potni list in nova frizura:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst mam v pasušu in na osebni kratke lase, bila sem brez očal. Danes imam dolge lase in očala. Bivši sošolci me na cesti ne spoznajo, pa sem npr. v Kanado prišla bp, tud na tisti kontroli, ko te sprašujejo, zakaj si prišel ipd., in 63× pogledajo pasuš, ni noben kompliciral.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*spelchek* napisal/-a:Sicer, ni ravno za v to temo,ampak useeno...
a mogoče kdo ve če rabiš za Švico potni list al vela osebna izkaznica?
Mislim da lahk tja po novem potuješ sam z osebno. Nism pa 100%.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*spelchek* napisal/-a:Sicer, ni ravno za v to temo,ampak useeno...
osebna je ok!
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodki ... faqid=8165
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Jochie napisal/-a:*spelchek* napisal/-a:Sicer, ni ravno za v to temo,ampak useeno...
osebna je ok!
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodki ... faqid=8165
Najlepša hvala =)
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mene pa nekaj zanima, kar sicer nima toliko veze s to temo ampak vseeno.
torej, jaz bi si rada dala delat potni list, ampak ne v tistem kraju, kjer sem stalno prijavljena, temveč v ljubljani. a je to možno? aja pa zanima me, kje točno je ta urad in kako dolgo je potrebno čakat.. hvala
torej, jaz bi si rada dala delat potni list, ampak ne v tistem kraju, kjer sem stalno prijavljena, temveč v ljubljani. a je to možno? aja pa zanima me, kje točno je ta urad in kako dolgo je potrebno čakat.. hvala
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
rachka_ napisal/-a:mene pa nekaj zanima, kar sicer nima toliko veze s to temo ampak vseeno.
v Ljubljani ti sicer ne priporočam, da greš delat pasuš, ker majo največje vrste drugač je pa oddelek za notranje zadeve na Tobačni 5... emm trenutno je čakalna doba tm okol 1 teden .. aja, pa pasuš (in vse ostale dokumente) lahko delaš na VSAKi Upravni enoti - torej v katerem koli kraju
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Imam vprašanje o potnem listu/osebni izkaznici pa bom kar tu vprašala
Torej, včeraj sem zvedela, da naslednji teden v četrtek letim v Veliko Britanijo, nimam pa ne veljavne osebne ne potnega lista. Za potni list je nekdo tu napisal, da je čakalna doba približno en teden. Je za osebno manj časa? Eno ali drugo bi šla delat šele jutri, prej nimam časa.
Hvala za info.
Torej, včeraj sem zvedela, da naslednji teden v četrtek letim v Veliko Britanijo, nimam pa ne veljavne osebne ne potnega lista. Za potni list je nekdo tu napisal, da je čakalna doba približno en teden. Je za osebno manj časa? Eno ali drugo bi šla delat šele jutri, prej nimam časa.
Hvala za info.
HASTA LUEGO
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
odvisno od gužve, 3 dni do 1 tedn je za osebno
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Hvala, upam, da ne bo velike gužve, ker ne bom dala delat v Lj. Sem se pa spomnila, da lahko kar tam vprašam, kaj bo prej narejeno
HASTA LUEGO
-
Lotta* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
^^v nujnih primerih naredijo hitr. Men so ukradl denarnico z osebno izkaznico, čez tri dni sm pa šla u Grčijo. Panika čist. IN so mi u treh dneh nardil potni list. So rekl da še sreč da sm osebno zgubla, da so mi potn list nardil, ker so rekl da mi osebne nebi mogl tko hitr.
Reči da je nujno, čist osebno povej, da se odpravlaš na pot in da nujno potrebuješ dokument, da ni važno ker pač tistega, ki ga lahko nardijo najhitrej.
Reči da je nujno, čist osebno povej, da se odpravlaš na pot in da nujno potrebuješ dokument, da ni važno ker pač tistega, ki ga lahko nardijo najhitrej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov