Poletne počitnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
.pikaaa. napisal/-a:hei. zanima me če je bila že katera izmed vas s kolonijo kot vzgojiteljica? ( Punat, otok Krk) Jaz grem letos prvič, upam da bom zdržala.
Jaz hodim kot vzgojiteljica v kolonijo. Letos grem že 5ič v poletno (3x sem bila tudi v zimski). Prvo svojo kolonijo kot vzgojiteljica (kot otrok nisem nikoli bila) sem doživela prav v Punatu na Krku. Zdržala boš... Ni pardona. Prvi dan jih postavi na realna tla (ti si vzgojiteljica, postavi pravila). Upoštevaj nasvete izkušenejših vzgojiteljev, samo dobro ti želijo. Bodi dosledna in se drži pravil, ki jih boš postavila (to našemu pedagoškemu predlani ni uspelo!). Zvečer, ko bodo pa tvoji otroci veselo spali, pa tudi ti uživaj! Seveda, z dovoljenjem pedagoške (ga). Za kakšen dobro namerni nasvet, pa mi napiši ZS. Bi tukaj preveč napisala
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Yammamai - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
Preko agencije sem gledala ugodni ponudbi za Švico in Nemčijo (ločeno, ne oboje naenkrat) in ker tam še nisem bila, v Nemčiji sicer ja, ne pa na zahodu, bi želela iti tja. Če je kera že bila tam, naj mi piše, da vem kaj se splača iti ogledat (proti doplačilu). ![wink :wink:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/wink.gif)
![wink :wink:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/wink.gif)
Zadnjič spremenil Yammamai, dne 07. Sep. 2009 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Ne vem, koliko bo to v pomoč, jz vem samo za tole:
povprašaj na Zvezi prijateljev in mladine Slovenije, če se ne motim zdej v tem času (mogoče septembra) delajo "nabor" za kandidate za naslednje poletje (konktretno Pacug), imajo pa sicer dosti širšo ponudbo.
povprašaj na Zvezi prijateljev in mladine Slovenije, če se ne motim zdej v tem času (mogoče septembra) delajo "nabor" za kandidate za naslednje poletje (konktretno Pacug), imajo pa sicer dosti širšo ponudbo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
najlažje pa tko rpideš da se oglasiš v svoji Oš in ti tam pomagajo.Kolegice in sošolke, ki so hodile v Pacug takole, so vse prišle prek naše oš.sicer ne vse ki so se prijavile vsako leto, ampak so gledali da bo enkako tako, da gredo letos ene, drugo leto pa druge ki še niso bile.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Libido. napisal/-a:small_star, kako si prišla do tega da delaš kot vzgojiteljica v kolonijah? mene tudi to ful mika
V Velenju moraš biti aktiven pri Zvezi prijateljev mladine. Hodiš na sestanke, razna izobraževanja, delavnice... Pa greš z lahkoto v kolonijo. Sicer, ko jim primanjkuje vzgojiteljev (v naši izmeni jih ne), vzamejo s sabo tudi kar tako. Samo eden iz zveze te mora priporočit. V Žalcu je bil pred 5 leti razpis za vzgojitelje. Ne vem pa, kako imajo v Mariboru za zvezi urejeno. Tam je pa več izmen.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov