potovanje z letalom in prestopanje

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

!Katja!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a !Katja! » 26. Mar. 2009 21:11

oke. hvala za vse informacije
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 27. Mar. 2009 11:28

!Katja! napisal/-a:Nevem no, samo mislim da bo to kr to:http://www.kompas.si/letalske-vozovnice-karte/

Pa kaj bi se lahko javla katera prosim, ki je resnično bila prav v Miamiju, da vidim kak je ona šla... :D

čao

Ja js sem bila parkrat v Maimiu in sem vedno letela s Swissairom, ki pelje iz Züricha. Izgledalo je pa tako, da sem se peljala iz Ljubljane do Züricha, ponavadi kar z Adrio, potem pa iz Züricha do Bostona, kjer ti ni treba prestopit, avion samo stoji na letališču eno uro in potem leti v Miami.
Sicer pa tebi svetujem, da sama preveriš vse možnosti in letalske družbe ter cene, ker lahko prideš veliko ceneje skozi. Sploh sedaj, ko imaš na voljo nizkocenovne lete. Se mi pa zdi, da Swissair sploh ne pelje več, ker že nekaj let ne potujem več s to letalsko družbo ....
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Mar. 2009 19:38

lorelaj napisal/-a:Se mi pa zdi, da Swissair sploh ne pelje več, ker že nekaj let ne potujem več s to letalsko družbo ....
A ni fora samo, da se je družba preimenovala (zarad prelastninjena? neki pač?) in je zdej samo Swiss?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 02. Apr. 2009 18:43

^^

Nekaj takega. Parvazaprav ne vem natančno, hotela sem samo opozoriti, da tega imena najbrž ne bo več nikjer videla ... :)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov