Portugalska

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Sep. 2010 19:34

eclipse. napisal/-a:Ljudje so zelo odprti in prijazni, stalno se poljubljajo.
Heh, to je pa tud men ful v spominu ostalo. Srčkano. :D

Ja nč, kmal bo treba še kej tja.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 07. Sep. 2010 12:00

Lizbona je res najlepše mesto od vseh v katerih sem bil do sedaj :) Je pa tud edino mesto, kjer je vsaj mene osebno, zelo zjbavala orientacija :lol: Mesto se mi zdi s temi griči gor dol, pa z morjem pa unimi izlivi tko čutno sestavljeno, da se lahk takoj izgubiš :lol: Drugače pa je mesto res lepo, ker imaš ogromno za videt.... Smo imeli potovanje okoli Španije in Portugalske in Lizbona je edino mesto, kjer smo bili 3 dni, ker se res splača... pa še v dobrem hostlu smo bili, v samem centru dogajanja :D Je pa Lizbona tud zlo zanimiva zaradi prevoza, ker imaš res vse kar hočeš, od mesntih avtobusov, metroja, vlaka, tramvaja, pa še letališče je malo grozljivo, ker je skoraj v samem centru mesta in zgleda zlo smešno, ko letala letijo tako nizko nad mestom :lol: Pa velik je droge.... Meni so samo na eni ulici v petih minutah, kar štirikrat ponudili, če kupim kokain :roll: Je pa promet v Lizboni zelo čuden.... in predvsem ljudje, ki skačejo kot kure čez rdeče luči in potem ustavljajo avtomobili, ki imajo zeleno luč :lol:
Live your life

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov