Potovanja po svetu

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bi izkoristili možnost potovanja po svetu, če bi imeli dovolj časa in denarja?

Da, več mesecev vsako leto bi potoval/a po Sloveniji
0
Brez glasov
Da, več mesecev vsako leto bi potoval/a po tujih državah
31
39%
Da, več mesecev vsako leto bi potoval/a tako po Sloveniji, kot po tujih državah
10
13%
Ne, svoje življenje bi posvetil/a drugim stvarem, ker so moji interesi povsem drugod
0
Brez glasov
Ne, potoval/a ne bi v nobenem primeru, saj preko interneta in drugih obveščevalnih medijev izvem o svetu več kot dovolj
0
Brez glasov
Da, enkrat ali večkrat v letu bi za par dni potoval/a po Sloveniji
0
Brez glasov
Da, enkrat ali večkrat v letu bi za par dni potoval/a po drugih državah
11
14%
Da, enkrat ali večkrat v letu bi za par dni potoval/a tako po Sloveniji, kot po drugih državah
1
1%
Potovanju v različne kraje bi posvetil/a le eno obdobje svojega življenja in takrat to izkoristil/a v polno, sicer pa bi prosti čas posvečal/a čem drugem
2
3%
Na potovanja po svetu bi se najraje odpravil/a takrat, ko bi začutil/a potrebo po tem in včasih bi bilo to večkrat letno, včasih manjkrat, včasih bi potoval/a dlje časa, včasih pa manj
24
30%
Skupaj glasov : 79

Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 30. Jan. 2007 11:52

Tud js sm malček avanturista. Sicer še dokaj nezrela na tem področju, ampak se trudim to popravit. Zaenkrat so bile pri meni vse skupaj še počitnice, ampak res upam, da bo že naslednjič drugače.

Kaj bi rada obiskala? Hmmm, js bi res rada videla ogromno držav. Portugalska, Avstralija, Brazilija, Indija, Turčija in seveda moja ljuba Afrika.

Ampak pri Afriki si bom (če mi bo usoelo) vzela največ časa za organizacijo, lete, se pozanimala naokoli kako in kaj. Skratka vse skupaj bo izpiljeno že tu, v Sloveniji, potem dol pa sam šviiijum in se prepustiš toku. Ker tam res nebi rada cele dni čakala na uradih, letališčih ali bila kakorkoli izgubljena. Kar se lahko doli kar hitro zgodi. In se zavedam, da se mi vseeno lahko, ne glede kok se js pripravim.

Skratka, ko bo čas za to bo res big deal. :D

Drugače pa me mika tudi kaj krajšega a vseeno omembe vrednega: Toskana ali Beograd, to se zna zgodit kaj kmalu. :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 02. Feb. 2007 22:21

No, zdaj pa še jaz... na potovanja bi šel, ko bi začutil, da je pravi čas za to. Koliko časa bi to bilo, sploh ni važno. Na potovanja bi se v določenih primerih odpravil tudi večkrat na leto. Šel bi tako na neplanirana, neorganizirana potovanja, kot na vnaprej določena, s predvideno potjo,... Potovanja bi uporabil za odkrivanje neodkritih resnic, za pustolovščine, za izobraževanje o medčloveških odnosih, za poučevanje,... Združil bi vse, kar je dobrega.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 04. Feb. 2007 21:15

Do pred kratkim sem bila navajena potovat tako da je bilo vse vnaprej načrtovano, samo v "civilizacijo", bog ne daj kakšnega žužka kje srečat. Decembra pa sem šla v Kambodžo in spremenila mnenje za 100%. Najbolj sem bila navdušena nad ljudmi, kaj tako prijaznega še nisem srečala, ful zanimiv način življenja itd. Na koncu potovanja sem bila totalno razočarana nad Tajsko, ki je že zelo turistična in razvita, ni imela tistega čara kot Kambodža.
Letos ob študiju delam in že varčujem za naslednjo destinacijo: Burma. :jump:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mala.Neja » 03. Mar. 2007 17:47

Itak, da bi potovala čim več, če bi le imela čas in denar. Na leto ponavadi grem dvakrat nekam v tujino, ampak ne pretirano dolge destinacije. Nazadnje sem bila pred dvema letoma v Parizu in Angliji (tam sem videla več mest - Cheltenham, Oxford, v Londonu sem v hostlu bivala tri dni, na podeželju pa dva tedna v jezikovni šoli), lani pa sem bila v Rimu in Neaplju ter v Nemčiji (no, tam sem bila že večkrat). Že od nekdaj pa si želim iti za kak teden ali dva v New York - moja največja želja!
The fashion is my passion.
Uporabniški avatar
muciiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a muciiika » 03. Mar. 2007 19:40

jaz obožujem potovanja.. priznam.. komaj čakam da grem u Pariz.. drugače sem pa lani bila v turčiji (res lepa država) + grčija za en mesec.. :D :D blo je res prfektno..
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 11. Maj. 2007 11:57

...
Zadnjič spremenil softTouch, dne 23. Maj. 2012 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Maj. 2007 9:23

softTouch napisal/-a:
Pa še fanta sem spoznala skozi potovanja

Iz katere države pa je potem? :)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov