi, potem bi pa prišla v sedanjost pa bi kej izumila, heh :twisted:

Mogoče bi tudi šla v bližnjo preteklost pa spremenila nekaj stvari, ampak se ne da, potem že mora bit tako kot je.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 04. Sep. 2006 18:09

V bližnjo preteklost - svojo, da bi v nekaterih situacijah drugače ravnala in nekaj stvari popravuila, ki jih zdaj ne morem več.

Prihodnost me pa nekak ne zanima v taki meri, da bi si želela videt vanjo, bo, kar bo.
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 04. Sep. 2006 18:11

Mimi_M napisal/-a:V bližnjo preteklost - svojo, da bi v nekaterih situacijah drugače ravnala in nekaj stvari popravuila, ki jih zdaj ne morem več.

Prihodnost me pa nekak ne zanima v taki meri, da bi si želela videt vanjo, bo, kar bo.

se podpišem! :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov