Pariz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Če si stara manj kot 26 let, je vse zastonj, razn vstopnina za Eiffela je 9 evrov. Vsi ostali muzeji/grobnice, tudi Slavolok zmage itd je za Evropejce mlajše od 26 let zastonj; edino v ene 2h muzejih je treba doplačat ogled nekih posebnih razstav (če želiš) - npr. v Versaillesu je bila neka predstava o Ludviku XIV, ki bi jo bilo treba doplačat slabih 10evrov, pa si je pač nismo ogledal .
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ si že pogledala na www.hostelworld.com ?
Jz vem sam za to stran, žal pa nobenega ne poznam.
Jz vem sam za to stran, žal pa nobenega ne poznam.
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
meni je pa žal, da nisem bila na vrhu Eifflovega stolpa. slabo vreme + neskoončna vrsta sta nas odvrnili od tega, zdaj mi je pa malo žal. ampak vem, da enkrat bom gotovo stala na vrhu.
sem bila tkart malo premlada, da bi se spomnila potovanja, se pa spomnim Louvra in njegove ogromnosti
zadnjič me je sestrična vprašala, če se res z vsakega okna v Parizu vidi Eifflov stolp okej, to ravno ne, je pa Pariz vsekakormesto vredno ogleda. že zaradi tega statusa ki ga kot sanjsko mesto ima.
sem bila tkart malo premlada, da bi se spomnila potovanja, se pa spomnim Louvra in njegove ogromnosti
zadnjič me je sestrična vprašala, če se res z vsakega okna v Parizu vidi Eifflov stolp okej, to ravno ne, je pa Pariz vsekakormesto vredno ogleda. že zaradi tega statusa ki ga kot sanjsko mesto ima.
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Črnomelj
Ja sm pa bla v Parizu v prvem letniku. Vodič je bil kr neki, sploh je bil bolj zgubljen ko mi xD Plačat bi nam mogli 10 eur večerjo kao v sklopu potovanja, pelau nas je pa v tako restavrAcijo (druge ni našu), da je bla ena mala mini bikini pica 8 eur xD To je blo pa res najhujš :S Tm vsi zrihtani v neki fancy restavraciji, mi pa ko kmeti, froci upalili notr xD jao jao.
Nism dobla glih nekega občutka za to mesto, vrjetno kr smo skos zamujali pa sam leteli smo čez tista Pariz, kr itak un ni znau km bi nas pelau
Razmišljam, da bi šla še enkrat pa tokrat v lastni režiji in bi blo pomoje dost boljš
Nism dobla glih nekega občutka za to mesto, vrjetno kr smo skos zamujali pa sam leteli smo čez tista Pariz, kr itak un ni znau km bi nas pelau
Razmišljam, da bi šla še enkrat pa tokrat v lastni režiji in bi blo pomoje dost boljš
-
kinderBUENOblack.^^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2010
Grem letos poleti sz avtodomom do Pariza : )
Očeta že od lanskega leta prepričujem in zdaj mi je končo uspelo
Očeta že od lanskega leta prepričujem in zdaj mi je končo uspelo
-
mrs.lucy - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
vem da se je že dosti govorilo o letih... ampak vseeno s prijateljico greva med poletnimi za 14 dni v francijo... s katero agencijo bi bilo najugosneje leteti in sicer ne iz benetk, ker sva iz štajerske tako da bi blo boljše iz graza, lj, mogoče dunaja... adria nama je pa malo draga
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ http://www.flyniki.com sem sam na hitr pogledala za nekje sredi julija, pride pod 100€ (Graz-Pariz, povratna). Bi pa rekla, da zihr kje obstaja še za manj €.
Sicer bi pa s tem vprašanjem lahko šla v Nujno potrebujem, v tem podforumu. Ja, itak da navijam za to, da se razživi ta tema.
Sicer bi pa s tem vprašanjem lahko šla v Nujno potrebujem, v tem podforumu. Ja, itak da navijam za to, da se razživi ta tema.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ko najdeš kej pametnega, pa pridi poročat.
Tko, za info, da vidmo kakšne so kej cene še.
Tko, za info, da vidmo kakšne so kej cene še.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov