Pariz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
metron(temporary) napisal/-a:(London pa fuj, antipatičen od ljudi do arhitekture. Če nebi mel turistov ne vem kaj bi)
men se pa zdi d so bli v londonu mal bl prjazni, sploh pa so bli mal bl hitri. pa še hrana mi v parizu (in franciji n sploh) ni všeč - pač ne maram ne vem kašnih "specialitet" kot so bifteki (zame je to navadn surov meso)
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Pariz je pa res najlepše evropsko mesto po moje je najboljši čas, da si ga ogledaš pozno spomladi in poleti... Ko je vse lepo zeleno, toplo, sonce sije... res čarobno
Priporočam vodič "10 naj Pariz", če greš sam naokoli
Priporočam vodič "10 naj Pariz", če greš sam naokoli
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
joooiii Pariz
to so bli cajti k sm se js za božič& noulet po parizi sprehajala
ni lepšga mesta za noulet. pa če je možnost ob polnoč bit na eifflu.
mau je mrzlo,ampak se potrpi.
takrat sm si oblubla da peljem 1x starše , pa bestfrendico , pa fanta tja.
pa mi še ni uspelo za 1x
sam mi bo!!!!...nekoč!
vsem predlagam pariz . pa če sam za 2 dni , pa za 2 dni
to so bli cajti k sm se js za božič& noulet po parizi sprehajala
ni lepšga mesta za noulet. pa če je možnost ob polnoč bit na eifflu.
mau je mrzlo,ampak se potrpi.
takrat sm si oblubla da peljem 1x starše , pa bestfrendico , pa fanta tja.
pa mi še ni uspelo za 1x
sam mi bo!!!!...nekoč!
vsem predlagam pariz . pa če sam za 2 dni , pa za 2 dni
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Pozdrav!
No, jaz grem enkrat januarja ali februarja v Pariza pa me zanima par stvari..
Najbolj me zanima glede hrane..ali naj rajši doplačam polpenzion,ki je okrog 15 evrov na dan ali se mi bolj splača tam kupovat hrano? Ker nevem kako "poceni" imajo tam restavracije..
Pa te dodatni izleti, ki so za doplačat so vožnja po Seni, Eiflov stolp, Louvre, Versailles, Disneyland..bom morala še kaj doplačat al naj bi blo to vse? Za Mont Marc in Moulin Rouge moraš doplačat kaj? Aja pa pri nas je še možnost, da kupiš na agenciji 10 vstopnic za bus..se to splača?
Pa glede na to, da je ful turistov v Parizu vedno..me zanima, če je tudi januarja ali februarja tako, če je bil kdo takrat?
Pa, če se da težko zmenit, ker baje samo francosko govorijo?
No to bi bilo (zaenkrat) vse, če se pa še kaj spomnim pa vprašam.
No, jaz grem enkrat januarja ali februarja v Pariza pa me zanima par stvari..
Najbolj me zanima glede hrane..ali naj rajši doplačam polpenzion,ki je okrog 15 evrov na dan ali se mi bolj splača tam kupovat hrano? Ker nevem kako "poceni" imajo tam restavracije..
Pa te dodatni izleti, ki so za doplačat so vožnja po Seni, Eiflov stolp, Louvre, Versailles, Disneyland..bom morala še kaj doplačat al naj bi blo to vse? Za Mont Marc in Moulin Rouge moraš doplačat kaj? Aja pa pri nas je še možnost, da kupiš na agenciji 10 vstopnic za bus..se to splača?
Pa glede na to, da je ful turistov v Parizu vedno..me zanima, če je tudi januarja ali februarja tako, če je bil kdo takrat?
Pa, če se da težko zmenit, ker baje samo francosko govorijo?
No to bi bilo (zaenkrat) vse, če se pa še kaj spomnim pa vprašam.
-
somebody - Cosmofrik
za hrano je tkole; č nisi zbirčna pa lohk ješ na ulci kšne palačinke, sendviče, al pa v macu, se kr splača, no ni tolk drgo, pa še točn vidš kolk j vlik pa kaj dobiš. č greš pa v restavracijo je pa itak vse kr precej zasoljeno.
drgač je v franciji res problem zrd jezika, sam če greš v pariz ti ni treba skrbet - navajeni so turistov in tud (vsaj za silo) govorijo anglešk.
glede vstopnic si mal ponetu poglej kolk kj stane - d dobiš filing, pol pa vidš kaj se ti splača
drgač je v franciji res problem zrd jezika, sam če greš v pariz ti ni treba skrbet - navajeni so turistov in tud (vsaj za silo) govorijo anglešk.
glede vstopnic si mal ponetu poglej kolk kj stane - d dobiš filing, pol pa vidš kaj se ti splača
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Midva sva planirala enkrat sred decembra (planiru je on, zdej je pa lepo tih, morm pa sama iskat ), predbožični feeling pa to ...
Pa me zanima s kerim letalskim prevoznikom se najbol splača jt (let ne rab bit z Brnika, pardon J. Pučnika )?
Pa me zanima s kerim letalskim prevoznikom se najbol splača jt (let ne rab bit z Brnika, pardon J. Pučnika )?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
V Parizu sem bila pred tremi leti, ampak me nekako ni tako fasciniral kot npr. London. Eifflov stolp že, pa zelenica spodaj, ko se lahko uležeš in gledaš gor stolp, ampak utrip mesta... mogoče sem bila prekratek čas tam, da bi me prevzel, ampak jaz sem si vse predstavljala drugače. Bi pa se še kdaj vrnila in si vzela več časa za ogled mesta, če bi se mi ponudila priložnost.
-
somebody - Cosmofrik
Tamala_mrha napisal/-a:V Parizu sem bila pred tremi leti, ampak me nekako ni tako fasciniral kot npr. London. Eifflov stolp že, pa zelenica spodaj, ko se lahko uležeš in gledaš gor stolp, ampak utrip mesta... mogoče sem bila prekratek čas tam, da bi me prevzel, ampak jaz sem si vse predstavljala drugače. Bi pa se še kdaj vrnila in si vzela več časa za ogled mesta, če bi se mi ponudila priložnost.
pr men je blo čist enako... mogoče sm mal prveč prčakvala, medtem ko od londona nism tolk. sam č se bo le dal se bom vrnila - je še vlik stvri k čakajo name
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
somebody napisal/-a:za hrano je tkole; č nisi zbirčna pa lohk ješ na ulci kšne palačinke, sendviče, al pa v macu, se kr splača, no ni tolk drgo, pa še točn vidš kolk j vlik pa kaj dobiš. č greš pa v restavracijo je pa itak vse kr precej zasoljeno.
A ti ne moraš povedat kaj je blo recimo za doplačat še razen tega kar sem naštela? Ker se mi res ne da po netu iskat, sem zato vprašala tiste, ki so že bili, če povejo..
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Aloha napisal/-a:Midva sva planirala enkrat sred decembra (planiru je on, zdej je pa lepo tih, morm pa sama iskat ), predbožični feeling pa to ...
Lahko rezerviraš z Ryanairom iz Trevisa... Sam če sam par dni prej rezerviraš so karte kr drage ( npr mi2 sma se poleti spomnila 4 dni prej, da bi sla in je karta bila skor 200€, kar je drago, glede na to, da jo lahko dobiš za npr 30€)
Druga poceni varianta pa je, da iz Lj letiš v Bruselj z wizzairom, pa potem od tam z vlakom (povratna karta je pribl 40€ mytrainticekts.com (ZELO PRIPOROCAM TO STRAN, KER SO FUL CENEJSE KARTE!!), voziš se uro in pol)
Hotele pa poglej na otel.com ali pa na bookings.com pa tudi hotels-paris.fr je zelo vredu stran..
Jaz pa grem 14.12 spet Da dozivim se Pariz v bozicnem vzdusju
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov