Pariz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
laram napisal/-a:42.000 sit še v tolarčkih , pa doplačava še zraven za dvoposteljno, ker so drugače troposteljne sobe (ni nama ravno do tega, da bi kdo bil z nama v sobi ).
Koliko pa vidva plačata (če lahko vprašam)?
To greta v bistvu prek faksa a ne, aprila? Plača se lahko na tri obroke, pa doplačila so za dvoposteljno sobo pa zajtrk, skratka ful poceni, to sma midva tud misla it, ampak ker zdej ful mal delam, pa oba sma brez dinarčkov nažalost ne pride v poštev, čeprav je dost poceni Ful mi je žal, bo že.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
psenica napisal/-a:laram napisal/-a:^^ Ja, itak preko faksa. :
a te lahko vprašam preko katerega faksa to? ta možnost obstaja pri vseh/večih faksih?
Hm, jaz vem samo za EPF (mb), da zdaj imajo to ponudbo. Za druge fakse pa res nebi vedela ...
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Ja laram fuuuul škoda, sem ful žalostna ker ne morem it. Lih danes sem bla na faksu in spet vidla tisto ponudbo, sem kr začela spet računat če bi mi mogoče znesl, sam itak ni nič več prostih mest No lepo pozdravi Paris v mojem imenu Drugič ga bom pa jst v tvojem - ker resnično morem it. Pa tud drugače sama Francija me ful "privlači" jezik, znamenitosti, moda, ljudje... vse!
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Ja, pa res škoda.
Saj midva sva tudi najprej samo "občudovala" ponudbo, ker je res precej poceni, za 8 dni. Potem pa sva začela malo razmišljati ... hej, kaj pa če bi šla? In potem kar več nemoreš nehati misliti na Pariz .
Ja, obljubim, da bom pozdravila.
Saj midva sva tudi najprej samo "občudovala" ponudbo, ker je res precej poceni, za 8 dni. Potem pa sva začela malo razmišljati ... hej, kaj pa če bi šla? In potem kar več nemoreš nehati misliti na Pariz .
Ja, obljubim, da bom pozdravila.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
http://www.wetteronline.de/Frankreich/Paris.htm
lahko recimo tukaj pogledaš.. mislim, da majo kr točno napoved
lahko recimo tukaj pogledaš.. mislim, da majo kr točno napoved
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Še dva dni pa gremo Sam je res neki slabo vreme napovedano Pol pa sploh ne veš kaj bi sabo vzel za oblečt, kaj me to jezi. Ampak ni kej, vidla pa bom končno Pariz in njegove lepote, pa seveda moj predragi Disneyland
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov