potni list in nova frizura:)

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 13. Jan. 2008 12:30

ponavadi prepoznavajo folk (če se spremeni) po očeh oz. področje okoli oči in če tako gledaš tam se res zelo malo spreminja, razen gubic :wink:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 13. Jan. 2008 22:21

Mislim, da res nima smisla paničart.. Moj brat se je čisto spremenil v obraz ko je shujšal za več kot 40 kg, pa je šel vprašat carinike, pa so rekli da ni problema..

V primeru, da pa še naprej težijo pa pokaži kakšen drugi osebni dokument, kjer je novejša slikca..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 13. Jan. 2008 23:20

ah nimajo ti kaj težit.. ti samo preglej da maš še veljaven potni list in da bo veljaven tudi ko se boš vračala ;)
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 15. Jan. 2008 4:37

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:ah nimajo ti kaj težit.. ti samo preglej da maš še veljaven potni list in da bo veljaven tudi ko se boš vračala ;)

Nekatere drzave zahtevajo, da je pasaport veljaven se 6 mesecev po vstopu v njihovo drzavo. (Taka je bila Japonska, ce se prav spomnim.)

Za Ameriko pa se mi zdi, da ne bi smela imet problemov. Jaz sem v prejsnjem pasaportu imela grozno sliko: tista crno-bela varianta je moj obraz popacila, izgledalo je, da imam podocnjake najmanj do kolen, pa kot cisto pravi kriminalec sem izgledala. Reakcija carinikov je bila pa bolj ali manj taka, da ali se niso sploh odzvali ali so pa zadrzevali smeh, da ne bi bili "zaljivi". No, carinik na letaliscu v NY se je po nekaj zadrzanih smehljajih in prisiljeno resnostjo po kaki minuti buljenja v moj pasaport in vame, pasaport in vame, ... kar zacel smejat. :unknown:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 15. Jan. 2008 11:00

Mene so pa na letališču na Djerbi ene 5 min gledal pa preučeval tisto sliko, ker na potnem listu sem bla blond, takrat pa črna. :D
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 15. Jan. 2008 11:06

Ja sej podobna situacija je zdej pri men, sam da nimam ravno crnih las, ampak pac rjave. :) No pa sej v faco sm itak ista (slika je stara tak ene 3 mesce komi, ker mam v bistvu cist nov potni list), tak da itak mi ne morjo rect da to nism js. :D Vsaj upam no da bo vse kul.

Drugac pa, Rhea, tud za Ameriko more bit potni list se pol leta veljavn, sam to itak ni panike, ker sej kot sm rekla, mam cist novga. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 15. Jan. 2008 14:06

joj ta Djerba ja meni je tam težil 15 minut sem skor popizdila
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 16. Jan. 2008 9:21

Aaaa men je tut na Djerbi tisto liko preučeval ful dolgo... Pa sem si kar podobna na njej.. :o In me je blo kar strah da bo kej narobe...
vodič je potem rekel, da to vedno gledajo ful, k ni ravno veliko belk-blondink tam... :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 16. Jan. 2008 17:59

Americani komplicirajo za vsako bedno malenkost,tko da bojs,da zrihtate preden se odpravite..Ker ne sam da vas brez problema domou poslejo, lahk vas celo nikol vec ne spustijo v ZDA.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 16. Jan. 2008 19:17

Anelise napisal/-a:Americani komplicirajo za vsako bedno malenkost,tko da bojs,da zrihtate preden se odpravite..Ker ne sam da vas brez problema domou poslejo, lahk vas celo nikol vec ne spustijo v ZDA.

Ma ja, saj so shizofrenicni, ampak ce imas urejen pasaport, kot zahtevajo, izpolnis tisti zelen in bel piltek kot se spodobi, ti ne bodo tezili. Jaz res ne morem rect, da sem imela kaksno slabo izkusnjo. V Miamiju so bili enkrat mogoce malo bolj sitni, ampak to je bilo to. Vecinoma so zelo prijazni.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 16. Jan. 2008 20:41

Rhea napisal/-a:
Anelise napisal/-a:Americani komplicirajo za vsako bedno malenkost,tko da bojs,da zrihtate preden se odpravite..Ker ne sam da vas brez problema domou poslejo, lahk vas celo nikol vec ne spustijo v ZDA.

Ma ja, saj so shizofrenicni, ampak ce imas urejen pasaport, kot zahtevajo, izpolnis tisti zelen in bel piltek kot se spodobi, ti ne bodo tezili. Jaz res ne morem rect, da sem imela kaksno slabo izkusnjo. V Miamiju so bili enkrat mogoce malo bolj sitni, ampak to je bilo to. Vecinoma so zelo prijazni.

jst se nism bla v ZDA,je pa bla moja frendica in mi je povedla,da so jo opozorili na agenciji,da more bit res vse tko ku stima,k so baje americani ful nagnjeni k temu,da (o studentih so govoril na tej agenciji) izzenejo iz ZDA res za malenkosti..kolk je na tem ne vem,vem sam,da je ta moja frendica ful v strahu,da ne bo slo kaj narobe :? k je ful zaljubljena v ameriko in ma zeljo se vsaj parkrat it tja.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 17. Jan. 2008 0:16

Anelise napisal/-a:jst se nism bla v ZDA,je pa bla moja frendica in mi je povedla,da so jo opozorili na agenciji,da more bit res vse tko ku stima,k so baje americani ful nagnjeni k temu,da (o studentih so govoril na tej agenciji) izzenejo iz ZDA res za malenkosti..kolk je na tem ne vem,vem sam,da je ta moja frendica ful v strahu,da ne bo slo kaj narobe :? k je ful zaljubljena v ameriko in ma zeljo se vsaj parkrat it tja.

Ja, ampak, ce nimas vsega tako kot stima, ti tudi v EU ne pustijo ali na Japonsko ipd...

Je res, da so tecni s tistimi prstnimi odtisi (jebela skenirajo prste vsakic, kot da bi vsakic imela drugacen prstni odtis), pa nasmehnes se v tisto kamero in to je to.

Aja, pa kot namen obiska normalno reces, da se gres turista (ali ce prestopas letalo, da pac samo prestopas letalo), ne pa da gres obiskat sorodnike ali kaj podobnega (se potem izgleda bojijo, da imas namen kar ostat :D ).
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 27. Jan. 2008 19:18

js sm mela tud na hrvaškem probleme,kr sm pač mela sliko na osbeni ko sm mela ravne lase,očale pa stara sm bla 11 let...pr 15 sm mela pa skodrane lase,pa brez očal sm bla,pa fejst sm se spremenila...in sm mogla okn odpret pol je še pa težil kr sm mela ful vlke sončne očale gor češ da se skrivam...svašta
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Jan. 2008 20:39

Ammm, pa veš, da je treba sončna očala dol dat takrat?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*spelchek*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *spelchek* » 12. Maj. 2009 15:56

Sicer, ni ravno za v to temo,ampak useeno...
a mogoče kdo ve če rabiš za Švico potni list al vela osebna izkaznica? :oops:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov