Pariz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz sem ga videla enkrat s fantom in enkrat brez, pa je obakrat čaroben.
-
Gregorius - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2005
- Kraj: Somewhere over the rainbow
jemina napisal/-a:Jz grem pa v Pariz šele ko bom zaljubljene, ker ga hočem doživet na ta način, če ga že vsi tko opisujejo
jaz sem bil 2x tam...pa ne morem rečt, da je tko romantičen...to pač izvira iz preteklosti....
sicer pa če verjameš je lahko vsako mesto romantično...oz. si ga moraš narest
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
- morissette
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2007
živjo,
kmalu se odpravljam v pariz, in imam eno mičkeno vprašanje za vse, ki ste že bili tam. Kako je s pitno vodo? Je voda v hotelih/hostelih vredu in jo lahko piješ? Ali je bolje kupit ustekleničeno? Nočem namreč imet kakih takih komplikacij.
Hvala za odgovor.
kmalu se odpravljam v pariz, in imam eno mičkeno vprašanje za vse, ki ste že bili tam. Kako je s pitno vodo? Je voda v hotelih/hostelih vredu in jo lahko piješ? Ali je bolje kupit ustekleničeno? Nočem namreč imet kakih takih komplikacij.
Hvala za odgovor.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
sm bla 2x tm, in mi je blo precej všečno. ajflov stolp mi je biu pa še najbolj zanimiv in mela sm srečo, da je takrt sijalo sončece. kar se vode tiče, iz pipe v hotelih nismo pili, smo jo rajši kupili, da ne bi prišlo do česar kar nismo želeli
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem bila glede Pariza močno razočarana. Tja smo se odpravili na maturantski izlet in smo imeli res preveč preveč natrpan urnik, tako da nismo mogli nič uživat, ampak le hodit po ogledih..
Naslednjič bom gotovo odšla vsaj za 2 tedna in si vzela čas tako za oglede kot tudi za sprostitev..
Naslednjič bom gotovo odšla vsaj za 2 tedna in si vzela čas tako za oglede kot tudi za sprostitev..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Parižani jo tudi sami raje kupujejo. Vsaj po mojih izkušnjah.*ka!a* napisal/-a:sm bla 2x tm, in mi je blo precej všečno. ajflov stolp mi je biu pa še najbolj zanimiv in mela sm srečo, da je takrt sijalo sončece. kar se vode tiče, iz pipe v hotelih nismo pili, smo jo rajši kupili, da ne bi prišlo do česar kar nismo želeli
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
ANGELgirl napisal/-a:Jaz sem bila glede Pariza močno razočarana. Tja smo se odpravili na maturantski izlet in smo imeli res preveč preveč natrpan urnik, tako da nismo mogli nič uživat, ampak le hodit po ogledih..
jst sm bla tud mal razočarana nad parizom. najbrž sm preveč prčakvala.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jaz grem čez 1 mesec tja, živela bom pa na Montmartru. Pa me zanima kko je s prevozom od letališča do tja (Orly, Charles de Gaulle). Pa kko ste vi šli, jst bi zarad udobja najraj šla z Adrio, ampak iz Benetk so noro super cene. Samo jst bom pač prvič sama letela in se ful ne znajdm na letališčih, pa bi najraj d lahko clo koga prašam in razumm.
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Ja sem bila tud jaz v parizu..pa sem bila raočarana...morda sem res pričakovala nevem kaj...sam ljudje mi niso pri srcu..samo mesto pa tud niso neka nebesa...sem videla že tud lepša mesta. ok slabe izkušnje so nardile svoje...sicer sem rekla, da pa enkrat bi še šla tja...sm da bi res imela organizirani čist vse, čist vsak ogled...morda bi takrat bilo kaj bolje kot v lastni režiji..
prvi obisk me ni navušil
prvi obisk me ni navušil
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
jah za prvič valda ni dobro it v lastni režiji...mi že zdaj, ko smo šli z agencijo pa so nas pustili recimo eno uro frej smo mel srečo, da smo se z dvema spoznali v skupini, ki sta bli že petkrat prej in smo skos z njima hodil, da smo sploh kaj vidli, ker drugače se ne moraš 100 metrov oddaljit, ker se en dva tri lahko zgubiš.
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
jaz že odštevam dneve do Pariza... še 18 jih je prvič sem bila s šolo in je blo fenomenalno, sedaj greva s fantom v lastni organizaciji in pričakujem da bo še 10x boljše, predvsem zaradi tega ker smo bili takrat pozimi.
vsem ki greste svetujem avijon iz Benetk (Ryanair), ker je res poceni, povratna karta za enega je 43€ + vlak v obe smeri 30€.
vsem ki greste svetujem avijon iz Benetk (Ryanair), ker je res poceni, povratna karta za enega je 43€ + vlak v obe smeri 30€.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov