Počitnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Oh kok je enim fajn...eni pač moramo delat ne glede na letni čas...in tistih težko prigaranih 14 dni skupaj k si jih uzamem poleti - ne delam NIČ drugega kot da se izležavam en teden doma, en teden ob bazenu 5* hotela nekje na mediteranu...Ah ja...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no, jst delam v eni firmi preko študenca, tko da bom delala tud čez poletje večinoma vse delovne dni.Zdejle pred morjem pa verjetno še vikende, da nadoknadim za tistih 14 dni, ko me ne bo.
Drugače sem delala skos vsako poletje in mi ni panike.spomnim se enga poletja ko nisem delala, dragi je delala in se mi je kr trgal ker nism mela kej za počet.
Drugače pa grem konc mesca za deset dni na Hvar, potem verjetno ko pridem iz Hvara pa za kake dva-tri dni še na Krk kampirat.Pol je pa že konc dopusta
No pa valda po dopustu bova zihr še kej skočila ali do slovenske obale ali do Krka še mal riti namočt.pa s kolegi se neki pogovarjamo da bi tud šli, sam to je še vse v zraku.Enkrat vmes sva planirala še uletet do Zagreba do živalskega vrta pa do gardalenda.Avgusta, ko pričakujemo kšno kaplo več pa v Bovec in na rafting, kenjoning in svega kar nam pade na pamet, z družbo.sam mormo počakat višji vodostaj, če en ni tok zanimivo.
Septembra pa z družbo po vsej verjetnosti na velko planino za podaljšan vikend
drugače pa kaj..Delal bom, to sem že povedala, potem bom vsojo rit namakala v domačem bazenu, lovila barvo pred bajto, šla na kakšen izletek, na kakšno žurkico, na kakšen festivalček...
Tko no, nothing spešl.Bomo vidl sproti kam nas bo odneslo
Se pa držim tega, da čas čimbolj izkoristim in čimveč vidim.
Drugače sem delala skos vsako poletje in mi ni panike.spomnim se enga poletja ko nisem delala, dragi je delala in se mi je kr trgal ker nism mela kej za počet.
Drugače pa grem konc mesca za deset dni na Hvar, potem verjetno ko pridem iz Hvara pa za kake dva-tri dni še na Krk kampirat.Pol je pa že konc dopusta
No pa valda po dopustu bova zihr še kej skočila ali do slovenske obale ali do Krka še mal riti namočt.pa s kolegi se neki pogovarjamo da bi tud šli, sam to je še vse v zraku.Enkrat vmes sva planirala še uletet do Zagreba do živalskega vrta pa do gardalenda.Avgusta, ko pričakujemo kšno kaplo več pa v Bovec in na rafting, kenjoning in svega kar nam pade na pamet, z družbo.sam mormo počakat višji vodostaj, če en ni tok zanimivo.
Septembra pa z družbo po vsej verjetnosti na velko planino za podaljšan vikend
drugače pa kaj..Delal bom, to sem že povedala, potem bom vsojo rit namakala v domačem bazenu, lovila barvo pred bajto, šla na kakšen izletek, na kakšno žurkico, na kakšen festivalček...
Tko no, nothing spešl.Bomo vidl sproti kam nas bo odneslo
Se pa držim tega, da čas čimbolj izkoristim in čimveč vidim.
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Jest pa tkole, zdele še izpite, pol pa za en mesec delat imel bomo 2 poroki, tko da bo žur, pol pa končn na morje. Moj najlepši morje do zdej z mojim dragijem., pol pa spet mal delat konec avgusta bodo pa sept izpiti pa tja do sred septembra, pol pa delat... sem absolvetka zdej, tko d bom drugo leto delala pa se učila.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest nima kej posebnega v planu...
delam itak že skoz,čimveč se bom hodila kopat,malo bom kolesarila,mogoče mi uspe za kake tri dni skočit na morje.kšn žur bo sigurno vmes...pa diplomo bi mogla čimveč pisat,sam sej veste kako je s tem.mogoče bova s fantom kej šla v hribe
to je to
delam itak že skoz,čimveč se bom hodila kopat,malo bom kolesarila,mogoče mi uspe za kake tri dni skočit na morje.kšn žur bo sigurno vmes...pa diplomo bi mogla čimveč pisat,sam sej veste kako je s tem.mogoče bova s fantom kej šla v hribe
to je to
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
hm, js bom malo kolesarila, šla kdaj teč (bolj poredkoma), malo na morje konec tedna. Upam pa na kakšen job prek študentskega čim prej, vendar sem kasneje spraševala.. tko da bo prišel v poštev verjetno samo avgust in september.
no, če bo dost denarja, greva s frendico na morje. To bi blo zakon
Žurov bo pa pomoje bolj malo.. to verjetno, mogoče upam naslednje oz še to leto :D
no, če bo dost denarja, greva s frendico na morje. To bi blo zakon
Žurov bo pa pomoje bolj malo.. to verjetno, mogoče upam naslednje oz še to leto :D
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Zdj se učim k mam izpite. Po končanih izpitih mam par dni frej. Vrjetn bom izkoristla za lenarjenje, mogoč bom šla na kak bazenček se mal razvajat, kolesart, mal si bom vzela čas za frendice, vrjetn bom šla kj žurat (itak se zdj fuuul dogaja)... Potem delam do konc mesca. Takrat bo bl kriza s časom, ker bom vrjetn cele dneve delala. V začetku avgusta grem z lubijem za en tedn na morje, potem bom še mal žurala (mam b-day)... Konc avgusta mam pa spet izpite. Tko da to bo to.
Vmes si bom kak vikend vzela frej, pa pičila na morje (vrjetn Novigrad) al pa bazen, al bom šla pa domov in počela 'nič'.
Vmes si bom kak vikend vzela frej, pa pičila na morje (vrjetn Novigrad) al pa bazen, al bom šla pa domov in počela 'nič'.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
PiLLca napisal/-a:
srčica, kaj resno obstaja knjiga kako si porpavimo svoj avto?
ja bom šla tudi malo v knjižnio...
aham... obstaja, samo toto si je ata kupil že pred leti... in so pač osnovne stvari not napisane... menjava svečk, olja, filtrov... pač takšne lahke stvari, ki jih lahko tudi amater naredi.... če pa drugo ne, pa če kdaj pelam avto k avtomehaniku bom vsaj vedla o kakšnem antifrisu in podobne stvari on meni laple
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
picur - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
- Kraj: lendava
Živjo! Jaz bi pa prosila za kake ideje ali nasvete! S kolegico sve uspešno naredile maturo in sve se odločile, da greve za kaki vikend kempirat nekam na morje. Zanima me, če ima že katera od vas podobne izkušnje in če nama lahko svetuje kam iti in kako!:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov