pokopališče školjk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
o hudooo je tole. kolk školk pa take lepe sploh nism vedla, da mamo to u Sloveniji. Jz bom tut šla pa si uzela ene 3, glih tolk , da mam Sam bogve kdaj. Pa po moje tut ni prepovedano si kako školjko uzet, kr jih po moje nonstop napljavlja.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Kali_88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2006
- Kraj: Mozirje
Mi smo bli s šolo(naravoslovni tabor)enkrat tam...pa smo ful školjk nabral-nam niso nč rekl, da ne smemo. So pa večinoma sam une tatanke dolge školjke.
Drgač pa ni tam tk lepo, k vam mogoč na fotkah zgleda Blizu je pristanišče al kaj, precej umazano zgleda...te školjke pa baje odmirajo glih zarad svinjarije pol jih pa nek tok naplavlja tja-ne spomnem se točn, k je to že 2leti nazaj blo
Drgač pa ni tam tk lepo, k vam mogoč na fotkah zgleda Blizu je pristanišče al kaj, precej umazano zgleda...te školjke pa baje odmirajo glih zarad svinjarije pol jih pa nek tok naplavlja tja-ne spomnem se točn, k je to že 2leti nazaj blo
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Tiavanna napisal/-a:Dagi, a si že bla tam? Kako prideš do tja? A je kej označeno?
ja sm bla tam... žal... sm bla na fertik razočarana nad tem koko bedni znamo bit ko je treba kej tacga zaščitit... Ena mejhna tabla da je park tam, to je pa vse... Drugač pa vse zanemarjeo, umazano... katastrofa... Pa kako bi laho to lepo uredil. Recimo v TNP-ju še prdnt ne smeš preveč naglas... tlele pa tko vse propada. Res žalostno.
Always look on the bright side of life!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov