Portugalska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Heh, to je pa tud men ful v spominu ostalo. Srčkano.eclipse. napisal/-a:Ljudje so zelo odprti in prijazni, stalno se poljubljajo.
Ja nč, kmal bo treba še kej tja.
-
Izgubljen - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Lizbona je res najlepše mesto od vseh v katerih sem bil do sedaj Je pa tud edino mesto, kjer je vsaj mene osebno, zelo zjbavala orientacija Mesto se mi zdi s temi griči gor dol, pa z morjem pa unimi izlivi tko čutno sestavljeno, da se lahk takoj izgubiš Drugače pa je mesto res lepo, ker imaš ogromno za videt.... Smo imeli potovanje okoli Španije in Portugalske in Lizbona je edino mesto, kjer smo bili 3 dni, ker se res splača... pa še v dobrem hostlu smo bili, v samem centru dogajanja Je pa Lizbona tud zlo zanimiva zaradi prevoza, ker imaš res vse kar hočeš, od mesntih avtobusov, metroja, vlaka, tramvaja, pa še letališče je malo grozljivo, ker je skoraj v samem centru mesta in zgleda zlo smešno, ko letala letijo tako nizko nad mestom Pa velik je droge.... Meni so samo na eni ulici v petih minutah, kar štirikrat ponudili, če kupim kokain Je pa promet v Lizboni zelo čuden.... in predvsem ljudje, ki skačejo kot kure čez rdeče luči in potem ustavljajo avtomobili, ki imajo zeleno luč
Live your life
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov