Pariz

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 15. Apr. 2007 21:34

V bistvu se mi zdi, da je Cergy bolj kao v predmestju ...
Kakšno karto imaš od metroja? Jaz imam takšno, da sta dve karti skupaj; ena je bolj podrobna; in tam se vidi Cergy Prefecture; je pa v levem zgornjem delu ... Zraven je Cergy le Paut (malo večja postaja) - rdeča linija, ja ...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 15. Apr. 2007 21:37

Aha, ja najbrž je bolj ven, ker tuki na moji karti ga ni. Karto mam pa eno k je bolj za center Pariza, ne za obrobje.
A boš kako slikco prlepla?
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 15. Apr. 2007 21:42

Aja, no saj nič hudega.
Em ... slikico? Pa bi, samo nič nisem dala na net ... pa čist sem že pozabila ta postopek. :oops:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 15. Apr. 2007 21:44

Hehe, bom jst dala kej en dan ko se mi bo dalo :D
Kok si kej dala največ denarja tko recimo za hrano, kavo? Men se zdi res drago mesto :?
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 15. Apr. 2007 21:51

A me lahko prosim spomniš? :D Na kero stran je najboljše dati slike? ... pa potem samo povezavo dodam, pa je, ne?

Ja, je kar precej drago mesto ... trgovine so bile še kar ok, drugače pa ... v Disneylandu tisti menü 10€, v Louvreju sendvič 4,50€ pa ti niti do želodca ne pride :lach: ... coca cola v Elizejskih poljanah 10€; k sreči nisem bila jaz ta norček; je en fant povedal, to štorijo. :lach:
Tisti sladoled pri stolpu tudi 4€ ... saj na "normalnih" mestih so bile malo bolj normalne tudi cene ...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 15. Apr. 2007 21:55

Lahko daš na Imageshack ;) Pa potem thumbnail for forums 1 je najboljš :D
Kajj 10 € za Cocacolo? AAaaa that's a lot! Ja je kr drago, ja pa Disneyland je tud tok drag da samo gledaš.
Kaj ti je bilo pa najbolj všeč od vsega?
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 15. Apr. 2007 22:00

Hm ... najbolj všeč?
Jao, nevem če sploh lahko zberem. Ker me je res čisto vsaka stvar, ki smo jo videli fascinirala. Ampak mislim, da mi je še najbolj všeč to, da imajo tako drugačen način življenja, oz. da se tako razlikujejo od nas. Več si upajo, ne gledajo na to, kaj bo kdo rekel, ... Oblečejo se kako jim paše; npr. zdaj so ves čas že hodili v sandalih poletnih, japankah, oblekicah, zdijo se mi taki drzni ... Pa mešanje vseh kultur, narodov ... to me je tudi čiisto presunilo in lepo presenetilo.
Čeprav te vedno spremlja malo strahu se kasneje že navadiš, pa to nekako odmisliš. Vsaj jaz sem bila tako.
V bistvu mi je res (saj vem, da se noro sliši), ampak res vse mi je bilo špicaaa!

Kaj pa je tebi bilo najljubše, če lahko izbereš?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 15. Apr. 2007 22:08

Če zbiram prostor oz prav ena stvar je to Notredamska cerkev. Sploh ne znam opisat zakaj mi je tok všeč, ampak tam sem začutla čist neki druzga, najbolj se spominjam tistga občutka tam notri, res mi je blo neki posebnega. Pa nisem verna ali karkoli, samo nekaj posebnega je tam! Sicer je pa tudi mene res presenetil Pariz kot mešanica kultur, kot toliko različnih ljudi na enem samem mestu, veličina in različnost vsega kar ponuja to mesto.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 15. Apr. 2007 22:29

Slika Slika

Eiffel in Sena ;)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Apr. 2007 11:35

Nisem pogledala :(

Še nekaj mojih s Pariza:
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Apr. 2007 11:44

angel girl, fuuuuul si hude fotke nardila!!!! sploh un eiffel ga čist zmaga!

pariz je eno izmed najlepših mest... pušča res lepe spomine. kmalu ga imam namen še enkrat obiskat. :D
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Tajca^ » 23. Jul. 2007 10:04

Živjo! :)

Naslednji teden grem v Pariz in bi prosila, če bi mi priporočil glede hrane; restavracije ali fast food ipd. :)
Pa glede shoppinga, kje se najbolj splača pogledat pa da bi nekje srednjega cenovnega razreda in ne v stilu Dior in LV :D

Najlepša hvala :)
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 23. Jul. 2007 13:10

Glede hrane res ne boš imela problema, ker je na vsakem koraku nekaj za jest. Največ je teh fasot food, restavracije in to so pa pač dražje. Tko da predvidevam da boš raje kej tazga jedla cel teden in si za preostanek denarja raje kaj kupila. Šoping za obleke tud ne bo problem, saj imajo ravnotako Zaro, H&M ipd samo mogoče je malo dražje kot pri nas. Če najdeš kje kako znižanje pa še toliko bolje. Kaj več ti pa glede tega ne morem povedat, ker nisem kupovala razen v Disneylandu. Trgovin je pa res veliko, tko da izbira bo, cenovno pa ne vem koliko boš lahko kupovala. Že same vstopnine in to dost stane.
Upam da se boš lepo imela, sporoči kaj ;)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 16. Sep. 2007 12:33

pariz :love: :freude: :yau:
ful noro dobr, sicr hrana mal draga, predvsem pa draga pjača... kr se pa cunj tiče se pa lohk btc skrije. ful pocen cune, vlik ponudbe...
drgač mesto samo me ni tolk zlo fasciniralo kot london, ampak bom zihr še nzaj šla
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 16. Sep. 2007 12:36

Zihr sm v prejšnjih 10 straneh že kej napisu - v paris sm se res zaljubu. Škoda da majo tok težk jezik, drgač bi se tja preselu.
(London pa fuj, antipatičen od ljudi do arhitekture. Če nebi mel turistov ne vem kaj bi)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov