Pariz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A se sam men airfrance ne zdi poceni? Vsakič ko probam kak datum pride okol 450 evrov za 2 osebi. Men je to ogromno za povratni let.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kolkr je men jasno, so zgleda leti samo na določene datume znižani..*mala* napisal/-a:A se sam men airfrance ne zdi poceni? Vsakič ko probam kak datum pride okol 450 evrov za 2 osebi. Men je to ogromno za povratni let.
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
Sem bla v Parizu,je blo res ql
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Pariz je ful lepo mesto. Mi smo imeli malo nesreče, saj je ravno prvi dan, ko smo si šli ogledat eifflov stolp deževalo in blo malo megleno, ampak je bilo vseeno super. =) navdušena nad arhitekturo pa še palačinke tam so zakon
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Majhen nasvet, v barih in restavracijah vedno preglej račun in dobro preštej denar, mene so na vsakem koraku probali ogoljufat. V enem dnevu na treh mestih, takoj ko so videli da sem turist. Mogoče imam slučajno tako izkušnjo, ampak česa takega nisem še nikjer doživela, pa dosti potujem.
Majhen nasvet, v barih in restavracijah vedno preglej račun in dobro preštej denar, mene so na vsakem koraku probali ogoljufat. V enem dnevu na treh mestih, takoj ko so videli da sem turist. Mogoče imam slučajno tako izkušnjo, ampak česa takega nisem še nikjer doživela, pa dosti potujem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov