Pariz

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Feb. 2008 2:44

Jz grem pa v Pariz šele ko bom zaljubljene, ker ga hočem doživet na ta način, če ga že vsi tko opisujejo :hearts:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 01. Feb. 2008 8:02

Jaz sem ga videla enkrat s fantom in enkrat brez, pa je obakrat čaroben. :love:
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2005
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregorius » 01. Feb. 2008 8:30

jemina napisal/-a:Jz grem pa v Pariz šele ko bom zaljubljene, ker ga hočem doživet na ta način, če ga že vsi tko opisujejo :hearts:

jaz sem bil 2x tam...pa ne morem rečt, da je tko romantičen...to pač izvira iz preteklosti....

sicer pa če verjameš je lahko vsako mesto romantično...oz. si ga moraš narest
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
morissette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a morissette » 26. Mar. 2008 11:02

živjo,

kmalu se odpravljam v pariz, in imam eno mičkeno vprašanje za vse, ki ste že bili tam. Kako je s pitno vodo? Je voda v hotelih/hostelih vredu in jo lahko piješ? Ali je bolje kupit ustekleničeno? Nočem namreč imet kakih takih komplikacij.

Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 26. Mar. 2008 15:24

sm bla 2x tm, in mi je blo precej všečno. ajflov stolp mi je biu pa še najbolj zanimiv in mela sm srečo, da je takrt sijalo sončece. kar se vode tiče, iz pipe v hotelih nismo pili, smo jo rajši kupili, da ne bi prišlo do česar kar nismo želeli
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 26. Mar. 2008 19:40

Jaz sem bila glede Pariza močno razočarana. Tja smo se odpravili na maturantski izlet in smo imeli res preveč preveč natrpan urnik, tako da nismo mogli nič uživat, ampak le hodit po ogledih..

Naslednjič bom gotovo odšla vsaj za 2 tedna in si vzela čas tako za oglede kot tudi za sprostitev..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 26. Mar. 2008 21:04

hm...zanimivo uprašanje ravno zato, ker se ne spomnim kakšno vodo smo pili. mislim, da smo poleg ustekleničene tudi hotelsko pili. pa ni blo problemov.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 26. Mar. 2008 21:50

Ja mi smo tut obe, čeprav hotelsko le v skrajni sili, ker so tam opozarjali, da si naj raje kupimo. Ampak jasno ni bilo nobenih problemov.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 28. Mar. 2008 13:51

*ka!a* napisal/-a:sm bla 2x tm, in mi je blo precej všečno. ajflov stolp mi je biu pa še najbolj zanimiv in mela sm srečo, da je takrt sijalo sončece. kar se vode tiče, iz pipe v hotelih nismo pili, smo jo rajši kupili, da ne bi prišlo do česar kar nismo želeli
Parižani jo tudi sami raje kupujejo. Vsaj po mojih izkušnjah. :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 10. Jun. 2008 10:01

ANGELgirl napisal/-a:Jaz sem bila glede Pariza močno razočarana. Tja smo se odpravili na maturantski izlet in smo imeli res preveč preveč natrpan urnik, tako da nismo mogli nič uživat, ampak le hodit po ogledih..

Naslednjič bom gotovo odšla vsaj za 2 tedna in si vzela čas tako za oglede kot tudi za sprostitev..

jst sm bla tud mal razočarana nad parizom. najbrž sm preveč prčakvala.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 25. Avg. 2008 15:09

Jaz grem čez 1 mesec tja, živela bom pa na Montmartru. Pa me zanima kko je s prevozom od letališča do tja (Orly, Charles de Gaulle). Pa kko ste vi šli, jst bi zarad udobja najraj šla z Adrio, ampak iz Benetk so noro super cene. Samo jst bom pač prvič sama letela in se ful ne znajdm na letališčih, pa bi najraj d lahko clo koga prašam in razumm.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 25. Avg. 2008 20:14

Kokr js vem so te podzemne tm. Najprej tista okrog mesta, s to se prpelš od letališča do mesta, potem pa z mestno do hotela.
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 25. Avg. 2008 22:13

Ja sem bila tud jaz v parizu..pa sem bila raočarana...morda sem res pričakovala nevem kaj...sam ljudje mi niso pri srcu..samo mesto pa tud niso neka nebesa...sem videla že tud lepša mesta. ok slabe izkušnje so nardile svoje...sicer sem rekla, da pa enkrat bi še šla tja...sm da bi res imela organizirani čist vse, čist vsak ogled...morda bi takrat bilo kaj bolje kot v lastni režiji..
prvi obisk me ni navušil :?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 25. Avg. 2008 22:17

jah za prvič valda ni dobro it v lastni režiji...mi že zdaj, ko smo šli z agencijo pa so nas pustili recimo eno uro frej smo mel srečo, da smo se z dvema spoznali v skupini, ki sta bli že petkrat prej in smo skos z njima hodil, da smo sploh kaj vidli, ker drugače se ne moraš 100 metrov oddaljit, ker se en dva tri lahko zgubiš. :wink:
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyCat » 02. Sep. 2008 9:25

jaz že odštevam dneve do Pariza... še 18 jih je :D prvič sem bila s šolo in je blo fenomenalno, sedaj greva s fantom v lastni organizaciji in pričakujem da bo še 10x boljše, predvsem zaradi tega ker smo bili takrat pozimi.

vsem ki greste svetujem avijon iz Benetk (Ryanair), ker je res poceni, povratna karta za enega je 43€ + vlak v obe smeri 30€.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov