Praga

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ashly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly » 18. Mar. 2006 15:45

mi gremo na ekskurzijo v prago ta petek z sql :) no in me zanima kakšne so kaj cene, da izvem iz informacije iz prve roke... mam namreč to nalogo da povem kaj o cenah, nakupovanjih, trgovinah... tak da help :?:
~ ¤ so in love ¤ ~
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 25. Jun. 2006 12:09

a ma mogoče kdo izkušnje s kakimi cheap hostli? jaz sem dost na netu gledala ponudbo pa sem ugotovila, da al sploh niso cheap al pa so cheap pa čist ven iz mesta... a ve kdo az kero ql ponudbo?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 04. Jul. 2006 19:18

ja jst sm tud gledala pa je najcenejši za 8 evrov na noč, brez zajtrka, z zajtrkom pa najcenejši za 11 evrov. ne vem sam se mi zdi d je kr drago.

kolk pa kej javni prevoz stane?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 15. Jul. 2006 11:35

Hm, ja če vtipkaš v google Prague hostels, ti najde ene par strani s hostli .. Jz sm najcenejšga našla za 200čeških kron na noč (če maš sobo za 2) .. Tko da 1.600SIT se men ne zdi velik .. Tko daleč od tega .. Uni čist v centru so pa recimo dvakrat več .. Kar tut ni neki baš ful?

Greva jutr s prjatlco tja, čihapuha z vlakom. Komi čakam. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 15. Jul. 2006 18:43

srečkica, men je pa mami zkomplicerala, tko d najbrž ne bo nč. :cry:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 16. Jul. 2006 10:54

Js sm bla v Pragi pred parimi leti. Je blo ful fajn. Praga mi je zlo lepa. Že drug dan sem točno vedla kje sm in sm vedla kam se kje pride. Spet bo treba kej it.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jul. 2006 23:14

mojmu tamaumu je blo res hudo, uživou je..šu je z vlakm 14ooo sit..pa je uživooou najbL an..
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 30. Jul. 2006 22:24

Sem bla ene 2 tedna nazaj. Mal manj. Hm, z vlakom se pride dost pocen tja pa nazaj, ja. 15.000 SIT, vožnja traja pa ene 11.ur. Niti ni tok kriza, minil dost hitr. Sam je mal neumno, ker greš tja zjutri in prideš zvečer - se sam namestiš v hostel in gre v bistvu ena nočitev za brezveze (bi blo boljš, če bi bi bil vlak zvečer, pa da prideš zjutri tja .. ma dobr) ..

Hm, hostel se da na železniški postaji dobit - so neke informacije, prodajajo zemljevide pa ti lahk tut hostel rezervirajo, če ga še nimaš. Pa dost šol je zdej polet spremenjenih v hostle, zato so tut mejčkn cenej kot čez leto (vsaj ene par jih je tko).

Drgač je blo pa men ful fajn. Mesto je lepo, prometne povezave so kul (mi dve sva kupli karto za 3 dni - metroji/busi/tramvaji .. za prb. 2000SIT .. sam če reskiraš, se lah ubistvu skoz zastojn furaš, ker je un sistem, k sam vtakneš listek notr za potrdit. :P ).

Hm, kar se tiče znamenitosti, sva se orientirali po tej strani .. je vse dost fajn opisan. Standard je pač Praški grad, Židovska četrt (tle je mal glupo, ker moraš za obisk starega pokopališča plačat tut vstopnino za vse sinagoge - 190csk), Lesser town (to lahk na poti iz gradu opraviš .. greš dol po Nerudovi ulici pa prideš do Karlovega mostu).
Em, pa en dan sva najeli kolesa .. Je blo v bistvu čist fajn, sam pa nimajo čist nič uštimano za kolesarje, tko da se skoz pelješ po tlakovcih, pa nobene kolesarske proge ni.

Am, drgač je vsesukpi dost pocen, sam na območjih za turiste so pa kr konkretne cene. Tko da če maš karto za metro, se rajš mejčkn ven odpelješ (tko 2 postaji), pa je hrana mejčkn bolj pocen (npr. v kitajski za 500sit neka jed), tko da je kul .. ;)

Em, za žurat .. Karlovy Lazne (ki ga predstavljajo kot največji klub v centralni Evropi) je dost kul - ma 4floore, tko da lah zbiraš kar ti paše (Hiphop&RNB, Pop, Dance al pa Oldies) .. Hm, pa midve sva bli še v klubu Le mirage, ker je en reku, da je kul .. Pa sva ugotovli, da je v bistvu en prijeten barček, kjer DJ vrti musko .. Sicer prijetno vzdušje, simpatično osebje :), sam ni bil pa diskač.

Okej, dost zaenkrat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 31. Jul. 2006 4:03

srečkica d so te pustil pr tej starosti, jst sm tud nameravala s frendico it na podoben način sam so tastari zakompliceral, dje ful kriminala, bla bla bla...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 06. Avg. 2006 15:00

sej je še ena varianta če bo šla od moje frendice mami gor k eni prjatlci na obisk, pol bi naja najbrž pustil. sam ČE... drugač pa opažam d že mal popuščajo :D
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 10. Avg. 2006 8:26

Jaz sem bla v Pragi dvakrat in bi šla še.:) Res, meni je to eno najlepših mest, dosti maš za videt (znamenitosti itd.), pa pivnice so kul. Drugače pa ko sem bla jaz tam so se mi zdele cene približno take kot pri nas, mogoče malček dražje.:) Drugače pa se splača it.
Uporabniški avatar
Coco.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco. » 29. Mar. 2008 11:05

Hej.
Mene pa zanima, kakšne so kaj cene oblek v Pragi.. je dražje ali ceneje kot pri nas?
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 29. Mar. 2008 16:52

Tam na glavnem trgu je tudi New Yorker, HM in kukr sm vidla čez steklo na hitro cene, se mi zdi, da ni nekih velikih razlik...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
čokoholičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2006
Kraj: neverland

Neprebrana objavaNapisal/-a čokoholičarka » 02. Apr. 2008 21:16

O Praga ... jst sem bla polet za en teden gor in je blo super :razz: ful smo pocen skoz pršla pa poln vsega vidla, samo mesto je pa tko lepo, da se prec v njega zaljubiš, vsaj me smo se :) ... res ful, ful, ful fajn ...če razmišljate kam bi šle, pejte v Prago ... cene so iste al pa tut cenejše kej (npr. pivo :P )... vsega mate dost ....
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 03. Apr. 2008 12:48

Jez sm bla pa za novo leto in je blo super! Sm se tudi čist zaljubla u to mestece!
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov