POREČ
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Black Kitty
Poreč je svetovn
Mi smo 8 let hodil dol v Zeleno laguno.
Dol maš Bayblos, kjer se med sezono vsak dan dogaja, najboljši dj-i vrtijo, folka ogromno, ambijent super zrihtan - še za najbolj zahtevne.. Zraven Bayblosa je še ski-lift, če imaš kako željo.
Poleg tega Plava Laguna na 14 dni organizira igre, kjer se potegujejo posamezne ekipe, ki prestavljajo državo. Ob polnoči pa je fuuul lep ognjemet (takšnega še nisem videla v Sloveniji)
Folk je prijazen, nikol nisem imela nobenih problemov, hrvati so ful prjazni + vse kar je napisala *Lally* pred mano.
Tako, da letos ga greva mal žurat dol, glavne počitnice pa bodo drugje.
Dol maš Bayblos, kjer se med sezono vsak dan dogaja, najboljši dj-i vrtijo, folka ogromno, ambijent super zrihtan - še za najbolj zahtevne.. Zraven Bayblosa je še ski-lift, če imaš kako željo.
Poleg tega Plava Laguna na 14 dni organizira igre, kjer se potegujejo posamezne ekipe, ki prestavljajo državo. Ob polnoči pa je fuuul lep ognjemet (takšnega še nisem videla v Sloveniji)
Folk je prijazen, nikol nisem imela nobenih problemov, hrvati so ful prjazni + vse kar je napisala *Lally* pred mano.
-
babe - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
Jaz sem bila v Poreču 4 leta zapovrstjo. In sicer v naselju Brulo, ki je mal ven iz centra v Hotelih Valamar: 3 x v Rubinu in 1x v Diamantu. Super, ni za prehvalt. Maš sprehajalno pot skoz do Poreča, lohk greš peš ali z vlakcem. Maš ful lokalčkov v mestu, za tale Byblos sem pa pred kratkim zvedla, ali kdo ve kje je točna lokacija v Zeleni laguni? Vem vse kje so hoteli v zeleni laguni, za Byblos pa ne vem točn kje je, mam pa namen tja it.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Black Kitty napisal/-a:Poreč je svetovn
Misliš Byblos? No, ta diskač je res zakon ja... Me pa zanima, kolikšna je spodnja meja starosti, da te spustijo not? Baje, da je nad 20, sam nisem ziher. Tako sem slišala... Koliko resnice je v tem?
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
byblos je pri hotelu Galeb(vsaj pomojem da se mu tako reče)..prvi hotel če greš peš iz plave lagune v zeleno..no ubistvu je ene 100m stran od tega hotela..sam ne moreš zgrešit ker je ob cesti pa veliko parkirišče imajo
kako je pa kaj z diskom pa ne wem, ker lani vsakič ko sem šla ponoči mem je bil zaprt čeprav naj bi se ob 22. odprl
kako je pa kaj z diskom pa ne wem, ker lani vsakič ko sem šla ponoči mem je bil zaprt čeprav naj bi se ob 22. odprl
- Black Kitty
OrangeLady napisal/-a: ker lani vsakič ko sem šla ponoči mem je bil zaprt čeprav naj bi se ob 22. odprl
Ja a si šla septembra to?
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Black Kitty napisal/-a:OrangeLady napisal/-a: ker lani vsakič ko sem šla ponoči mem je bil zaprt čeprav naj bi se ob 22. odprl
Ja a si šla septembra to?
ne, na začetku julija..čeprov napovedniki pa so bli obešeni za cel teden, ampak ponowadi sem šla mimo okol 23-24h pa ni bilo vidt da je odprto
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
js sm bla pred leti v zeleni laguni in je blo kar fajn, glede na to da smo bli s familijo
leto spa smo bli v fkk kampu, pa je blo zlo zanimivo morm rect plaža sicer ni najboljša, ampak ok...
je pa fajn na kartingu, tko da priporocam
leto spa smo bli v fkk kampu, pa je blo zlo zanimivo morm rect plaža sicer ni najboljša, ampak ok...
je pa fajn na kartingu, tko da priporocam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov