Potovanje v Peru
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- nikita-peru
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2009
Mene pa zanima,če bi šel kdo z mano v začeku junija v Peru?
Hotel in hrana vse zastojn,denar si našparejte samo za avion...Dol imam ene prijatelje,ampak me je strah samo it na avion....pište
Hotel in hrana vse zastojn,denar si našparejte samo za avion...Dol imam ene prijatelje,ampak me je strah samo it na avion....pište
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Kam pa to?
Sej nočem bit pametna, sam se mi zdi, da če že greš nekam tok delč, da morš potovat. Ker za počitnce pa tud nimajo lih najlepših plaž za pod palmo ležat. Za en teden bit pri ptjatlih je pa mal škoda denarja za akrto. No, samo moje mnenje, vsakmu svoje Sam je res tok lepo, da bi blo škoda samo na enem mestu bit. (aja, pa kako da je hotel zastonj?)
Sej nočem bit pametna, sam se mi zdi, da če že greš nekam tok delč, da morš potovat. Ker za počitnce pa tud nimajo lih najlepših plaž za pod palmo ležat. Za en teden bit pri ptjatlih je pa mal škoda denarja za akrto. No, samo moje mnenje, vsakmu svoje Sam je res tok lepo, da bi blo škoda samo na enem mestu bit. (aja, pa kako da je hotel zastonj?)
- nikita-peru
- Sramežljivka
prjatle mam dol in imajo hotel...drgač majo pa u peruju eno najlepših plaž(Mancora)...grem pa v Sullana-Piura(na severu)....pa tut na Galapagose bi šli zaston(na tem otoku so tiste orjaške želve)
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
O, super! No, le oglej si čimveč Pa če ti rata, bi blo super, če greš še na jug, pa tud notranji leti niso tok dragi, če ti časovno ne znese. Upam, da ti rata najdt koga za sabo, če ne pa tud če greš sama ne bo panike, mogoče še bolš Pa prijetno potovanje.
- nikita-peru
- Sramežljivka
Hvala...ja upam,da bom koga najdla...na machu pichu bomo tut šli k je čist na jugu,pol gremo pa z avtom gor na sever,tok da bom kr dost vidla...voziš se pa kak dan...
- nikita-peru
- Sramežljivka
hvala...ja upam,da bom koga najdla...na machu pichu bomo tut šli k je čist na jugu pol gremo pa z avtom gor na sever,tok da bom kr velik Peruja vidla...vozš se pa kak dan...
- nikita-peru
- Sramežljivka
grem tam v začetku junija,nevem še točnu....karta je pa za maj in junij najcenejša(okrog 1000-1200eurou)...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz bi na tvojem mestu šla sama. Saj tako praviš, da imaš tam poznane ljudi.
Za sopotnika bo pa po moje bolj težko... Vsaj zase vem, da ne bi na slepo šla nekam, kjer bi bila potem odvisna samo od popolnih neznancev.
Za sopotnika bo pa po moje bolj težko... Vsaj zase vem, da ne bi na slepo šla nekam, kjer bi bila potem odvisna samo od popolnih neznancev.
- nikita-peru
- Sramežljivka
sj te ljudi jst poznam,k so bli oni že pr men tuki u SLO decembra....
SM ŽE NAJDLA NEKOGA KU GRE Z MANO....
SM ŽE NAJDLA NEKOGA KU GRE Z MANO....
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov