Potovanje po koncu epidemije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- LarLe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2020
Punceeee, hej
Dejmo mal preganjat dolgač hehe.
Js fuul rada potujem in že komaj čakam da se bo lahko spet potovalo. Okej, ne me narobe razumet itak bom počakal da vse skupaj mine, predvsem pa da bo varno, amapk zdej k mam itak ful časa, gledam mal destinacije.
Trenutno me vleče naMalto Že bila katera??
Ostanite zdraveeeee <3
Dejmo mal preganjat dolgač hehe.
Js fuul rada potujem in že komaj čakam da se bo lahko spet potovalo. Okej, ne me narobe razumet itak bom počakal da vse skupaj mine, predvsem pa da bo varno, amapk zdej k mam itak ful časa, gledam mal destinacije.
Trenutno me vleče naMalto Že bila katera??
Ostanite zdraveeeee <3
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Bila, samo ze ful casa nazaj. Poglej na moj blog v linku v podpisu in ob strani poisci oznako Malta. Men je blo fajn, bi se sla.
- melkumew
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2020
Načrtoval sem tudi, da bom avgusta odpotoval v Italijo, vendar tega ne bom storil zaradi epidemije koronavirusa. Zdaj sodelujem s platformo za instaforex review, da prihranim dovolj denarja za svoje naslednje potovanje. So bili tudi vaši načrti preklicani?
- peter991
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2021
_patchouli_ napisal/-a:Bila, samo ze ful casa nazaj. Poglej na moj blog v linku v podpisu in ob strani poisci oznako Malta. Men je blo fajn, bi se sla.
Oprostite, ker sem odprl staro temo. Decembra se odpravljam na Malto in iščem prenočišče vsaj mesec dni. Mogoče imajo svojo spletno stran za najem stanovanja? Seveda poznam rezervacijo. Drugo vprašanje je, kako najbolje priti do hotela z letališča. Tole se mi zdi https://www.cool.mt/ ampak z javnim prevozom bi bilo morda ceneje? Nimam vozniškega dovoljenja.
- MatijaSever
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2022
peter991 napisal/-a:_patchouli_ napisal/-a:Bila, samo ze ful casa nazaj. Poglej na moj blog v linku v podpisu in ob strani poisci oznako mini davčna blagajna. Men je blo fajn, bi se sla.
Oprostite, ker sem odprl staro temo. Decembra se odpravljam na Malto in iščem prenočišče vsaj mesec dni. Mogoče imajo svojo spletno stran za najem stanovanja? Seveda poznam rezervacijo. Drugo vprašanje je, kako najbolje priti do hotela z letališča. Tole se mi zdi trda mila ampak z javnim prevozom bi bilo morda ceneje? Nimam vozniškega dovoljenja.
Omg kok krat potujem, toliko razlicnih stvari vidiš
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov