poletje06 napisal/-a:nš kuža je bil star 6 mescev ko je biu lani prvič na morju na hrvaškem..in ga je zdelala vročina, potem se ni mogel prilagodit na novo okolje, ni mogel spat v apartmaju, ker je bilo to zanj novo okolje, problemi so bli na plaži, ker nikjer ni blo nobenega samotnega kotička, ampak je blo use nabito s folkom(in vsi ljudje tudi ne marajo živali), zdelala ga je vožnja ke in nazaj..
moj kuza je pa zdej star 6 mescev, in ker je navajen potovanj sem in tja, spanja drugje, ljudi vseh oblih in velikosti, gruc ljudi in otrok, spanja v hrupu...sem sigurna da mu na morju ne bi bil noben problem. to je pac na vas, da bi ga prej navadli..js ga povsod s sabo jemljem, seli se pa ce ne druga na 14 dni, ko grem domov za vikend...vcasih grem k fantu cez vikend prespat, pa gre pac zravn, pa vcasih grem se kam drugam...na kake vikend tripe in za novo leto itd. je pa skos zraven, in je navajen res kjerkol spat...
nemors pa pricakovat da ce ste ga prvic nekam na tuje peljali mu bo kr fajn..to bi lahka prej razmisljali. no za vrocino verjamem, ampak glede novega okolja, se pa to pac tako resi da bi ga ze od malega mal s sabo jemali, pa bi biu navajen...
drugac pa bova midva s fantom letos peljala psa zraven, pa je velik pes (velikosti labradorca - ZP), sli bomo pa malo dlje, z avtom (najbrz kaka Korzika) in sm sigurna da ne bo problemov in da bo mali uzivau 100 na uro.

res je pravi mali popotnik, in ful hitr se prilagodi na vsako situacijo

(sj se more, k sem tabornica, in bo tut na taborjenja in na vvse bivake v gozd prespat z mano sou

). tako da js sm se za svojga kuzka res pripravljena ful prilagajat, samo da je lahko z mano in da je tudi njemu lepo (ker nama je pac najlepse ce sma skupaj

)