potovanje z letalom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Džeki napisal/-a:Mah nič ni hudega, vse je to za ljudi, samo meni se je recimo zdelo malo blesavo hodit skoz ono napravo, ko te skoz nagega vidijo. Nimajo na vseh letališčih. Potem ponekod se moraš sezut in kar v štumfih hodit po tistih smrdljivh tleh. V Rusiji recimo pa so tako prijazni, da ti dajo vsaj vrečke na noge.
V Trstu tud dobiš vrečke na noge .
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Džeki napisal/-a:Mah nič ni hudega, vse je to za ljudi, samo meni se je recimo zdelo malo blesavo hodit skoz ono napravo, ko te skoz nagega vidijo. Nimajo na vseh letališčih. Potem ponekod se moraš sezut in kar v štumfih hodit po tistih smrdljivh tleh. V Rusiji recimo pa so tako prijazni, da ti dajo vsaj vrečke na noge.
V Trstu tud dobiš vrečke na noge .
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:Mah nič ni hudega, vse je to za ljudi, samo meni se je recimo zdelo malo blesavo hodit skoz ono napravo, ko te skoz nagega vidijo. Nimajo na vseh letališčih.
a mogoče veš je že imajo to? do zdej še nisem naletela, pa mislim da gre za dost novo zadevo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Glede na to, da sem moral skozi to napravo lani v Rusiji, sklepam, da v ZDA imajo že povsod. Res pa je, da že zelo dolgo nisem bil v ZDA, takrat še niso imeli.
V ZDA so bili ti varnostniki na letališčih nekaj časa ful na udaru, ker so po 11. septembru 2001 ponekod moški varnostniki ženske potnice ročno pregledovali. Kar v Evropi načeloma ne vidiš.
V ZDA so bili ti varnostniki na letališčih nekaj časa ful na udaru, ker so po 11. septembru 2001 ponekod moški varnostniki ženske potnice ročno pregledovali. Kar v Evropi načeloma ne vidiš.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
A ni blo rečeno, da bo ta skener optional? Ker so takrat, ko so to idejo predstavili, vsi varuhi človekovih pravic v luft skočili.
No, jaz tega še na nobenem letališču nisem videla. Za tekočine sem se pa tud nehala sekirat. Če jih dam v plastično vrečko (tako, ki je Veerle ne mara ) in posebi iz nahrbtnika, se skor vedno zapičijo v njih. Če pa jih ne ločim in pustim raztresene po celem nahrbtniku, pa noben še mu ne reče. Preverjeno še enkrat danes
No, jaz tega še na nobenem letališču nisem videla. Za tekočine sem se pa tud nehala sekirat. Če jih dam v plastično vrečko (tako, ki je Veerle ne mara ) in posebi iz nahrbtnika, se skor vedno zapičijo v njih. Če pa jih ne ločim in pustim raztresene po celem nahrbtniku, pa noben še mu ne reče. Preverjeno še enkrat danes
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
^ ponavadi mi ni do zavijanja z očmi sam tukaj pa prav paše
drugace pa ti skenerji so že in niso niti malo optional. ponekod gredo vsi skozi + skoraj vsakega še prešlatajo, drugje pa jih imajo namesto slačenja ali zato da se odločijo ali te bodo slekli ali ne. niker pa ni optional.
drugace pa ti skenerji so že in niso niti malo optional. ponekod gredo vsi skozi + skoraj vsakega še prešlatajo, drugje pa jih imajo namesto slačenja ali zato da se odločijo ali te bodo slekli ali ne. niker pa ni optional.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov