Znašla sem se v posebni situaciji, in sicer:
Stara sem 20let, prepisala sem se na drug fax in sem do oktobra FREJ (brez učenja in posebnih obveznosti, le študentsko delo), medtem ko bo moj fant pridno skoraj celo poletje v knjigah. Komaj čakava 2 tedna skupnih počitnic v začetku julija, več si zagotovo ne bo mogel privoščiti, če in ker hoče zdelat letnik..
Stvar je v tem, da sama želim res čimbolje izkoristiti skoraj 2meseca poletja (cel junij nameravam delat).. Mogoče ima katera/kdo kakšne dobre predloge, kaj bi lahko počela?? Saj bom šla na morje za kak teden, ampak to je pa zaenkrat tudi vse.. Večina kolegov bo poletje preštudirala, če pa grejo že kam, planirajo isti termin kot midva s fantom..Z veseljem bi šla delat mogoče v kako kolonijo (kot vzgojiteljica ipd.), se udeležila kakega poletnega kampa (pred leti sem bila na tečaju izdelovanja različnih izdelkov...), morda kakih delavnic...
Torej, iščem zanimive predloge (po možnosti uresničljive, morda dodate spletno stran?...), kaj lahko počneš sam (brez partnerja) čez poletje, kam lahko odpotuješ (lahko tudi z avtom, imam svojega) ipd...
Hvala, se veselim vaše pomoči

Pozdravček**