Počitnice

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 29. Jun. 2008 17:57

Oh kok je enim fajn...eni pač moramo delat ne glede na letni čas...in tistih težko prigaranih 14 dni skupaj k si jih uzamem poleti - ne delam NIČ drugega kot da se izležavam en teden doma, en teden ob bazenu 5* hotela nekje na mediteranu...Ah ja...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jun. 2008 22:01

ee..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 30. Jun. 2008 9:50

jst pa delam do sredine septembra, pa tko d vikende ceel delam, med tedna pa ene dva dni frej. mogoče si bom vmes še kšn tedn vzela, počitnce bodo pa pol po 15. septembru, po vsej verjetnosti praga. na morje me ne vleče sploh.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jun. 2008 11:50

no, jst delam v eni firmi preko študenca, tko da bom delala tud čez poletje večinoma vse delovne dni.Zdejle pred morjem pa verjetno še vikende, da nadoknadim za tistih 14 dni, ko me ne bo. :)
Drugače sem delala skos vsako poletje in mi ni panike.spomnim se enga poletja ko nisem delala, dragi je delala in se mi je kr trgal ker nism mela kej za počet.
Drugače pa grem konc mesca za deset dni na Hvar, potem verjetno ko pridem iz Hvara pa za kake dva-tri dni še na Krk kampirat.Pol je pa že konc dopusta :D
No pa valda po dopustu bova zihr še kej skočila ali do slovenske obale ali do Krka še mal riti namočt.pa s kolegi se neki pogovarjamo da bi tud šli, sam to je še vse v zraku.Enkrat vmes sva planirala še uletet do Zagreba do živalskega vrta pa do gardalenda.Avgusta, ko pričakujemo kšno kaplo več pa v Bovec in na rafting, kenjoning in svega kar nam pade na pamet, z družbo.sam mormo počakat višji vodostaj, če en ni tok zanimivo.
Septembra pa z družbo po vsej verjetnosti na velko planino za podaljšan vikend :P
drugače pa kaj..Delal bom, to sem že povedala, potem bom vsojo rit namakala v domačem bazenu, lovila barvo pred bajto, šla na kakšen izletek, na kakšno žurkico, na kakšen festivalček...
Tko no, nothing spešl.Bomo vidl sproti kam nas bo odneslo :D
Se pa držim tega, da čas čimbolj izkoristim in čimveč vidim.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 30. Jun. 2008 11:54

Jest pa tkole, zdele še izpite, pol pa za en mesec delat imel bomo 2 poroki, tko da bo žur, pol pa končn na morje. Moj najlepši morje do zdej z mojim dragijem., pol pa spet mal delat konec avgusta bodo pa sept izpiti pa tja do sred septembra, pol pa delat... sem absolvetka zdej, tko d bom drugo leto delala pa se učila. :P :P :P
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Jun. 2008 12:02

jest nima kej posebnega v planu...
delam itak že skoz,čimveč se bom hodila kopat,malo bom kolesarila,mogoče mi uspe za kake tri dni skočit na morje.kšn žur bo sigurno vmes...pa diplomo bi mogla čimveč pisat,sam sej veste kako je s tem.mogoče bova s fantom kej šla v hribe
to je to
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 30. Jun. 2008 13:53

hm, js bom malo kolesarila, šla kdaj teč (bolj poredkoma), malo na morje konec tedna. Upam pa na kakšen job prek študentskega čim prej, vendar sem kasneje spraševala.. tko da bo prišel v poštev verjetno samo avgust in september.

no, če bo dost denarja, greva s frendico na morje. To bi blo zakon :D
Žurov bo pa pomoje bolj malo.. to verjetno, mogoče upam naslednje oz še to leto :D:D
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 30. Jun. 2008 14:24

Zdj se učim k mam izpite. Po končanih izpitih mam par dni frej. Vrjetn bom izkoristla za lenarjenje, mogoč bom šla na kak bazenček se mal razvajat, kolesart, mal si bom vzela čas za frendice, vrjetn bom šla kj žurat (itak se zdj fuuul dogaja)... Potem delam do konc mesca. Takrat bo bl kriza s časom, ker bom vrjetn cele dneve delala. V začetku avgusta grem z lubijem za en tedn na morje, potem bom še mal žurala (mam b-day)... Konc avgusta mam pa spet izpite. Tko da to bo to.

Vmes si bom kak vikend vzela frej, pa pičila na morje (vrjetn Novigrad) al pa bazen, al bom šla pa domov in počela 'nič'. :D
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 30. Jun. 2008 14:31

PiLLca napisal/-a:
srčica, kaj resno obstaja knjiga kako si porpavimo svoj avto? :lol:
ja bom šla tudi malo v knjižnio...

aham... obstaja, samo toto si je ata kupil že pred leti... in so pač osnovne stvari not napisane... menjava svečk, olja, filtrov... pač takšne lahke stvari, ki jih lahko tudi amater naredi.... če pa drugo ne, pa če kdaj pelam avto k avtomehaniku bom vsaj vedla o kakšnem antifrisu in podobne stvari on meni laple :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
picur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2006
Kraj: lendava

Neprebrana objavaNapisal/-a picur » 17. Jul. 2008 21:48

Živjo! Jaz bi pa prosila za kake ideje ali nasvete! S kolegico sve uspešno naredile maturo in sve se odločile, da greve za kaki vikend kempirat nekam na morje. Zanima me, če ima že katera od vas podobne izkušnje in če nama lahko svetuje kam iti in kako!:)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 18. Jul. 2008 8:10

^ podforum Potovanja! :wink:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov